Burleanu, președinte FRF, dezminte că l-ar fi amendat pe selecționerul României:

0

 Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a dezmințit știrea apărută în dimineața zilei de marți, 12 noiembrie, potrivit căreia selecționerul Cosmin Contra ar fi fost amendat pentru reacția avută asupra lui Pușcaș, după ce a ratat lovitura de la 11 metri din remiza cu Norvegia, 1-1.

„Am citit și eu, am avut o surpriză să aflu că se întâmplă lucruri care nu se decid la nivelul federației, este o știre falsă”, scrie Digi Sport.

La finalul partidei, România – Norvegia, 1-1, Cosmin Contra și-a cerut scuze pentru înjurătura pe care i-a adresat-o atacantului, care nu era trecut pe listă pentru a executa lovitura de la 11 metri.

”Mi-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o. Se întâmplă în acele momente. Nu mi-am dat seama că am avut reacția aia. Trebuia să bată altcineva și m-am enervat. Am văzut și eu acum ce reacție am avut. Am vorbit după meci cu Pușcaș și totul s-a rezolvat. Îl așteptăm să dea gol la meciul următor.

Pe mine nu m-a deranjat că a ratat penalty, m-a deranjat că nu s-a respectat ce a fost înainte de joc. V-am zis, s-a vorbit cu George și totul s-a rezolvat. Toată lumea este dezamăgită și nu am ce să le reproșez. S-a luptat până la capăt”, a spus Contra la conferința de presă de după meci.

Pentru România urmează ultima „dublă” din preliminariile pentru EURO 2020, cu Suedia și Spania. La revenirea în țară pentru aceste meciuri, George Pușcaș a fost întrebat ce va face dacă România va beneficia de un alt penalty în partidele următoare

„Nu-l mai bat”, a spus Pușcaș, cu zâmbetul pe buze. În schimb, jucătorul a precizat că momentele de după penalty au fost grele pentru el:

„A fost o perioadă grea pentru mine după ce am ratat acel penalty de la națională. Dar, a fost bine că am avut imediat meci la echipa de club și am putut depăși episodul, am trecut peste”.

România se va întâlni pe teren propriu, Arena Naținală, cu Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, în timp ce, ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European se va disputa, în deplasare, cu Spania, pe 18 noiembrie, tot de la 21:45.

Sursa: News24.ro.

Citește și