Sport

Campionatul Naţional de Gimnastică, gata de start. Vezi declaraţiile sportivilor şi antrenorilor ajunşi la Lugoj

Campionatul Naţional de Gimnastică, gata de start. Vezi declaraţiile sportivilor şi antrenorilor ajunşi la Lugoj

Autoliv

Campionatul Național Individual de Gimnastică este gata să ia startul la Lugoj. Aparatele au fost montate în Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu încă din seara zilei de 9 noiembrie, iar cei mai buni sportivi din țară la categoriile Juniori I și II de la Dinamo, Steaua, Bistrița, Timișoara, Reșița, Târgu Mureș sau Brașov au ajuns deja la Lugoj. Ziua de joi, 10 noiembrie a fost dedicată acomodării, urmând ca de vineri, 11 noiembrie să înceapă concursul propriu zis.

A venit toată lumea. Suntem gata cu pregătirile. Am aranjat, totul arată bine. Sperăm să se desfășoare concursul în condiții cât mai bune. Au venit cei mai buni sportivi din țară de la Dinamo, Steaua, Bistrița, Timișoara, Reșița, Târgu Mureș, Brașov, cam tot ce înseamnă gimnastică în România. În ceea ce privește sportivii Lugojului, au venit și cei doi gimnaști de la lotul național, Alexandru Bănicioiu și Rafael Szabo. I-am urmărit la antrenamente și par destul de pregătiți și sper să devină campionii țării”, a declarat Adrian Meleancă,profesor la CSŞ Lugoj.

La competiția națională de la Lugoj a ajuns și Adrian Ianculescu, antrenorul lotului național de juniori, care este lugojean de origine, iar întoarcerea pe meleagurile locale este de bun augur.

“ Întoarcerea acasă e tot timpul plăcută. Avem și doi lugojeni la lot, care sperăm să facă treabă bună. De la amândoi avem așteptări, mai ales că pentru Alexandru Bănicioiu este ultimul concurs la acest nivel. El va trece la seniori și sperăm să facă treabă bună”, a afirmat Adrian Ianculescu.

Printre sportivii care vor reprezenta Lugojul la această competiție se află și doi sportivi cooptați la lotul național de juniori. Este vorba despre Rafael Szabo și Alexandru Bănicioiu, care și-au propus să câștige cât mai multe medalii în fața propriilor suporteri.

“Mă aștept la un câștig foarte bun pentru mine și pentru restul colegilor mei. Vreau să fie un concurs corect, în care să nu se trișeze. La lot avem un program destul de dificil, cu două antrenamente pe zi și școală, ceea ce pentru un copil este foarte dificil. Însă satisfacțiile sunt pe măsură. Am mari emoții când mă strigă pentru a urca pe podium. E foarte frumos”, a precizat Rafael Szabo.

“În primul rând îmi doresc să am un concurs bun și sper să câștig individualul. De trei ani sunt la lotul național și mă descurc destul de bine.  Îmi doresc să ies campion la inele, la bară și cel mai important, vreau să câștig individualul”, a continuat Alexandru Bănicioiu.

În afară de cei doi sportivi cooptați la lot, Clubul Sportiv Școlar Lugoj va mai fi reprezentat la actuala ediție a naționalelor de Norbert Marcu, Răzvan Micloş Patrik Voichescu și Lorenzo Pecie.

Vineri, 11 noiembrie, vor avea loc finalele la individual, la Juniori II, nivel III, de la ora 10, după ce acomodarea pe aparate va începe de la ora 9.  În după- amiaza aceleiaşi zile, se vor disputa finalele la Juniori II şi Juniori I, nivel IV şi V. Acomodarea sportivilor pe aparate va fi de la ora 15, iar de la ora 16 va începe concursul. Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 10, se vor desfăşura finalele pe aparate, unde vor participa cei mai buni opt sportivi la fiecare categorie în parte.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: