Sport

Campionatul Naţional de Gimnastică, gata de start. Vezi declaraţiile sportivilor şi antrenorilor ajunşi la Lugoj

Campionatul Naţional de Gimnastică, gata de start. Vezi declaraţiile sportivilor şi antrenorilor ajunşi la Lugoj

Cetateanul Lugoj

Campionatul Național Individual de Gimnastică este gata să ia startul la Lugoj. Aparatele au fost montate în Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu încă din seara zilei de 9 noiembrie, iar cei mai buni sportivi din țară la categoriile Juniori I și II de la Dinamo, Steaua, Bistrița, Timișoara, Reșița, Târgu Mureș sau Brașov au ajuns deja la Lugoj. Ziua de joi, 10 noiembrie a fost dedicată acomodării, urmând ca de vineri, 11 noiembrie să înceapă concursul propriu zis.

A venit toată lumea. Suntem gata cu pregătirile. Am aranjat, totul arată bine. Sperăm să se desfășoare concursul în condiții cât mai bune. Au venit cei mai buni sportivi din țară de la Dinamo, Steaua, Bistrița, Timișoara, Reșița, Târgu Mureș, Brașov, cam tot ce înseamnă gimnastică în România. În ceea ce privește sportivii Lugojului, au venit și cei doi gimnaști de la lotul național, Alexandru Bănicioiu și Rafael Szabo. I-am urmărit la antrenamente și par destul de pregătiți și sper să devină campionii țării”, a declarat Adrian Meleancă,profesor la CSŞ Lugoj.

La competiția națională de la Lugoj a ajuns și Adrian Ianculescu, antrenorul lotului național de juniori, care este lugojean de origine, iar întoarcerea pe meleagurile locale este de bun augur.

“ Întoarcerea acasă e tot timpul plăcută. Avem și doi lugojeni la lot, care sperăm să facă treabă bună. De la amândoi avem așteptări, mai ales că pentru Alexandru Bănicioiu este ultimul concurs la acest nivel. El va trece la seniori și sperăm să facă treabă bună”, a afirmat Adrian Ianculescu.

Printre sportivii care vor reprezenta Lugojul la această competiție se află și doi sportivi cooptați la lotul național de juniori. Este vorba despre Rafael Szabo și Alexandru Bănicioiu, care și-au propus să câștige cât mai multe medalii în fața propriilor suporteri.

“Mă aștept la un câștig foarte bun pentru mine și pentru restul colegilor mei. Vreau să fie un concurs corect, în care să nu se trișeze. La lot avem un program destul de dificil, cu două antrenamente pe zi și școală, ceea ce pentru un copil este foarte dificil. Însă satisfacțiile sunt pe măsură. Am mari emoții când mă strigă pentru a urca pe podium. E foarte frumos”, a precizat Rafael Szabo.

“În primul rând îmi doresc să am un concurs bun și sper să câștig individualul. De trei ani sunt la lotul național și mă descurc destul de bine.  Îmi doresc să ies campion la inele, la bară și cel mai important, vreau să câștig individualul”, a continuat Alexandru Bănicioiu.

În afară de cei doi sportivi cooptați la lot, Clubul Sportiv Școlar Lugoj va mai fi reprezentat la actuala ediție a naționalelor de Norbert Marcu, Răzvan Micloş Patrik Voichescu și Lorenzo Pecie.

Vineri, 11 noiembrie, vor avea loc finalele la individual, la Juniori II, nivel III, de la ora 10, după ce acomodarea pe aparate va începe de la ora 9.  În după- amiaza aceleiaşi zile, se vor disputa finalele la Juniori II şi Juniori I, nivel IV şi V. Acomodarea sportivilor pe aparate va fi de la ora 15, iar de la ora 16 va începe concursul. Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 10, se vor desfăşura finalele pe aparate, unde vor participa cei mai buni opt sportivi la fiecare categorie în parte.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM vor toate punctele la Craiova. “Sunt convins că vom fructifica atuurile pe care le avem”

Alina Damian9 februarie 2017

Ivan Guidea de la CSM ar putea primi un apartament pentru performanţele aduse Lugojului

Alina Damian7 februarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire

Alina Damian6 februarie 2017

FOTO! Patru medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj la Campionatul Naţional Individual

Alina Damian6 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: