Autoliv Lugoj

Sport

Campionatul Naţional de Motocros s-a încheiat. Şase clasări pe podium pentru Moto Extrem Lugoj

Campionatul Naţional de Motocros s-a încheiat. Şase clasări pe podium pentru Moto Extrem Lugoj

Cetateanul Lugoj

Campionatul Naţional de Motocros s-a încheiat mai devreme decât era preconizat. Ultima etapă, care trebuia să aibă loc la Giurgiu,  în 29 octombrie a fost anulată din cauză că circuitul este impracticabil, astfel că rezultatele finale sunt cele stabilite după primele patru etape.

În clasamentul pe echipe Moto Extrem Lugoj s-a clasat pe locul al doilea, după Steaua Bucureşti. Podiumul a fost completat de Jitsu Zărneşti.

În clasamentul individual, Vlad Roşu de la Moto Extrem Lugoj a ieşit vicecampion naţional la clasa MX1. Giampiero Borghetti s-a clasat tot al doilea la clasa veterani I. Locul al treilea l-a clasa MX2 a fost ocupat de Mihai Stoichescu, în condiţiile în care fostul multiplu campion naţional a schimbat categoriile şi nu a reuşit să acumuleze destule puncte. Tot pe a treia poziţie, la categoria veterani II, a ieşit Szilard Solyom. Acealaşi loc, dar la categoria juniori II a fost ocupat de David Chivu, iar la 50 cmc Mark Luca Ioviţă a ieşit pe locul al treilea în clasamentul general.

Doi dintre piloţii de la Moto Extrem Lugoj au reuşit să ocupe locul al treilea, la categoriile lor, şi în competiţia de Supermoto. Este vorba despre Mark Luca Ioviţă şi Andreea Lelli, care au evoluat în paralel în ambele competiţii.

“Chiar dacă nu am mai obţinut titlul naţional cu Stoichescu, deoarece pe parcursul sezonului l-am mutat la clase diferite şi a pierdut puncte, în schimb ca şi echipă suntem mai tari ca în orice an. Am avut a două echipă ca valoare în ţară. Moto Extrem Lugoj a fost susţinut de către Consiliul Judeţean încă din 2013. Pe parcursul anilor susţinerea a fost tot mai consistentă, sumele au crescut şi sperăm ca anul viitor să obţinem mai multă finanţare din partea lor şi le mulţumim. Primăria Lugoj ne-a susţinut din punct de vedere organizatoric, însă finanţarea a venit din partea Consiliului Judeţean încă din 2013 ”, a precizat Liviu Jigmond, antrenorul de la Moto Extrem Lugoj.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: