Autoliv Lugoj

Actualitate

Candidat lugojean alături de tineri: „Daca vor Carla’s Dreams, acea formaţie trebuie să cânte la Ruga Lugojeană”

Candidat lugojean alături de tineri: „Daca vor Carla’s Dreams, acea formaţie trebuie să cânte la Ruga Lugojeană”

Cetateanul Lugoj

Un singur candidat la alegerile locale din iunie a răspuns tinerilor lugojeni, după ce aproape 1000 dintre aceştia şi-au arătat, pe reţeaua de socializare Facebook, interesul de a schimba muzica adusă an de an la Ruga Lugojean, învechită şi lipsită de gust, în viziunea lor.

După ce a rămas plăcut surprins de iniţitativa tinerilor, care s-au mobilizat şi au creat pe internet evenimentul „Îl vrem pe Carla’s Dreams la Lugoj”, Claudiu Buciu a decis să le răspundă acestora. Din spusele candidatului independent, tinerii trebuie ascultaţi şi întrebaţi de fiecare dată despre acţiunile la care ei sunt direct implicaţi, ca participanţi sau public.

„Trebuie să ascultăm de vocea tinerilor, de fapt trebuia să ascultăm şi până acum de ce spune generaţia tânără. Dacă ei vor o anumită formaţie şi se face sondaj, pe Facebook sau prin orice altă metodă, din care reiese că tinerii vor o anumită formaţie, în limita unor sume, acea trupă o vom aduce la Lugoj. Pentru Ruga Lugojeană s-a realizat un asemenea sondaj, iar tinerii dacă vor Carla’s Dreams, acea formaţie va cânta la rugă în această vară”, a declarat candidatul Claudiu Buciu.

Evenimentul de pe Facebook a strâns deja aproape 1000 de aprecieri, autorii acestuia având un singur scop, acela de a-l aduce pe Carla’s Dreams, cântăreţ din Republica Moldova cunoscut pentru faptul că se vopseşte pe faţă înaintea concertelor sale, la ruga din august.

„Ne-am săturat de muzica slabă uşoară la Rugă/Festivaluri. Îl vrem pe Carla’s Dreams la Ruga Lugojeană!” au scris autorii la mesajul evenimentului creat pe celebra reţea de socializare.

Cum era de aşteptat, reacţiile din partea lugojenilor nu au întârziat să apară.

„Oricine să vină, numai nu rockerii lui Boldea. Eu unul m-am săturat să tot aud la orice sărbătoare muzică rock. Să vină cineva la care să mergi cu drag, dar cum mai pot să fure aştia dacă aduc pe altcineva care nu a fost?”, se întreabă Mihai Bruhovici.

„În afară de Cargo, toţi care au fost pe la festivaluri au fost ca petărzile. Ar fi super să vină Carla’s Dreams la noi. Într-adevăr ne-am săturat de muzica clocită pe care ne-o aduce primăria în fiecare an”, este de părere Sorin Lingurar.

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale, printre care cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop. În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată.

Vezi comentarii (6)

6 Comments

 1. Scufita Rosie

  17 mai 2016 at 22:46

  Buciu Ciuciu asta are o problema grava …..ce cultura poate sati ofere o formatie de genu Carlas Drems?….eventual niste cosmaruri…in fine asta ai an stare sa faca si el o serenada pe scena de la ruga pentru o mana de voturi.

 2. mihnea

  17 mai 2016 at 22:53

  Eu zic ca pana la alegeri clădit îl aduce și pe Tupac amaru rip 😅😅😅 după mai rămâne de văzut. ..Facebook a făcut și un președinte și după au aflat ce poboada e neamțul

 3. mihnea

  17 mai 2016 at 23:00

  Scuze…e claudiu nu clădit

 4. dobra emi

  18 mai 2016 at 8:43

  psdistii au invatat sa scrie la tastatura. asta e un lucru bun. nu stati in fata calculatorului si va uitati ca seful vostru de partid

 5. Alin

  18 mai 2016 at 9:16

  Domnule Buciu , care este pozitia dumneavoastra fata de actualele festivaluri din oras ( saltimbanciada, jazz, rock, etc? )

 6. Popa Cosmin

  18 mai 2016 at 10:35

  Va rog,intelegem toti ca il sustineti pe acest candidat la primarie…dar zilnic sa postati 2-3 articole cu el. Ziar independent nu prea mai pare a fi.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Ucisă cu bestialitate de Dragobete! O femeie dintr-un sat de lângă Lugoj şi-a găsit sfârşitul departe de casă, în mâinile iubitului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

VIDEO Cozi infernale la Kaufland-ul deschis recent: „Mai bine dau 50 de lei pe motorină și mă duc la Timișoara decât să stau aici două ore la coadă”

Daniel Dancea25 februarie 2017

[FOTO] Accident grav la intrare în Lugoj! Un bărbat, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Bilanț negru, în Timiș. În 2016 s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în accidente de muncă din ultimii cinci ani

Daniel Dancea24 februarie 2017

Culmea hoţiei la Lugoj! Un tânăr a jefuit un boschetar

Gabriel Iosa24 februarie 2017

„Când ţi se înfige cuţitul în spate, ce să mai faci?” Managerul spitalului din Lugoj îşi pierde postul de la 1 martie

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Hipermarketul Kaufland duce lugojenii gratuit la cumpărături! Vezi programul microbuzului care face turul oraşului

Gabriel Iosa23 februarie 2017

[VIDEO] Cum sunt implicaţi poliţiştii în scandalul de la centrul de plasament din Lugoj

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Nicu Bădina, nemulțumit de cafeaua primită la Consiliul Județean: „Vă rog să oferiți și lapte”

Daniel Dancea22 februarie 2017

Rings 3, noua apariţie la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Un bărbat de lângă Lugoj a înapoiat 2.200 de euro poliţiei, găsiţi într-un portmoneu

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Lotul patru al autostrăzii Lugoj – Deva, promis pentru deschidere în acest an

Daniel Dancea21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: