Actualitate

Candidat lugojean alături de tineri: „Daca vor Carla’s Dreams, acea formaţie trebuie să cânte la Ruga Lugojeană”

Candidat lugojean alături de tineri: „Daca vor Carla’s Dreams, acea formaţie trebuie să cânte la Ruga Lugojeană”

Autoliv

Un singur candidat la alegerile locale din iunie a răspuns tinerilor lugojeni, după ce aproape 1000 dintre aceştia şi-au arătat, pe reţeaua de socializare Facebook, interesul de a schimba muzica adusă an de an la Ruga Lugojean, învechită şi lipsită de gust, în viziunea lor.

După ce a rămas plăcut surprins de iniţitativa tinerilor, care s-au mobilizat şi au creat pe internet evenimentul „Îl vrem pe Carla’s Dreams la Lugoj”, Claudiu Buciu a decis să le răspundă acestora. Din spusele candidatului independent, tinerii trebuie ascultaţi şi întrebaţi de fiecare dată despre acţiunile la care ei sunt direct implicaţi, ca participanţi sau public.

„Trebuie să ascultăm de vocea tinerilor, de fapt trebuia să ascultăm şi până acum de ce spune generaţia tânără. Dacă ei vor o anumită formaţie şi se face sondaj, pe Facebook sau prin orice altă metodă, din care reiese că tinerii vor o anumită formaţie, în limita unor sume, acea trupă o vom aduce la Lugoj. Pentru Ruga Lugojeană s-a realizat un asemenea sondaj, iar tinerii dacă vor Carla’s Dreams, acea formaţie va cânta la rugă în această vară”, a declarat candidatul Claudiu Buciu.

Evenimentul de pe Facebook a strâns deja aproape 1000 de aprecieri, autorii acestuia având un singur scop, acela de a-l aduce pe Carla’s Dreams, cântăreţ din Republica Moldova cunoscut pentru faptul că se vopseşte pe faţă înaintea concertelor sale, la ruga din august.

„Ne-am săturat de muzica slabă uşoară la Rugă/Festivaluri. Îl vrem pe Carla’s Dreams la Ruga Lugojeană!” au scris autorii la mesajul evenimentului creat pe celebra reţea de socializare.

Cum era de aşteptat, reacţiile din partea lugojenilor nu au întârziat să apară.

„Oricine să vină, numai nu rockerii lui Boldea. Eu unul m-am săturat să tot aud la orice sărbătoare muzică rock. Să vină cineva la care să mergi cu drag, dar cum mai pot să fure aştia dacă aduc pe altcineva care nu a fost?”, se întreabă Mihai Bruhovici.

„În afară de Cargo, toţi care au fost pe la festivaluri au fost ca petărzile. Ar fi super să vină Carla’s Dreams la noi. Într-adevăr ne-am săturat de muzica clocită pe care ne-o aduce primăria în fiecare an”, este de părere Sorin Lingurar.

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale, printre care cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop. În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată.

Vezi comentarii (6)

6 Comments

 1. Scufita Rosie

  17 mai 2016 at 22:46

  Buciu Ciuciu asta are o problema grava …..ce cultura poate sati ofere o formatie de genu Carlas Drems?….eventual niste cosmaruri…in fine asta ai an stare sa faca si el o serenada pe scena de la ruga pentru o mana de voturi.

 2. mihnea

  17 mai 2016 at 22:53

  Eu zic ca pana la alegeri clădit îl aduce și pe Tupac amaru rip 😅😅😅 după mai rămâne de văzut. ..Facebook a făcut și un președinte și după au aflat ce poboada e neamțul

 3. mihnea

  17 mai 2016 at 23:00

  Scuze…e claudiu nu clădit

 4. dobra emi

  18 mai 2016 at 8:43

  psdistii au invatat sa scrie la tastatura. asta e un lucru bun. nu stati in fata calculatorului si va uitati ca seful vostru de partid

 5. Alin

  18 mai 2016 at 9:16

  Domnule Buciu , care este pozitia dumneavoastra fata de actualele festivaluri din oras ( saltimbanciada, jazz, rock, etc? )

 6. Popa Cosmin

  18 mai 2016 at 10:35

  Va rog,intelegem toti ca il sustineti pe acest candidat la primarie…dar zilnic sa postati 2-3 articole cu el. Ziar independent nu prea mai pare a fi.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017

VIDEO Sute de lugojeni, adunați să vadă Drumul Crucii. Un fost ateu a luat bătaie ani la rând ca să arate cum a fost chinuit Isus

Daniel Dancea14 aprilie 2017

Peste 160 de jandarmi asigură ordinea în perioada sărbătorilor: în apropierea bisericilor, dar şi la rugile comunelor din zonă

Cetateanul13 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: