Sport

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Cetateanul Lugoj

Eugen Miculescu, în vârstă de 33 de ani este căpitanul echipei de fotbal CSM Lugoj şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Are un parcurs profesional bogat în spate, cu promovări în primele două ligi ale ţării.

Miculescu a început fotbalul la vârsta de 12 ani la CSŞ Lugoj, avându-l ca antrenor pe profesorul Nicolae Cimponeriu. La 17 ani a făcut pasul spre seniori la Comprest Lugoj. Apoi a făcut parte din lotul de tineret AEK Timişoara cu care a ieşit campion naţional. A jucat timp de doi ani pentru echipa de seniori AEK, în Liga I, după care s-a întors la Lugoj la Auxerre care evolua pe vremea aceea în Liga a III-a. A mai trecut pe la CFR Timişoara, în Liga a II-a şi din nou la Auxerre, echipă care promovase în Liga a II-a. A plecat la FCM Reşiţa în Liga a II-a, unde a stat un an şi s-a transferat apoi la ACU Arad, cu care a promovat în cel de-al doilea eşalon şi unde a stat trei ani. A mai trecut pe la Luceafărul Oradea în Liga a II-a, ACS Poli, cu care a reuşit promovarea în Prima Ligă şi în cele din urmă s-a întors acasă la CSM Lugoj.

“Satisfacţiile mele profesionale au fost ca am reuşit să joc în Liga I, la Poli AEK şi că am în jur de 120 de meciuri la nivel de Liga a II-a. Am avut promovări şi retrogradări. Mă bucur că am ales să fac fotbal şi dacă ar fi să o iau de la început tot fotbal aş face”, a mărturisit jucătorul.

Eugen Miculescu nu ascunde faptul că şi-ar dori, pe final de carieră, o promovare cu echipa Lugojului în cel de-al doilea eşalon. Este conştient că nu va fi uşor, dar mizează pe tinerii care vin din spate, care în echipă cu jucători mai experimentaţi ar putea împlini în doi- trei ani acest obiectiv.

“Sper să mergem în continuare pe panta ascendentă. Mi-aş mai dori încă o promovare în Liga a II-a cu CSM-ul în doi trei ani. Ăsta ar fi şi obiectivul. Dar încet, cu răbdare şi în timp nu este imposibil. Important este să credem în proiectul nostru şi să vină lumea să ne susţină. Din câte am văzut acum se pune accentul mai mult pe tineri, care au nevoie să crească alături de noi. Aş vrea să-mi văd obiectivul împlinit, acela de a evolua din nou în Liga a II-a, cu CSM-ul de această data. Mi-aş dori ca aceasta să fie ultima performanţă pe final de carieră. În rest vreau să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să-mi văd în continuare de treabă, cât se mai poate”, a încheiat Miculescu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: