Sport

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Autoliv

Eugen Miculescu, în vârstă de 33 de ani este căpitanul echipei de fotbal CSM Lugoj şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Are un parcurs profesional bogat în spate, cu promovări în primele două ligi ale ţării.

Miculescu a început fotbalul la vârsta de 12 ani la CSŞ Lugoj, avându-l ca antrenor pe profesorul Nicolae Cimponeriu. La 17 ani a făcut pasul spre seniori la Comprest Lugoj. Apoi a făcut parte din lotul de tineret AEK Timişoara cu care a ieşit campion naţional. A jucat timp de doi ani pentru echipa de seniori AEK, în Liga I, după care s-a întors la Lugoj la Auxerre care evolua pe vremea aceea în Liga a III-a. A mai trecut pe la CFR Timişoara, în Liga a II-a şi din nou la Auxerre, echipă care promovase în Liga a II-a. A plecat la FCM Reşiţa în Liga a II-a, unde a stat un an şi s-a transferat apoi la ACU Arad, cu care a promovat în cel de-al doilea eşalon şi unde a stat trei ani. A mai trecut pe la Luceafărul Oradea în Liga a II-a, ACS Poli, cu care a reuşit promovarea în Prima Ligă şi în cele din urmă s-a întors acasă la CSM Lugoj.

“Satisfacţiile mele profesionale au fost ca am reuşit să joc în Liga I, la Poli AEK şi că am în jur de 120 de meciuri la nivel de Liga a II-a. Am avut promovări şi retrogradări. Mă bucur că am ales să fac fotbal şi dacă ar fi să o iau de la început tot fotbal aş face”, a mărturisit jucătorul.

Eugen Miculescu nu ascunde faptul că şi-ar dori, pe final de carieră, o promovare cu echipa Lugojului în cel de-al doilea eşalon. Este conştient că nu va fi uşor, dar mizează pe tinerii care vin din spate, care în echipă cu jucători mai experimentaţi ar putea împlini în doi- trei ani acest obiectiv.

“Sper să mergem în continuare pe panta ascendentă. Mi-aş mai dori încă o promovare în Liga a II-a cu CSM-ul în doi trei ani. Ăsta ar fi şi obiectivul. Dar încet, cu răbdare şi în timp nu este imposibil. Important este să credem în proiectul nostru şi să vină lumea să ne susţină. Din câte am văzut acum se pune accentul mai mult pe tineri, care au nevoie să crească alături de noi. Aş vrea să-mi văd obiectivul împlinit, acela de a evolua din nou în Liga a II-a, cu CSM-ul de această data. Mi-aş dori ca aceasta să fie ultima performanţă pe final de carieră. În rest vreau să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să-mi văd în continuare de treabă, cât se mai poate”, a încheiat Miculescu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: