Autoliv Lugoj

Sport

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Business Strategist

Eugen Miculescu, în vârstă de 33 de ani este căpitanul echipei de fotbal CSM Lugoj şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Are un parcurs profesional bogat în spate, cu promovări în primele două ligi ale ţării.

Miculescu a început fotbalul la vârsta de 12 ani la CSŞ Lugoj, avându-l ca antrenor pe profesorul Nicolae Cimponeriu. La 17 ani a făcut pasul spre seniori la Comprest Lugoj. Apoi a făcut parte din lotul de tineret AEK Timişoara cu care a ieşit campion naţional. A jucat timp de doi ani pentru echipa de seniori AEK, în Liga I, după care s-a întors la Lugoj la Auxerre care evolua pe vremea aceea în Liga a III-a. A mai trecut pe la CFR Timişoara, în Liga a II-a şi din nou la Auxerre, echipă care promovase în Liga a II-a. A plecat la FCM Reşiţa în Liga a II-a, unde a stat un an şi s-a transferat apoi la ACU Arad, cu care a promovat în cel de-al doilea eşalon şi unde a stat trei ani. A mai trecut pe la Luceafărul Oradea în Liga a II-a, ACS Poli, cu care a reuşit promovarea în Prima Ligă şi în cele din urmă s-a întors acasă la CSM Lugoj.

“Satisfacţiile mele profesionale au fost ca am reuşit să joc în Liga I, la Poli AEK şi că am în jur de 120 de meciuri la nivel de Liga a II-a. Am avut promovări şi retrogradări. Mă bucur că am ales să fac fotbal şi dacă ar fi să o iau de la început tot fotbal aş face”, a mărturisit jucătorul.

Eugen Miculescu nu ascunde faptul că şi-ar dori, pe final de carieră, o promovare cu echipa Lugojului în cel de-al doilea eşalon. Este conştient că nu va fi uşor, dar mizează pe tinerii care vin din spate, care în echipă cu jucători mai experimentaţi ar putea împlini în doi- trei ani acest obiectiv.

“Sper să mergem în continuare pe panta ascendentă. Mi-aş mai dori încă o promovare în Liga a II-a cu CSM-ul în doi trei ani. Ăsta ar fi şi obiectivul. Dar încet, cu răbdare şi în timp nu este imposibil. Important este să credem în proiectul nostru şi să vină lumea să ne susţină. Din câte am văzut acum se pune accentul mai mult pe tineri, care au nevoie să crească alături de noi. Aş vrea să-mi văd obiectivul împlinit, acela de a evolua din nou în Liga a II-a, cu CSM-ul de această data. Mi-aş dori ca aceasta să fie ultima performanţă pe final de carieră. În rest vreau să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să-mi văd în continuare de treabă, cât se mai poate”, a încheiat Miculescu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: