Care este motivul adevărat pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei: „El începuse să îmi pună tot felul de întrebari ciudate”

0

Toată lumea din România a rămas complet surprinsă la aflarea veștii potrivit căreia Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. Așadar, vedeta aduce declarații noi ca să lămurească în ceea ce privesc motivele reale care au făcut-o să renunțe la emisiune.

Andreea Mantea este foarte apreciată de către concurenții de la Puterea Dragostei, însă și de către telespectatori. Chiar și așa, a luat hotărârea de a renunța la emisiune, urmând ca mai apoi să fie înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă la Bravo ai Stil!

„Eu am aflat că plec de o luna. Efectiv am simțit că îmi stă viața în loc, am simțit că…. Sunt om căruia îi place să trăiască foarte mult și intens. Veneam după o zi cruntă, groaznică și mă uităm al un coș de gunoi roz lângă un copac și mă gândeam că eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam să le fac acolo, din cauza acestui virus’, a afirmat Andreea Mantea la Theo Show.

Andreea Mantea s-a hotărât să părăsească emisiunea ca să își poată trăi viața

Cel mai mare motiv care a determinat-o pe vedetă să renunțe la a mai fii moderatoarea emisiunii Puterea Dragostei a fost, mai mult ca sigur, fiul ei David.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebari ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?’ O dată, de două ori, de trei ori…

Se uită în gol foarte des. Dar eu nu m-am speriat pentru că așa eram și eu, foarte gânditoare. M-am gândit că așa e și el.  Dar întrebările eu continuat: „Tu câți prieteni aveai? Tu te vedeai cu el? I-am explicat despre acest virus, cred că el știe mai multe decât mine, știe regulile mai bine, dar nu vreau că asta să creeze traume.

Vedeam atâta trăiri intense în casă, oamenii au trăiri, tot felul de povești, iar eu și copilul meu nu trăiam așa cum ne doream noi, așa cum mi-aș fi dorit eu, pentru el și pentru mine’, a mai declarat Andreea Mantea, conform wowbiz.ro.

Andreea Mantea urmează să prezinte o altă emisiune la Kanal D?

Se pare că, cu toate acestea, Andreea Mantea nu va părăsi Kanal D, unde se poate să prezinte o altă emisiune. Sau cel puțin asta înțelegem din declarațiile prezentatoarei, care prezintă și emisiunea „Se strigă darul”, alături de Mihai Mitoșeru.

V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!’, a mai susținut vedeta.

Declarații despre finala Puterea Dragostei

În plus, Andreea Mantea a discutat puțin și despre finala Puterea Dragostei, dând câteva afirmații foarte importante:

Cum bine au aflat mulți telespectatori, ne-am intors pentru ca am filmat în avans și am filmat pana în 26 iulie, ziua în care va fi marea finală. Nu pot decât să vă spun că am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți. Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru că noi avem deja votul concurenților. Mai rămane acel 50% din partea telespectatorilor.

Votul e așa: 50% din partea concurenților și 50% din partea telespectatorilor. Așadar, vom avea un câștigător și o câștigătoare care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele și la propriu, și la figurat, și suma fabuloasă de 10.000 de euro. Mulți dintre ei au plecat deja cu trofeul de mână. În următoarele două săptămâni va fi nebunie în casa «Puterea Dragostei». Se va schimba tot’, a declarat vedeta, potrivit cancan.ro.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și