Autoliv Lugoj

Administrație

Care sunt străzile din Lugoj care rămân neasfaltate peste iarnă

Care sunt străzile din Lugoj care rămân neasfaltate peste iarnă

Cetateanul Lugoj

Primăria Lugoj se grăbeşte să finalizeze lucrările de asfaltare programate pentru acest an în municipiu. Ultimele străzi asfaltate în oraş sunt Teiului, Vlahuţă, Bărnuţiu, Panselelor, Vlad Ţepeş, Smârdan, Romulus, Spinanţei, V. Alecsandri şi Remus, administraţia locală având în program să finalizeze până în decembrie alte 11 străzi care au nevoie de reparaţii capitale.

Acestea sunt Jiului, Bistrei, Bega, Grigorescu, Odobescu, Bariţiu, Bobâlnei, Dorobanţilor, N. Grigorescu, Şt. O. Iosif şi Partizanilor, străzi pentru care a fost finalizată licitaţia şi care urmează să fie asfaltate până în iarnă, potrivit administraţiei locale.

În ciuda creşterii numărului de străzi asfaltate în decursul anului 2015, mai multe porţiuni de drum rămân în continuare fără asfalt, asta cel puţin până în primăvara lui 2016. De asemenea, mai multe străzi asfaltate sau reparate prin plombare recent au început deja să cedeze.

„Pe anul viitor rămân cele din Dealul Viilor, Traian Vuia partea a doua, unde nu e asfaltat, Livezilor şi Strugurilor, şirul Islazului şi Balta Lată, dar şi cele de pe Bocşei, fundătura Cernabora, Nuferilor, Lalelelor. Astea le facem la anul”, a declarat pentru Cetăţeanul primarul Francisc Boldea.

Partea proastă este că străzile rămase neasfaltate peste iarnă sunt majoritatea într-o stare avansată de degradare, unele dintre ele în pantă, cum este cazul străzii Livezilor, lucru ce le face aproape impracticabile pe timp de iarnă.

foto: arhivă

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. dan

    30 septembrie 2015 at 18:56

    Cine a castigat astfaltarea pentru cele 11 strazi ?

  2. Pop

    30 septembrie 2015 at 21:52

    Memorie scurta de molusca la d-nul primar legat de strazile promise ca se vor asfalta…candva…la anul, spre exemplu strazile din Balta Lata si Dimitrie Bolintineanu. Curios cum jongleaza cu lista strazilor promise pentru asfaltare in functie de interesul personal. Dar vin alegerile..si ne incercam norocul cu un alt primar mai gospodar.

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: