Actualitate

Cartea Junglei ajunge la Cinema Bela Lugosi

Cartea Junglei ajunge la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Cartea Junglei, cel mai nou film semnat Disney, ajunge începând de vineri şi la cinematograful Bela Lugosi din municipiu. Fanii celebrului roman de aventuri cu Mowgli în rolul principal vor putea să urmărească ecranizarea de excepţie regizată de Jon Favreau şi avându-i în distribuţie pe Neel Sethi, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Bill Murray, Ben Kingsley şi alţii. Tot în această săptămână, la cinematograful de pe A. Mocioni lugojenii pot urmări „Billion Star Hotel”, o producţie românească ce are premiera de gală miercuri, dar şi „Criminal” sau „Risen”, un film inedit despre povestea biblică a Învierii, redată prin ochii unui necredincios.

Program cinema 15 – 21 aprilie:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 15 – 17 aprilie: Cartea Junglei 3D, 17:00 şi 20:00; Billion Star Hotel, 17:30; Criminal, 20:30;
Sâmbătă şi Duminică, 16 şi 17 aprilie: Al 7-elea pitic 3D, 10:00; Barbie în echipa spioanelor, 10:15;
Joi, 21 aprilie: Cartea Junglei 3D, 17:00 şi 20:00; Criminal, 17:30; Risen, 20:30.

Cartea Junglei: Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții?

Billion Star Hotel: Filmul prezintă reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate – Sica Generalu’, Panait Surdu și Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții. Este o poveste cârpită din povești, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puști “atent” care „înfulecă” povestea și, cu minuțiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii și mii de stele pe el.

Risen: Risen urmăreşte povestea biblică a Învierii, redată prin ochii unui necredincios. Clavius, un influent tribun militar roman şi ajutorul lui, Lucius, sunt însărcinaţi să afle ce s-a întâmplat cu Yahshua în săptămânile de după crucificare şi să demonstreze ca netemeinice zvonurile despre un Mesia ridicat la cer.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: