Actualitate

Casele de pariuri se aşteaptă la câştiguri importante cu ocazia Campionatului European de Fotbal

Casele de pariuri se aşteaptă la câştiguri importante cu ocazia Campionatului European de Fotbal

Autoliv

Sunt cu zecile, au acaparat tot oraşul, în special centrul municipiului şi, cel mai important, patronii se aşteaptă la venituri bune mai ales în perioada următoare, odată cu debutul Campionatului European de Fotbal din Franţa. Vorbim despre casele de pariuri, care în ultima perioadă au acaparat la propriu municipiul de pe Timiş. Cele mai multe sunt chiar în zonele centrale, dar şi la intersecţia de la Unic şi pe principalele artere din cartiere.

Nu doar pariorii îşi pot încerca norocul la prezicerea scorurilor meciurilor lor favorite. La fel o pot face şi iubitorii de păcănele sau ruletă, pentru aceştia existând mai multe localuri, unele dintre ele exclusiv pentru această activitate, în care îşi pot investi banii în speranţa că vor câştiga premiul cel mare. La casele de pariuri, ofertele pentru campionatul care va fi găzduit de Franţa au apărut acum mai bine de o lună, acestea fiind variate.

„Faţă de acum câţiva ani, când puteai paria doar pe rezultatele finale, acum se poate paria pe cartonaşe, cornere, sunt câte 50, chiar şi 100 de pariuri la un singur meci. Oamenii vin de toate vârstele, pensionari, care pariază sume mici, dar şi oameni tineri, cu bani, care pariază sume mari. Am avut şi 1.000, 2.000 de lei pe un pariu, dar lucrurile astea nu se spun, cât bagi, cât scoţi”, ne-a declarat Raul Spiller, administrator la agenţia Winner de pe Nicolae Bălcescu.

Reprezentanţii agenţiei spun că, aşa cum mecurile de fotbal de la European, precum şi oricare altă partidă pe care pot paria lugojenii este o necunoscută, aşa va fi şi finalul campionatului din punct de vedere financiar pentru casele de pariuri.

„Depinde de surprize, dacă vom ieşi pe profit sau pe pierdere. De exemplu la Europeanul la care a câştigat Grecia, nimeni nu se aştepta, au fost mai multe surprize şi deci încasări mari, aici poate fi invers, să câştige favoritele. Multă lume pariază pe favorite şi sume mici, la sigur. Ne aşteptăm la orice”, a mai precizat Spiller.

Campionatul European de Fotbal începe vineri, 10 iunie, prima partidă fiind cea între România şi Franţa. Dacă va câştiga campionatul, România va aduce lugojenilor care au pariat pe ţara noastră un profit de 250%, astfel că la un pariu de 10 lei pentru victoria naţionalei, câştigătorul va pleca acasă cu suma de 2.500 de lei. Din nefericire, în acest an lugojenii nu vor mai putea urmări meciurile de fotbal pe ecranul gigant de pe Casa de Cultură a Sindicatelor, din cauza preţului prea mare cerut de firma contactată de reprezentanţii administraţiei locale pentru închirierea acestuia.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: