Cat de importanta este o adresa de email personalizata in serviciul de gazduire site?

0

Indiferent ce fel de afacere online detii, trebuie sa fii constient de faptul ca prima impresie pe care o faci vizitatorilor este foarte importanta. Din acelasi motiv, este recomandat sa ai o adresa de email personalizata pe serverul de gazduire site. Desi Gmail sau Yahoo pot fi alternative utile pentru newslettere personale si discutii cu prietenii, conturile gratuite nu transmit seriozitate sau profesionalism. Pe de alta parte, o denumire de tipul office@siteulmeu.ro este ideala pentru a-ti construi brandul. In plus, aceasta poate fi utilizata strict in scopuri de business. Iata ce trebuie sa stii!

Cum te ajuta o adresa profesionala sa castigi increderea clientilor?

Imagineaza-ti cum ar fi sa efectuezi o comanda pe un magazin online, iar apoi confirmarea sa-ti fie afisata de pe o adresa clasica. Probabil nu ti-ar placea acest lucru, nu-i asa? Oamenii sunt sceptici atunci cand navigheaza pe internet si nu mai ofera informatiile de plata la fel de usor precum in trecut. Exista deja multe persoane rau intentionate, iar tu nu vrei sa castigi o astfel de reputatie. Pe langa asta, ai o sansa mai mare de a castiga increderea in serviciul de gazduire site cu o adresa personalizata inclusiv inainte de efectuarea achizitiei. Motivul consta in faptul ca vizitatorii au intrebari si iti vor trimite emailuri pentru a afla raspunsurile.

De ce adresele profesionale sunt unelte utile de marketing?

Indiferent de stadiul initial al unei afaceri, cu timpul, aceasta se poate dezvolta din ce in ce mai mult. Intr-un astfel de scenariu, este recomandat sa creezi mai multe adrese profesionale. Spre exemplu, poti crea una pentru comenzi, alta pentru colaborari si alta pentru suportul tehnic. In acest mod, angajatii vor putea gestiona un departament specific si va exista mai multa organizare. Pe langa asta, vei putea tine evidenta mesajelor importante mai usor si nu va mai fi nevoie sa-ti faci griji in legatura cu pierderea acestora.

O strategie de email marketing stabila include crearea unei liste cu persoane interesate de ceea ce oferi pe serverul de gazduire site. Daca-ti doresti ca mesajele sa nu ajunga insa in folderul spam, ai nevoie de un provider diferit de cei normali. Emailurile asociate cu website-uri transmit faptul ca sunt calitative si cresc rata de conversie. Un alt beneficiu consta in faptul ca poti controla aspectele ce tin de confidentialitate sau securitatea. Atat timp cat angajatii nu pot folosi emailuri personale, sansa de a intampina probleme la aceste capitole este una redusa.

Cat costa o adresa personalizata intr-un plan de gazduire site?

In general, acest serviciu este disponibil gratuit. Majoritatea furnizorilor de hosting includ cel putin o adresa disponibila pentru toate domeniile achizitionate. Spatiul de stocare este tot cel de pe server, iar setarea se poate realiza in mai putin de un minut. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in panoul de control si sa ajungi in sectiunea de emailuri. Aici poti decide ce cont doresti sa creezi si il poti activa instant.

Citirea mesajelor are loc prin intermediul unui client specific, care-l vei selecta in baza preferintelor. De-a lungul timpului, a fost creat inclusiv hosting pentru acest serviciu. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, nu este necesar sa faci o astfel de investitie.

Citește și