Cultură

Ce filme putem vedea la Cinema “Bela Lugosi”

Ce filme putem vedea la Cinema “Bela Lugosi”

Cetateanul Lugoj

Filmele care rulează în această săptămână la cinematograful din oraș vin și de această dată cu o noutate, amândouă peliculele care vor rula începând de joi fiind lansate de curând în România. Pe lângă filmele care au mai rulat și săptămâna trecută, la Cinema Bela Lugosi din centrul orașului fanii comediilor vor putea urmări partea a doua dintr-o producție care s-a bucurat de succes pe plan mondial încă din primele zile de după lansare.

De asemenea, un alt film produs de această dată în România va putea fi de asemenea vizionat la Lugoj. Programul cinematografului începe joi, 30 aprilie, când la orele 17 rulează Jupiter Ascending în format 3D, cu o reluare de la orele 20. În Sala Albastră, programul începe la 17:30 cu Aferim, iar de la 20:30 rulează Get Hard, amândouă filmele având ultimele reprezentanții cu această ocazie.

Vineri, pe lângă proiecția 3D Jupiter Ascending, la cinema vom putea urmări, de la 17:30 comedia Paul Blart: Mall Cop 2. Filmul ce va rula de la 20:30 se numește Cel Ales și avut premiera națională pe 24 aprilie.

Comedia despre celebrul agent de pază se află deja la a doua parte și spune povestea acestuia când personajul este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire.

În cazul peliculei Cel Ales, povestea începe în anii ’80, când domnul X a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa.

Programul celor două noi filme este același și sâmbătă și duminică. Pe lângă noutățile de săptămâna aceasta, la cinema va mai rula și Jupiter Ascending zilnic de la 17 și 20, dar și Yellowbird, film de animație în format 3D, care va rula de la ora 10 dimineața sâmbătă și duminică.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Cultură

Mai multe în Cultură

[FOTO] Peste 100 de tineri au încins o horă la Lugoj în cinstea Unirii Principatelor Române

Gabriel Iosa24 ianuarie 2017

Horă în mijlocul Lugojului cu ocazia Unirii Principatelor Române

Gabriel Iosa23 ianuarie 2017

Şcoala de Muzică din Lugoj a primit o pianină nouă din partea Clubului Rotary

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

E ziua lui Eminescu. Ce a făcut poetul, la Lugoj, în urmă cu aproape 150 de ani

Cetateanul15 ianuarie 2017

Invitaţie la teatru. Actorii lugojeni încep anul cu „Hangiţa”

Daniel Groza11 ianuarie 2017

Ucrainienii şi sârbii din zona Lugojului sărbătoresc Crăciunul

Daniel Groza6 ianuarie 2017

Biserica și credincioșii, deranjați de spectacolul rock de Revelion:“Din biserică se auzeau grohăiturile unora care cântau la festival”

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Lugojul, cel mai slab spectacol de Revelion dintre oraşele din vestul ţării. Cântă o trupă anonimă din Ungaria

Daniel Groza28 decembrie 2016

Astăzi e Sfântul Ştefan. Ce tradiţii şi obiceiuri sunt în această zi

Cetateanul27 decembrie 2016

Mitropolitul Banatului vine la Lugoj să sărbătorească 250 de ani de existenţă a Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”

Daniel Groza23 decembrie 2016

TEN TV are program special de Crăciun. Vezi ce emisiuni și filme difuzează

Cetateanul22 decembrie 2016

Făgetul dă clasă Lugojului! Un bulz de 30 de metri şi peste 150 de artişti cu ocazia Târgului de Crăciun

Gabriel Iosa14 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: