Cultură

Ce filme putem vedea la Cinema “Bela Lugosi”

Ce filme putem vedea la Cinema “Bela Lugosi”

Autoliv

Filmele care rulează în această săptămână la cinematograful din oraș vin și de această dată cu o noutate, amândouă peliculele care vor rula începând de joi fiind lansate de curând în România. Pe lângă filmele care au mai rulat și săptămâna trecută, la Cinema Bela Lugosi din centrul orașului fanii comediilor vor putea urmări partea a doua dintr-o producție care s-a bucurat de succes pe plan mondial încă din primele zile de după lansare.

De asemenea, un alt film produs de această dată în România va putea fi de asemenea vizionat la Lugoj. Programul cinematografului începe joi, 30 aprilie, când la orele 17 rulează Jupiter Ascending în format 3D, cu o reluare de la orele 20. În Sala Albastră, programul începe la 17:30 cu Aferim, iar de la 20:30 rulează Get Hard, amândouă filmele având ultimele reprezentanții cu această ocazie.

Vineri, pe lângă proiecția 3D Jupiter Ascending, la cinema vom putea urmări, de la 17:30 comedia Paul Blart: Mall Cop 2. Filmul ce va rula de la 20:30 se numește Cel Ales și avut premiera națională pe 24 aprilie.

Comedia despre celebrul agent de pază se află deja la a doua parte și spune povestea acestuia când personajul este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire.

În cazul peliculei Cel Ales, povestea începe în anii ’80, când domnul X a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa.

Programul celor două noi filme este același și sâmbătă și duminică. Pe lângă noutățile de săptămâna aceasta, la cinema va mai rula și Jupiter Ascending zilnic de la 17 și 20, dar și Yellowbird, film de animație în format 3D, care va rula de la ora 10 dimineața sâmbătă și duminică.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Cultură

Mai multe în Cultură

Programul rugilor de Rusalii, în satele din zona Lugojului

Cetateanul25 mai 2017

Silviu Oravitzan le scrie lugojenilor şi explică cum stau lucrurile cu donaţia sculpturii din Parcul Poştei

Cetateanul24 mai 2017

Alfabetizare cu forţa acum 200 de ani în Banat. Părinţii care-şi împiedicau copiii să frecventeze şcoala erau pedepsiţi

Cetateanul19 mai 2017

FOTO – Lugojenii sunt aşteptaţi la „Noaptea sinagogilor deschise”. Pot afla istoria şi tradiţiile comunităţii

Cetateanul18 mai 2017

Cum se schimbă sala de spectacole a Teatrului “Traian Grozavescu” din Lugoj. Ce lucrări se vor executa în această vară

Cetateanul16 mai 2017
muzeu Lugoj

Noaptea Muzeelor, marcată şi la Lugoj. Ce vor putea vedea cei care vor vizita muzeul lugojean

Cetateanul15 mai 2017

Seară vieneză la Lugoj. Treizeci de elevi pot să primească bilete gratis

Cetateanul13 mai 2017

140 de concurenţi din întreaga ţara se întâlnesc la Lugoj, la Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „Clara Peia”

Cetateanul11 mai 2017

Primarului nu-i plac costumele verzi, pe care şi le-au cumpărat dansatorii lugojeni. Le-a mai dat 40.000 de lei ca să-şi schimbe ţinuta

Cetateanul10 mai 2017

Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu” participă la Festivalul Naţional de teatru de la Roman

Cetateanul9 mai 2017

Începe la Timişoara, cea de-a XXXI-a sesiune Helion, cel mai important brand al literaturii SF din România

Cetateanul5 mai 2017

VIDEO – Premiera Gardienii Galaxiei 2 ajunge şi la Cinema Bela Lugosi

Cetateanul2 mai 2017
%d blogeri au apreciat: