Ce inseamna sa faci videochat in Bucuresti? Iata lista beneficiilor!

0

Sa faci videochat in Bucuresti inseamna, in primul rand, sa iti iei soarta in propriile maini si sa profiti de cea mai buna oportunitate existenta acum, pentru femeile care stiu cu adevarat ce anume isi doresc!

Daca in urma cu cativa ani aceasta ocupatie era privita cu neincredere si existau multe prejudecati, intre timp situatia s-a schimbat considerabil. Exemplele de reusita aparute, despre care s-a discutat pe larg in mass-media, au convins tot mai multe fete de multiplele beneficii pe care le ofera alegerea unei cariere de model pe site-urile de divertisment pentru adulti. Iata-le pe cele mai importante dintre acestea!

Sansa de a obtine venituri fabuloase!

In primele trei luni de activitate ca model de videochat Bucuresti, Studio20 iti ofera un venit minim garantat de 1 000 de euro pe luna, indiferent de performantele pe care le realizezi pe site-urile de profil. Astfel, ai inca de la inceput garantia unui castig la care majoritatea prietenelor tale aflate la inceput de drum pot cel mult sa viseze!

Cu timpul insa, daca dai dovada de seriozitate si asculti de sfaturile echipei care te ajuta in permanenta, aceasta suma devine insignifianta, comparativ cu posibilitatile de castig mult superioare ce apar.

Intr-adevar, ca model de videochat in Bucuresti beneficiezi de un sistem de bonusuri care, cumulate, pot sa ajunga pana la 75% din castigurile obtinute pe site-urile de divertisment pentru adulti. Acestora li se adauga diferite alte forme de sprijin financiar, precum accesul la rate fara dobanda sau comisioane.

Mediul de lucru ideal

Fiecare locatie detinuta de Studio20 este amplasata intr-o zona centrala si le ofera modelelor deplina siguranta si rasfat. Camerele in care isi desfasoara activitatea sunt spatioase si dotate cu cea mai buna tehnologie, astfel incat imaginea si sunetul sa aiba calitatea maxima, necesara pentru a atrage cat mai multi admiratori.

In plus, la dispozitia fetelor se afla mai multe spatii de discutii si de relaxare, bucatarie, zona de fitness, de make-up si de masaj. Astfel, activitatea se poate imbina armonios cu momentele de odihna, pentru a da cel mai bun randament in fiecare zi!

O echipa care te sprijina in permanenta!

In fiecare studio de videochat din Bucuresti detinut de Studio20, accentul se pune pe construirea unor relatii bazate pe incredere reciproca, pe sinceritate si profesionalism. Prin urmare, fiecarei fete ii este asigurat cel mai bun training, de catre o echipa de profesionisti cu experienta bogata in domeniu.

In primele saptamani de activitate, fetele pot sa participe, in mod gratuit, la cursuri de limba engleza, pentru a-si perfectiona abilitatile de conversatie. In acelasi scop, ele beneficiaza si de cursuri de cultura generala, astfel ca vor putea sa abordeze subiecte multiple, in discutiile de pe site-uri.

O atentie deosebita este acordata garderobei si machiajului, care creeaza prima impresie si care influenteaza in mod direct gradul de apreciere de care se bucura din partea membrilor fiecarui site de profil. Tocmai de aceea, beneficiezi de sprijin financiar pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj, iar ulterior ai parte in mod constant de ajutorul unei specialist in make-up si al unui hair-stylist.

Alege sa profiti si tu de toate aceste beneficii! Fa primul pas intr-un studio de videochat Bucuresti si te vei convinge ca este o cale care iti poate asigura succesul in viata!

Citește și