Autoliv Lugoj

Actualitate

Cea mai amplă acțiune a Cluburilor Rotary Lugoj și Mullhausen pentru spitalul lugojean s-a încheiat cu succes

Cea mai amplă acțiune a Cluburilor Rotary Lugoj și Mullhausen pentru spitalul lugojean s-a încheiat cu succes

Business Strategist

Clubul Rotary Lugoj, în colaborare cu cel din Mullhausen, Germania, s-a implicat într-un amplu proiect de utilare a Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”, cu mobilier medical constând în paturi ergonomice, saltele şi noptiere aproape noi, provenite de la un spital din landul Thuringia. Proiectul s-a încheiat cu succes și, cu această ocazie, o conferință de presă a avut loc astăzi în cadrul spitalului lugojean, la aceasta luând parte medici și reprezentanți ai Clubului Rotary din Lugoj.

„Clubul Rotary din Lugoj a fost, este și va rămâne partenerul principal al Spitalului Municipal Lugoj. Este părerea mea personală și cred că este împărtășită de toți colegii mei. Eu sunt fericit pentru acest proiect și încă o dată le mulțumesc rotarienilor din Lugoj, dar și partenerilor din Germania, fiindcă s-a adus un număr important de paturi, saltele și noptiere. Majoritatea dintre acestea au fost deja distribuite pe secții și compartimente (Secția Medicală – femei și bărbați, Pneumologie, Neurologie, Diabet, Psihiatrie, Paleație, Chirurgie și Maternitate), urmând ca zilele acestea să le distribuim și pe restul”, a declarat managerul Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, Florin Voichescu.

În cadrul conferinței, managerul spitalului i-a înmânat o diplomă de excelență președintelui Clubului Rotary Lugoj, dr. Marius Căpețan Bacskai, pentru serviciile aduse în slujba sănătății, dar și pentru multiplele realizări și dăruiri cu care sprijină Spitalul Municipal Lugoj.

„Vreau să vă spun că sunt încântat de ultima acțiune care a avut loc în sprijinul spitalului lugojean, o acțiune grandioasă. Nu cred că a mai fost o așa acțiune făcută de clubul nostru. Vreau să vă mărturisesc că, inițial, m-am speriat când m-am gândit la costuri și tot ce presupune această acțiune, dar am avut lângă mine tovarăși și prieteni de nădejde care au spus că, cu orice preț, o vom duce la bun sfârșit. Cu această ocazie, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, alături de noi, și am reușit ceea ce ne-am propus”, a spus dr. Marius Căpețan Bacskai, președintele Clubului Rotary Lugoj.

Opt transporturi – 250 de paturi

„Au fost aduse în jur de 250 de paturi, vorbim de opt transporturi. Acțiunea noastră a început printr-o oportunitate găsită de colegii noștri din Germania și care s-a încheiat cu succes. Am descoperit lugojeni cu un suflet extrem de mare, cu mintea deschisă și limpede, care au reacționat instant la ceea ce le-am propus. La fiecare moment îmi vine să mă ridic în picioare și să aplaud acești oameni. Nu contează că sunt firme mari, mici sau persoane fizice, toți au ajutat ca aceste transporturi să ajungă la destinație. În următoarea săptămână, împreună cu dr. Marius Căpețan Bacskai, voi pleca în Germania, la Mullhausen, unde suntem în discuții pentru sponsorizări în lenjerie. Avem promisiuni pentru al nouălea transport, după care putem spune că această acțiune a fost încheiată cu succes”, a spus și Marius Gaidoș, coordonatorul acțiunii.

Pe lângă cele 250 de paturi, au fost aduse cărucioare pentru curățenie, un ecograf de penultimă generație și paturi pentru copii. De asemenea, tot în cadrul acestei acțiuni s-au adus 480 de pachete cu haine pentru beneficiarii Casei Clementina, jucării și cărți pentru Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, dulciuri de Paști pentru Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 și pentru Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii – Lugoj.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. ale

    18 mai 2016 at 8:23

    Felicitări domnilor , toata stima pentru dumneavoastră si pentru clubul Rotary !!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: