Actualitate

Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj

Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj

Autoliv

FlixBus, cel mai mare transportator care operează cu autocare în Europa, și-a deschis puncte de lucru și în România. Unul dintre cele 10 oraşe în care opresc vehiculele nemţilor în drumul lor spre metropolele europene este Lugojul, de unde doritorii pot pleca spre Budapesta, Viena, Munchen, Veneţia, Berlin sau Amsterdam, dar şi spre oricare alt oraş de pe bătrânul continent.

Preţurile biletelor pentru o cursă cu FlixBus pleacă de la 5 euro şi pot trece de 100 de euro, în funcţie de destinaţie şi numărul de transferuri până la destinaţie. De asemenea, compania a implementat un sistem de rezervare a tichetelor asemănător cu cel al liniilor aeriene, astfel că biletele vor fi mai ieftine dacă rezervarea este făcută cât mai devreme faţă de data călătoriei.

De la Lugoj, spre toate capitalele Europei

Autocarele celor de la FlixBus au Wi-Fi gratuit, aer condiționat, iar biletele sunt achiziționate electronic de pe aplicația FlixBus sau de pe site-ul companiei. Cursele FlixBus pleacă din București către mai multe destinații din străinătate și opresc și în Ploiești, Brașov, Făgăraș, Sibiu, Sebeș, Deva, Lugoj, Timișoara și Arad înainte să iasă din țară. Compania operează curse zilnice pe ruta Viena-București, iar în unele zile traseul pornește din Salzburg și trece și prin Capitala Austriei.

Cetăţeanul a încercat sistemul de tichetare online al FlixBus. Astfel, o cursă programată să plece de la Lugoj la orele 20 seara, pe 28 iulie, cu întoarcerea programată pe 31 iulie de la Viena, cu plecare de la orele  20, costă 118 euro dus-întors. În preţ sunt incluse două bagaje mari, care pot ajunge până la 30 de kilograme fiecare, dar şi un bagaj de mână de maxim 7 kilograme.

Călătoria până la Viena durează 10 ore, fiind parcurşi 600 de kilometri. La Lugoj, autocarele pleacă din Autogara Atlassib situată în vecinătatea bazarului de haine. Autocarele FlixBus călătoresc spre 900 de destinații din 20 de țări și au transportat anul trecut 20 de milioane de călători. În România, firma concurează în principal cu Eurolines şi Atlassib pentru cursele externe.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojenii pot zbura spre Palma de Mallorca, Antalya, Santorini şi Constanta în vacanţa de vară! Doua noi curse spre Bucureşti

Daniel Groza29 mai 2017

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

Cetateanul29 mai 2017

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: