Cetateanul Lugoj

Politică

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Cetateanul Lugoj

Nu doar liberalii au motive de ceartă în aceste zile pe scena politică din Timiş. În cadrul Partidului Mişcarea Populară, filiala Lugoj, preşedintele şi consilierul local Cristian Corneanu şi-a anunţat vineri demisia, spuând că are de condus mai multe firme şi explicând că nu mai poate îndeplini cu succes funcţia şi toate îndatoririle care vin cu aceasta.

Sursele Cetăţeanul au declarat însă că lucrurile nu stau tocmai cum susţine Corneanu. În fapt, la mijloc s-ar afla niste bannere pe care liderul PMP Lugoj avea ca sarcină să le pună prin oraş înainte de campania electorală. Pentru că nu le-a pus la timp, acesta ar fi fost chemat la judeţ şi certat de preşedintele Răducanu, motiv pentru care a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte.

„Am anunţat demisia domnului preşedinte. Ce declară fiecare, e treaba lor. Am pregătit bannerele, am pregătit tot, nu e nicio treabă. Eu am firmele, am altele pe cap, nu mai am timp să fiu şi preşedinte”, a explicat pentru Cetăţeanul Cristian Corneanu.

Ion Răducanu, preşedinte interimar al PMP Timiş a explicat pentru că într-adevăr la nivelul filialei locale ar fi mai multe neîneţelegi între preşedintele în funcţie şi un alt membru, consilierul Fedor Maşniţă, motiv pentru care preşedintele a decis să se retragă din funcţie.

„Domnul Corneanu cedează conducerea organizaţiei, nu cedează partidul, rămâne în partid. Ei într-o lună jumate nu au reuşit să se împace, ei se tot ceartă. Eu l-am întrebat dacă vor să facă pace şi el şi Fedor Maşniţă, amândoi nu ştiu care e mai deştept unul decât celălalt. Dacă ei se ceartă, o să preia alt vicepreşedinte. Noi trebuia să punem nişte afişe, o reclamă, un teasing înainte de campanie şi Lugojul trebuia să pună cinci panouri. Ăsta a fost mai iute, s-a dus, a luat aprobări şi le-a pus, Maşniţă. Celălalt s-a gândit şi el să le pună săptămâna asta şi s-au supărat între ei că a pus unul înainte şi mai repede decât el, restul ce spune domnul Corneanu sunt poveşti”, este explicaţia lui Ion Răducanu.

Fedor Maşniţă spune că el a primit de la preşedintele de la Bucureşti sarcina să afişeze bannerele.

„El a avut de pus nişte bannere şi probabil că nu le-a pus. Eu am fost sunat de preşedintele de la Bucureşti şi mi s-a spus să le afişez, că trebuia să nu treacă un termen, aia am şi făcut. Nu ştiu altceva, decât că şi-a prezentat demisia şi acum se va numi o altă persoană”, a declarat Fedor Maşniţă.

Toţi preşedinţii de filiale ai PMP Timiş sunt interimari, alegerile în cadrul partidului fiind programate de-abia în luna martie a anului 2017.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016
marian-cucsa

ALDE vrea pe locul doi la Lugoj, la alegerile parlamentare

Daniel Groza19 septembrie 2016