Politică

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Autoliv

Nu doar liberalii au motive de ceartă în aceste zile pe scena politică din Timiş. În cadrul Partidului Mişcarea Populară, filiala Lugoj, preşedintele şi consilierul local Cristian Corneanu şi-a anunţat vineri demisia, spuând că are de condus mai multe firme şi explicând că nu mai poate îndeplini cu succes funcţia şi toate îndatoririle care vin cu aceasta.

Sursele Cetăţeanul au declarat însă că lucrurile nu stau tocmai cum susţine Corneanu. În fapt, la mijloc s-ar afla niste bannere pe care liderul PMP Lugoj avea ca sarcină să le pună prin oraş înainte de campania electorală. Pentru că nu le-a pus la timp, acesta ar fi fost chemat la judeţ şi certat de preşedintele Răducanu, motiv pentru care a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte.

„Am anunţat demisia domnului preşedinte. Ce declară fiecare, e treaba lor. Am pregătit bannerele, am pregătit tot, nu e nicio treabă. Eu am firmele, am altele pe cap, nu mai am timp să fiu şi preşedinte”, a explicat pentru Cetăţeanul Cristian Corneanu.

Ion Răducanu, preşedinte interimar al PMP Timiş a explicat pentru că într-adevăr la nivelul filialei locale ar fi mai multe neîneţelegi între preşedintele în funcţie şi un alt membru, consilierul Fedor Maşniţă, motiv pentru care preşedintele a decis să se retragă din funcţie.

„Domnul Corneanu cedează conducerea organizaţiei, nu cedează partidul, rămâne în partid. Ei într-o lună jumate nu au reuşit să se împace, ei se tot ceartă. Eu l-am întrebat dacă vor să facă pace şi el şi Fedor Maşniţă, amândoi nu ştiu care e mai deştept unul decât celălalt. Dacă ei se ceartă, o să preia alt vicepreşedinte. Noi trebuia să punem nişte afişe, o reclamă, un teasing înainte de campanie şi Lugojul trebuia să pună cinci panouri. Ăsta a fost mai iute, s-a dus, a luat aprobări şi le-a pus, Maşniţă. Celălalt s-a gândit şi el să le pună săptămâna asta şi s-au supărat între ei că a pus unul înainte şi mai repede decât el, restul ce spune domnul Corneanu sunt poveşti”, este explicaţia lui Ion Răducanu.

Fedor Maşniţă spune că el a primit de la preşedintele de la Bucureşti sarcina să afişeze bannerele.

„El a avut de pus nişte bannere şi probabil că nu le-a pus. Eu am fost sunat de preşedintele de la Bucureşti şi mi s-a spus să le afişez, că trebuia să nu treacă un termen, aia am şi făcut. Nu ştiu altceva, decât că şi-a prezentat demisia şi acum se va numi o altă persoană”, a declarat Fedor Maşniţă.

Toţi preşedinţii de filiale ai PMP Timiş sunt interimari, alegerile în cadrul partidului fiind programate de-abia în luna martie a anului 2017.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: