Autoliv Lugoj

Politică

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Business Strategist

La 29 de ani, Marian Costea, noul lider al organizaţiei locale a Partidului Mişcarea Populară este cel mai tânăr lugojean care le cere votul alegătorilor pentru un loc în Parlamentul României. Acesta ocupă de câteva zile funcţia de preşedinte interimar al PMP Lugoj, exprimându-şi dorinţa de a obţine un loc în Camera Deputaţilor în cadrul unei conferinţe de presă susţinute marţi.

Marian Costea a început întâlnirea cu jurnaliştii printr-o scurtă prezentare a studiilor pe care le-a absolvit, acesta fiind masterand în management şi înscris la doctorat la horticultură. Deşi este inginer silvic de meserie, Costea se ocupă cu atragerea de fonduri europene, firma sa, Eugmar Consulting, având una dintre cele mai bune rate de absorpţie a fondurilor europene din zona de vest a României.

„Îmi doresc să cred că acei oameni care au fost de dreapta, vor rămâne aşa şi acum. Acea parte de dreapta a fost creată de însuşi preşedintele Traian Băsescu. Rolul nostru este ca acei oameni şi nu numai să îi canalizăm către noi” a explicat Marian Costea.

Tânărul a luat frâiele partidului creat de fostul şef de stat într-o perioadă dificilă, după ce fostul preşedinte Corneanu şi-a dat demisia, la mijloc fiind mai multe afişe pe care acesta nu a avut timp să le lipească prin oraş.

„La momentul de faţă, avem undeva la 600 de membri activi în PMP Lugoj. Ne dorim ca fiecare membru să fie activ, motiv pentru care avem în plan să creem 32 de organizaţii în ceea ce priveşte Lugojul, pe fiecare secţie de votare câte una. Ăsta este primul pas care ne interesează în mod direct. Oamenii care se vor ocupa să fie foarte puternici şi serioşi. Mi-am depus candidatura pentru Camera Deputaţilor. Mă recomandă activitatea mea din biroul executiv judeţean, activitate remarcată. Am fost responsabil pe mai multe comune, acolo unde mi-am făcut treaba bine, fapt dovedit prin voturi şi prin consilierii pe care i-am dat la alegeri”, a explicat noul preşedinte al PMP Lugoj.


Posibilităţi nenumărate la Lugoj
pentru fonduri europene

Lugojeanul se laudă cu o firmă care se ocupă cu un domeniu la care Lugojul stă cel mai prost dintre municipiile din zona de vest, atragerea de fonduri europene. Acesta crede că experienţa şi dedicarea pe care a arătat-o îl recomandă pentru a încerca să aducă la Lugoj cât mai multe proiecte pe fonduri de la U.E., mai ales din postura de parlamentar.

„S-ar putea să fiu una dintre puţinele firme care, pentru proiectele pe care le-a depus până acum, le-a şi câştigat finanţare. Proiecte implementate de mine sunt inclusiv în Lugoj şi în toate comunele din jurul Lugojului, până la Făget, chiar şi după Făget. Posibilitatea de a atrage fonduri europene la Lugoj este uriaşă, de la înfrăţiri cu alte localităţi, până la a se oferi internet gratuit oamenilor sau orice alte condiţii care vin pe fonduri europene”, a precizat Marian Costea.

Tânărul speră să transforme Lugojul într-un magnet pentru fondurile de la Uniune, dar şi să stabilească o cât mai bună colaborare cu toate partidele politice din Consiliul Local şi cu consilierii independenţi. Pe lângă politică şi fonduri europene, Marian îşi ocupă timpul liber cu teatrul, fiind membru al unei echipei de actori din oraş.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. daniel

    4 octombrie 2016 at 20:54

    Incearca sa cauti oameni apolitici si sa incerci sa-i convingi sa intre in partid ,nu sa astepti ca sa vina cu adeziuni sau voturi!

  2. Popescu Marius Daniel

    5 octombrie 2016 at 17:31

    Eu sustin tinerii,(dar tinerii cinstiti si neprihaniti) si ii incurajez din tot sufletul sa fie hotarati si sa intre in politica si sa ramana asa, verticali si frumosi. Dar pe acest ,,karateca din conserva”,care a batut in autocar pe tata si fiu, de fata cu Mihaela Brate si Gelu Visan,cu ocazia venirii Elenei Udrea la Timisoara, bataie care s-a terminat cu venirea ambulantei si politiei la autocar, pe acest tanar care vorbeste de fonduri europene atrase, fonduri care au fost atrase de ,,uica lui” Rosoca care este cercetat pentru aceste fonduri si care au venit datorita fostului PDL si care in parte s-au intors la partid sau la partide,ca ,,raspopitul”,fostul primar a tinut cu toti”,pe acest tanar mincinos care spune ca PMP are 600 de membrii in Lugoj, cand PMP-ul nu are 600 de membri activi in tot judetul, ei saracii au niste liste copiate de la ei de la UNPR si multiplicate de 3 ori,tanarul acesta probabil a vazut lista decedatilor din cimitirul de la Criciova si a confundat-o cu lista membrilor PMP, din Lugoj,CU ASTFEL DE TINERI CARE MAI BINE AR SCRIE BASME SI NU AR SUPNE MINCIUNI SI LAUDE LA TOT COLTUL,EU NU POT FI DE ACORD !!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: