Cele mai importante servicii pe care le poti obtine de la o firma specializata in constructii

0

Cele mai importante servicii pe care le poti obtine de la o firma specializata in constructii

Lucrezi in domeniul constructiilor si vrei sa ridici imobile de calitate, pe care ulterior sa le poti inchiria sau vinde foarte usor?

Atunci trebuie sa stii care sunt serviciile de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopul. De la aplicarea de hidroizolatii, pana la montarea de pardoseli sau realizarea de acoperisuri verzi, toate sunt extrem de importante.

Hidroizolatii – ce sunt si ce rol au?

Imediat dupa realizarea fundatiilor, acestea trebuie izolate foarte bine. De ce? Este vorba despre o metoda prin care protejezi fundatiile de infiltratiile de apa, dar si de infiltratiile microorganismelor daunatoare. Mai mult, in acest fel respecti standardele de constructie si ai certitudinea ca ridici imobile de calitate.

Fie ca alegi membranele bituminoase, pe cele sintetice, de tip TPO sau membranele lichide, care ajung chiar si in cele mai ascunse dintre locuri, o echipa de specialisti se poate ocupa repede si eficient de realizarea hidroizolatiei. Expertii au cunostintele necesare, dar si ustensilele potrivite pentru a aplica materialele hidroizolante foarte usor. Important este, insa, ca ei sa lucreze intr-o zi in care afara nu ploua, pentru ca hidroizolatiile sa aiba timp sa se ,,aseze” cat mai bine.

Aplicarea pardoselilor

Dupa ce imobilele sunt deja ridicate, trebuie sa te gandesti si la cele mai bune pardoseli pe care sa le folosesti. Finisajele sunt intotdeauna cele care capteaza atentia potentialilor cumparatori, dar si a chiriasilor, motiv pentru care este important sa lucrezi cu materiale de calitate. Fie ca preferi gresia in interior si in exterior sau te orientezi catre pardoselile poliuretanice, decorative sau epoxidice, atunci cand colaborezi cu o firma dedicata in acest sens, ai garantia ca rezultatele obtinute sunt cele dorite.

Acoperisuri verzi

Grija pentru mediul inconjurator este in atentia autoritatilor in ultimii ani, mai ales ca Romania este codasa cand vine vorba despre acest aspect. O alegere inspirata, pe care o poti face in constructii este sa realizezi acoperisuri verzi.

Acoperisurile verzi sunt excelente pentru a ,,imbraca” zonele circulabile. Mai mult, cine nu si-ar dori sa poata bea cafeaua la inaltime, intr-un loc in care natura il inconjoara!

Pe langa faptul ca acoperisurile verzi contribuie la imbunatatirea mediului inconjurator, ele sunt aspectuoase din punct de vedere vizual.

Terase verzi

Daca ridici cladiri de birouri sau imobile rezidentiale, atunci trebuie sa iei in considerare si ideea de a realiza terase verzi. Din ce in ce mai multi oameni cauta sa inchirieze ori sa cumpere spatii in care sa aiba si propriul lor loc de relaxare.

Terasele verzi sunt concepute de catre experti in domeniu, care stiu cum sa puna in aplicare idei interesante, iar astfel, valoarea imobilelor pe care le ridici creste considerabil!

Incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala este extrem de eficienta! Aceasta solutie moderna este preferata de un numar din ce in ce mai mare de oameni. Ideal este, insa, ca in acest sens sa colaborezi cu o firma in care incredere si care stii ca va putea realiza circuite excelente, usor de controlat pe termen lung.

Milucon.ro iti ofera atat materiale de calitate, pe care le poti folosi cu incredere, cat si servicii de top in domeniul constructiilor! De la pardoseli PVC, pana la instalarea sistemelor de incalzire in pardoseala, realizarea unor hidroizolatii rezistente: toate sunt servicii pe care le poti contracta usor, folosind datele de contact de mai jos. Gestioneaza-ti eficient bugetul si colaboreaza doar cu experti, pentru a ridica imobile de calitate!

Date de contact:

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

Citește și