Autoliv Lugoj

Actualitate

Cerere în căsătorie la cinematograful din Lugoj! În loc de Doctor Strange, pe marele ecran a rulat povestea lor de dragoste

Cerere în căsătorie la cinematograful din Lugoj! În loc de Doctor Strange, pe marele ecran a rulat povestea lor de dragoste

Cetateanul Lugoj

Claudia şi Sergiu se pregătesc de nuntă, asta după ce Sergiu, un tânăr de 23 de ani, a pus la cale, alături de amicele Claudiei, una dintre cele mai romantice şi inedite cereri în căsătorie din istoria Lugojului. S-a întâmplat duminică, la cinematograful Bela Lugosi din municipiul de pe Timiş, la filmul „Doctor Strange”. Claudia, invitată alături de prietenul ei la film de către amicele sale, a ajuns la cinematograf la ora stabilită. Singurul care lipsea era Sergiu, care se lăsa aşteptat, fapt nemaiîntâlnit în cazul lui.

„Duminică trebuia să mă întâlnesc cu el cu două ore înainte de a merge la cinema, dar mi-a zis că întârzie şi să ne vedem direct acolo. Am ajuns cu prietena mea şi încă alte două prietene la cinema, însă el tot nu venea. Am intrat în sală nervoasă că el nu ajunge. Niciodată nu m-a lăsat baltă la vreo întâlnire. Ne-am aşezat şi au început reclamele dinainte de film”, povesteşte emoţionată Claudia.

Supărată foc şi aproape fără nicio poftă de a mai viziona pelicula, tânăra a rămas efectiv fără cuvinte când a văzut că, în loc de „Doctor Strange”, pe marele ecran apăruseră chiar ea şi cu prietenul ei.

„După două sau trei reclame, a început să ruleze un filmuleţ cu poze cu noi doi şi să cânte o melodie ce ne place noupă. După ce s-a terminat filmuleţul, s-au aprins luminile în sală şi el a intrat cu un buchet imens şi inelul. Am rămas şocată. Nu mă aşteptam. S-a apropiat, s-a pus în genunchi şi a pus mult aşteptata întrebare. Mă enervase la maxim că a întârziat şi nu mă aşteptam să mă ceara în căsătorie fix în seara aceea. Bineînţeles că tremuram toată, emoţii maxime, şi cumva am reuşit să scot un „da” pe gură. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi cea mai minunată surpriză”, îşi aminteşte viitoarea mireasă.

Cei prezenţi în sală i-au felicitat pe cei doi pentru angajamentul pe care l-au făcut unul în faţa celuilalt. Claudia şi Sergiu au copilărit în acelaşi sat, Pogăneşti, formând un cuplu de doi ani şi trei luni. Cei doi nu stau pe gânduri nicio clipă, planificând deja nunta pentru vara anului viitor, în luna iulie sau august.cerere-casatorie-cinema-lugoj-1

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. normalitatea

  16 noiembrie 2016 at 22:27

  Ce frumos!!! Fix in acel moment s-a ivit acolo si presa ca sa asiste, complet dezinteresat, la momentele de grandomanie ale unora. Ar fi putut sa invite si pseudoteleviziunea Ten TV si sa ne redea live acest moment deosebit de important pentru noi. Oricum freza ca a liderului corean Kim Jong Un nu il recomanda deloc pe tanar pentru viitoare aparitii in mass-media, dar trebuie sa recunosc ca are potential de ceafa lata. A propos, uitasem, cu cine pot vorbi sa inchiriez una dintre salile de la cinema pentru o ceremonie de inmormantare?

  • dumnezeu

   17 noiembrie 2016 at 10:40

   Aceeasi impresie am avut-o si eu:)) sunt curios ce s-ar fi intamplat daca vreun baiat fara cunostiinte sau bani mergea sa le ceara asa ceva… probabil il dadeau afara. de-abia astept comentariile de genul:”ce invidios esti”, nu stiti ce-i frumos”.:)))A cerut-o la „doctor strange”, un film de cacao, cu supereroi. aste spune mult despre viitrul cuplu.:D

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

VIDEO Dezinteres maxim pentru fonduri europene în rândul oamenilor de afaceri din Lugoj

Daniel Dancea27 februarie 2017

Arbalete confiscate de mascaţi la Coşteiu! Două persoane, audiate pentru arme artizanale

Gabriel Iosa27 februarie 2017

[VIDEO] Romul din Lugoj care s-a crezut de la SPP, sancţionat de poliţişti! Ce s-a întâmplat cu „dotările” BMW-ului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Filmele 3D revin la Lugoj! Vezi programul la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa27 februarie 2017

VIDEO Cozi infernale la Kaufland-ul deschis recent: „Mai bine dau 50 de lei pe motorină și mă duc la Timișoara decât să stau aici două ore la coadă”

Daniel Dancea25 februarie 2017

[FOTO] Accident grav la intrare în Lugoj! Un bărbat, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Bilanț negru, în Timiș. În 2016 s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în accidente de muncă din ultimii cinci ani

Daniel Dancea24 februarie 2017

Culmea hoţiei la Lugoj! Un tânăr a jefuit un boschetar

Gabriel Iosa24 februarie 2017

„Când ţi se înfige cuţitul în spate, ce să mai faci?” Managerul spitalului din Lugoj îşi pierde postul de la 1 martie

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Hipermarketul Kaufland duce lugojenii gratuit la cumpărături! Vezi programul microbuzului care face turul oraşului

Gabriel Iosa23 februarie 2017

[VIDEO] Cum sunt implicaţi poliţiştii în scandalul de la centrul de plasament din Lugoj

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Nicu Bădina, nemulțumit de cafeaua primită la Consiliul Județean: „Vă rog să oferiți și lapte”

Daniel Dancea22 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: