Politică

Cetățeanul i-a provocat la test: Atuurile candidaților la Primăria Lugoj… în 30 de secunde!

Cetățeanul i-a provocat la test: Atuurile candidaților la Primăria Lugoj… în 30 de secunde!

Autoliv

Cu doar patru zile înainte de alegeri, ziarul Cetățeanul a oferit un timp de 30 de secunde celor 10 candidați la Primăria Municipiului Lugoj pentru a declara public ce cred dimnealor că îi recomandă pentru a prelua fotoliul de primar pentru următorii patru ani. Singurul care nu a putut fi contactat după insistente apeluri și mesaje a fost actualul primar Francisc Boldea.

Ambruș Ioan, PNL:

”Atuul meu ca și candidat este că am lucrat în administrația locală 4 ani și știu în principiu despre ce e vorba și am o experiență de 12 ani ca și consilier local. La nivel de administrație centrală, am lucrat doi ani la nivel de companie națională (n.red. – Direcția de Drumuri Timișoara) deci știu ce înseamnă contactul cu Consiliul Județean și cu Guvernul. Restul, discutăm ca firmă că știm să dăm și un ban și știm să facem și o investiție”.

Brândușoni Liviu, independent:

În primul rând nu am făcut parte din niciun partid politic până în prezent, unul dintre atuuri, am o viziune modernă despre dezvoltarea Lugojului în următoarea perioadă în trend cu vremurile pe care le trăim. Chiar sunt un candidat independent care nu a făcut jocurile politice ale niciunui politician și ale niciunui alt partid”.

Buciu Claudiu, independent:

”În primul rând experiența și competența în administrație, pentru că am lucrat în Primărie, în al doilea rând experiența în investiții majore și în al treilea dorința fermă de a înlătura actuala clasă politică de la guvernare, clasă care ne-a izgonit tinerii din țară și nu mai e capabilă să-i aducă înapoi”.

Crăciun Sorin Ioan, PER:

„Sinceritate, muncă în slujba cetăţenilor, a elevilor. La final să menţionaţi <<Doamne ajută>>, eu sunt creştin ortodox şi duminică merg la trei mănăstiri şi am fost şi la părintele Arsenie”.

Goia Dumitru, PSRO:

”Simplitate, corectitudine, cinste și om devotat Lugojului și lugojenilor. Un om care a fost și va rămâne, indiferent de rezultatul votului, un om devotat Lugojului”.

Haneş Ioan, ALDE:

„Atuurile mele: eu sunt profesor inginer la „Aurel Vlaicu” din 1978, am fost director adjunct patru ani, am fost vicelider de sindicat pe judeţul Timiş, 15 ani am fost profesor de legislaţie rutieră. Lugojenii să mă voteze deoarece cunosc foarte bine Lugojul, născut, crescut, lucrat numai în Lugoj, cred că aş putea face unele lucruri bune şi aş cheltui banii mult mai economicos şi mai eficient”.

Martinescu Marius, independent:

„Cred că principala calitate pe care am dobândit-o, în toţi aceşti 22, 23 de ani de experienţă în administraţie, 18 în cea locală a Lugojului, un an jumate în Ministerul Administraţiei şi Internelor, secretar de stat şi diferenţa la Consiliul Judeţean, este faptul că niciodată nu am fost acuzat de încompetenţă şi din punctul meu de vedere este un calificativ care mă onorează. Cum de altfel nu am fost acuzat nici de necinste”.

Musteţiu Cătălin, PMP:

„Dorinţa de a face pentru Lugoj şi lugojeni un oraş modern, un oraş european, un oraş cu care să ne mândrim, iar dorinţa mea de muncă şi momentul în care mă înham la ceva, nimic nu îmi stă în cale să ajung să reuşesc să îndeplinesc planurile propuse. Un oraş european înseamnă un oraş bogat pentru toţi oamenii, nu doar pentru anumiţi oameni, trebuie să dispară orice zonă de sărăcie a oraşului”.

Pozsar Iosif, UDMR:

„Dorim pentru lugojeni o viaţă sănătoasă şi decentă, iar pentru asta vrem să modernizăm spitalul şi să introducem prevenţia în activitatea de sănătate. Vrem să reluăm locuinţele sociale ANL, pentru tineri şi în Mondial-Bocşei”.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Alin

  2 iunie 2016 at 10:29

  Cred ca mai lipseste unul de pe lista voastra

 2. Orlando

  2 iunie 2016 at 10:41

  Ala care lipsește e la Bedeu la cursuri.Jos ciuma roșie !Jos Boldea.

 3. daniel

  2 iunie 2016 at 17:19

  Boldea nu realizeaza ca tinerii si nu numai sau saturat de PSD-ism.

 4. Joia

  3 iunie 2016 at 7:00

  Mustetiu ale sa faca naibi;) uita ce a facut unde a lucrat?

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: