Cetateanul Lugoj

Politică

Cetățeanul i-a provocat la test: Atuurile candidaților la Primăria Lugoj… în 30 de secunde!

Cetățeanul i-a provocat la test: Atuurile candidaților la Primăria Lugoj… în 30 de secunde!

Cetateanul Lugoj

Cu doar patru zile înainte de alegeri, ziarul Cetățeanul a oferit un timp de 30 de secunde celor 10 candidați la Primăria Municipiului Lugoj pentru a declara public ce cred dimnealor că îi recomandă pentru a prelua fotoliul de primar pentru următorii patru ani. Singurul care nu a putut fi contactat după insistente apeluri și mesaje a fost actualul primar Francisc Boldea.

Ambruș Ioan, PNL:

”Atuul meu ca și candidat este că am lucrat în administrația locală 4 ani și știu în principiu despre ce e vorba și am o experiență de 12 ani ca și consilier local. La nivel de administrație centrală, am lucrat doi ani la nivel de companie națională (n.red. – Direcția de Drumuri Timișoara) deci știu ce înseamnă contactul cu Consiliul Județean și cu Guvernul. Restul, discutăm ca firmă că știm să dăm și un ban și știm să facem și o investiție”.

Brândușoni Liviu, independent:

În primul rând nu am făcut parte din niciun partid politic până în prezent, unul dintre atuuri, am o viziune modernă despre dezvoltarea Lugojului în următoarea perioadă în trend cu vremurile pe care le trăim. Chiar sunt un candidat independent care nu a făcut jocurile politice ale niciunui politician și ale niciunui alt partid”.

Buciu Claudiu, independent:

”În primul rând experiența și competența în administrație, pentru că am lucrat în Primărie, în al doilea rând experiența în investiții majore și în al treilea dorința fermă de a înlătura actuala clasă politică de la guvernare, clasă care ne-a izgonit tinerii din țară și nu mai e capabilă să-i aducă înapoi”.

Crăciun Sorin Ioan, PER:

„Sinceritate, muncă în slujba cetăţenilor, a elevilor. La final să menţionaţi <<Doamne ajută>>, eu sunt creştin ortodox şi duminică merg la trei mănăstiri şi am fost şi la părintele Arsenie”.

Goia Dumitru, PSRO:

”Simplitate, corectitudine, cinste și om devotat Lugojului și lugojenilor. Un om care a fost și va rămâne, indiferent de rezultatul votului, un om devotat Lugojului”.

Haneş Ioan, ALDE:

„Atuurile mele: eu sunt profesor inginer la „Aurel Vlaicu” din 1978, am fost director adjunct patru ani, am fost vicelider de sindicat pe judeţul Timiş, 15 ani am fost profesor de legislaţie rutieră. Lugojenii să mă voteze deoarece cunosc foarte bine Lugojul, născut, crescut, lucrat numai în Lugoj, cred că aş putea face unele lucruri bune şi aş cheltui banii mult mai economicos şi mai eficient”.

Martinescu Marius, independent:

„Cred că principala calitate pe care am dobândit-o, în toţi aceşti 22, 23 de ani de experienţă în administraţie, 18 în cea locală a Lugojului, un an jumate în Ministerul Administraţiei şi Internelor, secretar de stat şi diferenţa la Consiliul Judeţean, este faptul că niciodată nu am fost acuzat de încompetenţă şi din punctul meu de vedere este un calificativ care mă onorează. Cum de altfel nu am fost acuzat nici de necinste”.

Musteţiu Cătălin, PMP:

„Dorinţa de a face pentru Lugoj şi lugojeni un oraş modern, un oraş european, un oraş cu care să ne mândrim, iar dorinţa mea de muncă şi momentul în care mă înham la ceva, nimic nu îmi stă în cale să ajung să reuşesc să îndeplinesc planurile propuse. Un oraş european înseamnă un oraş bogat pentru toţi oamenii, nu doar pentru anumiţi oameni, trebuie să dispară orice zonă de sărăcie a oraşului”.

Pozsar Iosif, UDMR:

„Dorim pentru lugojeni o viaţă sănătoasă şi decentă, iar pentru asta vrem să modernizăm spitalul şi să introducem prevenţia în activitatea de sănătate. Vrem să reluăm locuinţele sociale ANL, pentru tineri şi în Mondial-Bocşei”.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Alin

  2 iunie 2016 at 10:29

  Cred ca mai lipseste unul de pe lista voastra

 2. Orlando

  2 iunie 2016 at 10:41

  Ala care lipsește e la Bedeu la cursuri.Jos ciuma roșie !Jos Boldea.

 3. daniel

  2 iunie 2016 at 17:19

  Boldea nu realizeaza ca tinerii si nu numai sau saturat de PSD-ism.

 4. Joia

  3 iunie 2016 at 7:00

  Mustetiu ale sa faca naibi;) uita ce a facut unde a lucrat?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016
marian-cucsa

ALDE vrea pe locul doi la Lugoj, la alegerile parlamentare

Daniel Groza19 septembrie 2016