Charlie Puth le răspunde haterilor după ce l-au criticat că nu se menține în formă: „Îmi pare rău că nu am pătrățele apetisante”

0

Charlie Puth nu suportă ideea de rușinare cu propriul corp.

Joi, fotografiile surprinse de paparazzi ale cântărețului în vârstă de 29 de ani au circulat pe Instagram arătându-l fără tricou după o vizită la sala de sport. În timp ce unele comentarii au fost pozitive, alte persoane au criticat corpul lui Puth, spunând că el nu arăta „în formă”.

A doua zi, Puth „și-a adunat” criticii de pe internet ca să își expună părerea cu privire la acest aspect.

„Hei, doar un memento foarte rapid – că nu este în regulă să faci de rușine pe nimeni”, a scris el pe Twitter.

„Nu sunt deloc sigur care este scopul acestei răutăți.”

El a adăugat: „Îmi pare rău că nu am pătrățele apetisante ca alți tipi……”

Tweet-ul lui Puth s-a umplut rapid cu comentariile fanilor săi, mulțumindu-i pentru că a vorbit și i-au spus că îl iubesc așa cum este.

Un fan a redistribuit și un tweet anterior cu melodia „Girlfriend”, unde a realizat un anunț în care îi încuraja pe oameni să-și modifice fotografiile.

„Tocmai mă uitam la un videoclip pe YouTube și am văzut cum apare acest anunț”, a postat el pe Twitter în august 2019.

„Un anunț adresat băieților și fetelor adolescente insistând că își pot contura corpul pentru a-i face să pară mai slabi. În unele imagini nici nu pare să arate uman. Ce … ce este în neregulă cu corpul acestei fete ?! NIMIC. ”

„Îmbrățișează-ți individualitatea !!” El a continuat. „Ești UNIC în această viață și ești frumos !! Înțeleg dacă vrei Photoshop pentru un coș sau ceva de genul… dar să te faci să arăți departe de a fi un om, este dincolo de mine. Foarte trist :(.”

Puth încurajează deschiderea cu privire la ceea ce unii oameni consideră imperfecțiuni. Cântărețul melodiei „We Don’t Talk Anymore” primește adesea întrebări despre cicatricea din sprânceana dreaptă, rezultatul unei mușcături de câine.

„O mulțime de oameni cred că această parte a sprâncenei mele este rasă”, a spus el într-un interviu cu Johnjay și Rich.

„De fapt a fost un labrador negru care mi-a mușcat fața. Aproape că am murit. Din fericire totul s-a sfârșit cu bine și acum am acest lucru mic pe sprânceană.”

Sursa: News24.ro.

Citește și