Charlize Theron susţine că nu-i este ruşine să vorbească despre cum a fost ucis tatăl său

0

Charlize Theron mărturiseşte că nu-i este „ruşine” să vorbească despre momentul în care mama sa, aflată în autoapărare, l-a împuşcat şi ucis pe tatăl său, informează marţi BBC.

Actriţa avea 15 ani când tatăl ei alcoolic a tras prin uşa camerei în care aceasta se ascundea alături de mama sa.

Charlize a crescut într-o fermă de lângă Johannesburg, în Africa de Sud, alături de mama ei Gerda şi de tatăl ei, Charles.

Actriţa şi-a descris tatăl drept „un om foarte bolnav”, precizând că a trăi alături de un alcoolic a fost o „situaţie destul de lipsită de speranţă”.

Vorbind despre momentul morţii tatălui său, ea a povestit că acesta era atât de beat, încât „nu ar fi trebuit să poată umbla, când a intrat în casă cu o armă”.

„Mama şi cu mine eram în dormitorul meu sprijinind uşa, pentru că încerca să o deschidă. Aşa că amândouă ne-am proptit în uşă ca să nu poată să o împingă. El a făcut un pas înapoi şi a împuşcat prin uşă de trei ori. Niciunul dintre aceste gloanţe nu ne-a lovit, ceea ce este pur şi simplu un miracol. Mama, aflată în autoapărare, a pus capăt ameninţării”, a declarat vedeta pentru NPR.

Charlize a subliniat că violenţa pe care a trăit-o în cadrul familiei sale este un lucru pe care îl împărtăşeşte cu multe persoane. „Nu îmi este ruşine să vorbesc despre asta pentru că sunt de părere că, cu cât vorbim mai mult despre aceste lucruri, cu atât ne dăm seama că nu suntem singuri în niciunul dintre acestea”, a mărturisit ea.

În cadrul aceluiaşi interviu, actriţa recompensată cu Oscar pentru „Monster”, a povestit şi despre momentul în care un regizor de film a atins-o în mod necorespunzător după ce a invitat-o la o audiţie la el acasă.

Ea a precizat că tot ea a fost cea care şi-a cerut scuze faţă de el înainte de a pleca – ceea ce a făcut-o furioasă pe ea însăşi.

Subiectul hărţuirii sexuale este, de altfel, abordat în ultimul său film „Bombshell” – în care o interpretează pe fosta prezentatoare de la Fox News, Megyn Kelly.

 

Sursa foto: bbc.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și