Autoliv Lugoj

Sport

Cincizeci și cinci de piloţi se întrec la Nădrag în Cupa României la Automobilism

Cincizeci și cinci de piloţi se întrec la Nădrag în Cupa României la Automobilism

Business Strategist

Ediţia a III-a a Cupei României la Automobilism – ACR- CNAK Timiş 2016, VTM Timiş Nădrag 2016 va avea loc sâmbătă, 15 octombrie pe DJ 681 Nădrag- Fârdea, pe o lungime de 3 km. Organizatorii competiţiei sunt Auto Club Rally Timiş, ACR Timiş şi Comisia de Automobilism şi Karting Timiş. Perioada de înscriere a fost 19-23 septembrie, iar la ora concursului vor lua startul 55 de piloți.

Drumul Judeţean 681 B de la intersecţia cu Nădrag până la intrarea în Hăuzeşti va fi închis între orele 8 şi 16, sâmbătă, 15 octombrie, cu ocazia evenimentului sportiv.

Programul zilei de concurs este următorul:

-08.00-se deschide parcul tehnic
-08.30-09.30 verificarea tehnică şi administrativă a maşinilor de concurs- parc tehnic.
-10.01–startul primului concurent , manşa de recunoaştere
-11.01-startul primului concurent, manşa de antrenamente cronometrate
-12.00-startul primului concurent, manşa 1 de concurs
-13.00-startul primului concurent, manşa 2 de concurs
-14.00-defilare masini de concurs in Nadrag
-14.15-expozitie cu masinile de concurs
-15.00-festivitatea de premiere în centru Nadragului
-15.30-dejun festiv
-17.00-finish eveniment
În funcţie de numărul de concurenţi şi condiţiile atmosferice, regulamentul s-ar putea modifica, cu şase urcări, în loc de patru (încă una de recunoaştere şi cronometrată).

Competiţia automobilistică se va desfăşura pe mai multe clase:

-Clasa Debutanţi: sportivi cu vârsta cuprinsă între 10 şi 16 ani. În acestă clasă automobilele de concurs trebuie să îndeplinescă cumulativ următoarele condiţii: capacitate cilindrică de maxim 1600 cmc; putere maximă 75 CP; trancţiune pe o singură punte; motor normal aspirat; să fie dotate cu roll-bar, scaun de concurs tip scoică şi centuri de siguranţă cu minim 4 prinderi. Sportivii de la această clasă vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii: sa fie absolvenţi sau în curs de efectuare ai unei scoli de pilotaj agreate de CAK Timiş, să prezinte următoarele acte: fişă medicală eliberată de o policlinică sportivă, declaraţie notarială cu acordul părinţilor privind participarea lor în acest concurs, copie CI, poliţă de asigurare valabilă pe anul în curs,legitimatie de membru ACR..
– Clasa Juniori: sportivi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 19 ani. În acestă clasă automobilele de concurs trebuie să îndeplinescă cumulativ următoarele condiţii : capacitate cilindrică de maxim 1600 cmc; putere maximă 100 CP; trancţiune pe o singură punte; motor normal aspirat; să fie dotate cu roll-bar, scaun de concurs tip scoică şi centuri de siguranţă cu minim 4 prinderi. Sportivii de la această clasă vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii: sa fie absolvenţi sau în curs de efectuare ai unei scoli de pilotaj agreate de CAK Timiş, să prezinte următoarele acte: fişă medicală eliberată de o policlinică sportivă, declaraţie notarială cu acordul părinţilor privind participarea lor în acest campionat, copie CI, poliţă de asigurare valabilă pe anul în curs, legitimatie de membru ACR.
– Clasa M: sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minim un an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: capacitate cilindrică maxim 1400 cmc, tracţiune pe o singură punte, motor normal aspirat
– Clasa 1: sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minim un an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:capacitate cilindrică maxim 1600 cmc; tracţiune pe o singură punte; motor normal aspirat.
– Clasa 2: sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimun an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:capacitate cilindrică maxim 2000 cmc ; tracţiune pe o singură punte ; motor normalaspirat.
– Clasa 3: sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minim 2 ani. Capacitate cilindrică peste 2000 cmc Automobilele de concurs pentru această clasă nu au nici un fel de restricţie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: