Actualitate

Cine este „pârlitul de la Lugoj” din Consiliul Judeţean Timiş

Cine este „pârlitul de la Lugoj” din Consiliul Judeţean Timiş

Cetateanul Lugoj

Sfadă mare în şedinţa Consiliului Judeţean Timiş de miercuri, când doi dintre cei mai vocali reprezentanţi ai forului de conducere, Titu Bojin şi Marius Martinescu, s-au luat la ceartă chiar pe finalul şedinţei. Fiind unul dintre cei mai nemulţumiţi consilieri la fiecare şedinţă, Martinescu a avut şi de această dată de obiectat în repetate rânduri, cerând o informare asupra raportului Curţii de Conturi.

Lui Bojin atât i-a trebuit, cuvintele lugojeanului, fost primar al oraşului de pe Timiş iscând astfel o mică ceartă între cei doi. Ca să nu se lase mai prejos şi să pară că nu poate riposta în faţa consilierului lui, Bojin i-a dat acestuia o replică pe care să o ţină minte, numindu-l „pârlit de la Lugoj”. După ce a realizat că tocmai l-a insultat pe consilier, preşedintele consiliului judeţean a încercat să se justifice, însă fără prea mult succes.

„Domnule Martinescu, în primul rând, nu vă mai semnez decontul pentru venirea cu mașina personală la ședințele de consiliu, pentru că nu s-a votat execuția bugetară și trebuie să vedem cum ne vom descurca în continuare. Eu aș propune să-l facem pe dl. Martinescu lector și să ne dea lecții de administrație, ca să nu mai fie nevoie să participăm la nici un fel de cursuri de pregătire. Să terminăm, domnule Martinescu, faceți tot timpul pe șmecherul, ați fost primar, dar v-a trecut vremea. La Lugoj ați fost primar, dar n-ați făcut nimic. Vă propun să mergem acolo și să-i întrebăm pe oameni ce a făcut Martinescu pentru oraș, iar după aceea mergem și la Remetea dacă vreți. Acum sunteți un pârlit de la Lugoj care ați primit o funcție la consiliul județean și trebuie să vă faceți treaba cu noi, ceilalți pârliți”, au fost cuvintele lui Titu Bojin, citat de Renașterea.

Presa timişoreană a mai titrat că Titu Bojin a încheiat ședința fără să-l mai lase pe Martinescu să-i răspundă, acesta plecând nemulţumit din sala de întruniri a instituţiei.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. LUTEE

    17 iulie 2015 at 12:19

    E NORMAL CA SA-I ZICA PARLIT CA NU A FOST PRIMAR IN TIMISOARA SI A FOST PRIMARUL LUGOJULUI SI CA ATARE NU A LUCRAT MUNCITOR A FOST SING . LA IURT LUGOJ PE CAND BOJIN A FOST BULDOZERIST SI A CASTIGAT MULTI BANI DIN FIERUL VECHI VANDUT DIN INT .IURT LUGOJ INTEPRINDERE CE A FOST DATA BULDOZERISTULUI PE 0 LEI SI 0 BANI DE CATRE CRIMINALUL ROMANIEI ION ILYCI ZAMBARETUL PLATIMD O SUMA SIMBOLICA DOAR DE OCHII LUMII METODE COMUNISTE A FSN -ULUI !

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016