Cine îl va înlocui pe Chris Harrison în calitate de gazdă pentru următorul titlu de Burlac după Special Rose Final?

0

Chris Harrison a anunțat în acest weekend că va „renunța” la franciza Bachelor pentru o „perioadă de timp” nedeterminată, lăsându-i pe fani să se întrebe cine va prelua îndatoririle gazdei de lungă durată pentru restul sezonului de difuzare actual.

În declarația sa, care a apărut după ce personalitatea TV s-a confruntat cu critici pentru că nu a denunțat comportamentul rasist recent reapărut al unui concurent, Harrison a menționat că nu va găzdui live-ul special After the Final Rose special, concluzia oficială a sezonului lui Matt James.

Cu toate acestea, până în prezent, nu există planuri de a-l edita din restul sezonului, înregistrat anterior, cu episodul de luni difuzat conform planificării cu Harrison și fără o declinare de la ABC.

Controversa a început atunci când Rachael Kirkconnell, un lider în vârstă de 24 de ani în sezonul The Bachelor al lui James, a fost chemată pentru postări vechi de pe rețelele de socializare care o vedeau îmbrăcată în costum de nativ americană  și participând la o petrecere universitară tematică de plantare antebelică. 2018.

De atunci și-a cerut scuze. Harrison, în vârstă de 49 de ani, a abordat situația marțea trecută, în cadrul unui interviu extra cu Rachel Lindsay, care a devenit prima piesă neagră a francizei în The Bachelorette în 2017.

În timpul conversației lor de 14 minute, fără editare, Harrison a spus că oamenii ar trebui să aibă „puțină grație, puțină înțelegere, puțină compasiune „în urma fotografiilor reaparute și a pus la îndoială„ obiectivul ”din 2021 față de 2018.

În acest moment este incert dacă Chris Harrison va pleca de la găzduirea emisiunii, așa cum și colegii săi pot admite:

„Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodată”, a spus Wells Adams.

„În primul rând, Chris nu pleacă nicăieri. Are cel mai bun loc de muncă la Hollywood. Tom Hanks ar fi de acord că are cel mai bun loc de muncă la Hollywood. Nu pleacă nicăieri.”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și