Politică

Claudiu Buciu: „Prietenii lui Boldea m-au dat în judecată, să nu îmi pot depune candidatura”

Claudiu Buciu: „Prietenii lui Boldea m-au dat în judecată, să nu îmi pot depune candidatura”

Autoliv

Candidatul independent Claudiu Buciu a susţinut, marţi la prânz, o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte relevante din ultima perioadă. În deschiderea conferinţei, Buciu a anunţat că a fost dat în judecată de către Vasile Covaci, „un apropiat al lui Boldea, pentru o presupusă faptă de sustragere de documente secrete din Primăria Municipiului Lugoj”. Din punctul de vedere al lui Buciu, plângerea depusă de Covaci nu are nicio însemnătate şi nu este susţinută de dovezi, fapt pentru care deocamdată nici nu a periclitat procesul de depunere a candidaturii din partea independentului.

„Este o plângere neîntemeiată şi nesusţinută de nicio dovadă, dar pe care autorul a făcut-o în speranţa că mă voi intimida. Plângerea vine după ce un alt amic al lui Boldea, Petrică Balint, m-a acţionat în judecată pentru că i-aş fi afectat imaginea când am dezvăluit faptul că firma controlată de dânsul păzeşte instituţii subordonate Primăriei Municipiului Lugoj, de când Boldea este primar”, a declarat Claudiu Buciu.

Potrivit spuselor acestuia, şi acţiunea în instanţă a lui Balint a fost una de intimidare, dar care nu şi-a continuat cursul pentru simplul fapt că reclamantul nu a achitat taxa de timbru. În acelaşi context, candidatul susţine că, urmare a dezvăluirilor făcute, Gunfarbed, firma controlată de Petrică Balint şi-a încetat contractele cu o parte din instituţiile subordonate Primăriei.

„În mod ciudat, a apărut o altă societate, Medusa Security din Bucureşti, care a intrat în relaţii comerciale cu aceste instituţii. Această societate este controlată de acelaşi domn, Petrică Balint, fapt pentru care trag concluzia că, oricât ne-am strădui, nu vom scăpa de căpuşarea la care ne supune Boldea şi firmele membrilor PSD”, a mai adăugat Buciu.

Citiţi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 28 aprilie, restul subiectelor abordate de candidatul independent în cadrul conferinţei de presă în care s-a discutat despre lista PNL la Consiliul Local, despre vizita ambasadorului SUA la Bucureşti în oraşul de pe Timiş, dar şi despre cum va aborda campania electorală.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. aurel

  26 aprilie 2016 at 17:29

  Domnule Buciu va multumesc ca ne spuneti multe lucruri pe care nu le cunoastem.Va doresc mult succes si sper ca in iunie sa plece asemenea oameni.

 2. Lazar

  27 aprilie 2016 at 8:07

  Nu am auzit nimic concret de la acest candidat decat zgomot si acuze. Seamana din ce in ce mai bine cu baiatul care striga lupul.

 3. b de la blogatu

  27 aprilie 2016 at 10:13

  Lazar…tot 15 lei pe comentariu da Badina si Boldea?

 4. indy

  28 aprilie 2016 at 13:27

  Din pacate este o persoanlitate care nu prezinta nimic concret ci reprezinta aceeasi fata proasta a politicii romanesto! Multumim ca v-ati prezentat dar avem nevoie de un altfel de primar nu de un CanCan-ist ca dumneavoastra! Ne-am saturat de scandaluri, reprosuri, si acuze ca si stil de promovare! Poate ca si candidat pentru primaria unui sat unde poate manipula oamenii prin astfel de campanii ar prinde dar din pacate aici suntem in Lugoj!

  • marinela

   1 mai 2016 at 6:21

   Pai si lugojul e tot un sat,dar cu blocuri!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: