Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

Claudiu Buciu: „Prietenii lui Boldea m-au dat în judecată, să nu îmi pot depune candidatura”

Claudiu Buciu: „Prietenii lui Boldea m-au dat în judecată, să nu îmi pot depune candidatura”

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Candidatul independent Claudiu Buciu a susţinut, marţi la prânz, o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte relevante din ultima perioadă. În deschiderea conferinţei, Buciu a anunţat că a fost dat în judecată de către Vasile Covaci, „un apropiat al lui Boldea, pentru o presupusă faptă de sustragere de documente secrete din Primăria Municipiului Lugoj”. Din punctul de vedere al lui Buciu, plângerea depusă de Covaci nu are nicio însemnătate şi nu este susţinută de dovezi, fapt pentru care deocamdată nici nu a periclitat procesul de depunere a candidaturii din partea independentului.

„Este o plângere neîntemeiată şi nesusţinută de nicio dovadă, dar pe care autorul a făcut-o în speranţa că mă voi intimida. Plângerea vine după ce un alt amic al lui Boldea, Petrică Balint, m-a acţionat în judecată pentru că i-aş fi afectat imaginea când am dezvăluit faptul că firma controlată de dânsul păzeşte instituţii subordonate Primăriei Municipiului Lugoj, de când Boldea este primar”, a declarat Claudiu Buciu.

Potrivit spuselor acestuia, şi acţiunea în instanţă a lui Balint a fost una de intimidare, dar care nu şi-a continuat cursul pentru simplul fapt că reclamantul nu a achitat taxa de timbru. În acelaşi context, candidatul susţine că, urmare a dezvăluirilor făcute, Gunfarbed, firma controlată de Petrică Balint şi-a încetat contractele cu o parte din instituţiile subordonate Primăriei.

„În mod ciudat, a apărut o altă societate, Medusa Security din Bucureşti, care a intrat în relaţii comerciale cu aceste instituţii. Această societate este controlată de acelaşi domn, Petrică Balint, fapt pentru care trag concluzia că, oricât ne-am strădui, nu vom scăpa de căpuşarea la care ne supune Boldea şi firmele membrilor PSD”, a mai adăugat Buciu.

Citiţi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 28 aprilie, restul subiectelor abordate de candidatul independent în cadrul conferinţei de presă în care s-a discutat despre lista PNL la Consiliul Local, despre vizita ambasadorului SUA la Bucureşti în oraşul de pe Timiş, dar şi despre cum va aborda campania electorală.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. aurel

  26 aprilie 2016 at 17:29

  Domnule Buciu va multumesc ca ne spuneti multe lucruri pe care nu le cunoastem.Va doresc mult succes si sper ca in iunie sa plece asemenea oameni.

 2. Lazar

  27 aprilie 2016 at 8:07

  Nu am auzit nimic concret de la acest candidat decat zgomot si acuze. Seamana din ce in ce mai bine cu baiatul care striga lupul.

 3. b de la blogatu

  27 aprilie 2016 at 10:13

  Lazar…tot 15 lei pe comentariu da Badina si Boldea?

 4. indy

  28 aprilie 2016 at 13:27

  Din pacate este o persoanlitate care nu prezinta nimic concret ci reprezinta aceeasi fata proasta a politicii romanesto! Multumim ca v-ati prezentat dar avem nevoie de un altfel de primar nu de un CanCan-ist ca dumneavoastra! Ne-am saturat de scandaluri, reprosuri, si acuze ca si stil de promovare! Poate ca si candidat pentru primaria unui sat unde poate manipula oamenii prin astfel de campanii ar prinde dar din pacate aici suntem in Lugoj!

  • marinela

   1 mai 2016 at 6:21

   Pai si lugojul e tot un sat,dar cu blocuri!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016