Politică

CLAUDIU BUCIU – singurul lugojean care poate ajunge în Senatul României cu votul dumneavostră (P)

CLAUDIU BUCIU – singurul lugojean care poate ajunge în Senatul României cu votul dumneavostră (P)

Autoliv

PNL va propune, de departe, cea mai buna lista de candidati. Trei dintre candidaţii noştri pentru judeţul Timiş sunt oameni noi care nu au mai ocupat funcţii pe criterii politice şi nici nu au făcut politică (Marilen Pirtea – Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Pavel Popescu – economist, Buciu Alexandru Claudiu – avocat), alături de acesştia fiind trei oameni cu experienă politico-administrativă, oameni curaţi şi competenţi şi care ne vor reprezenta în cel mai eficient mod şi în viitorul Parlament (Alina Gorghiu – preşedinta PNL, Ben Oni Ardelean – politolog şi Liliana Oneţ – jurist). La nivel naţional, PNL a promovat pe locuri eligibile peste 100 de oameni noi în politică, oameni care vor pune umărul la reformarea Parlamentului României. Niciun alt partid nu a promovat oameni noi, necontaminaţi de modul corupt în care se face politica în România. Nu vreau să comparăm lista PNL cu listele celorlalte partide, însă vă invit să o faceţi dvs. pentru a vă convinge ca PNL are de departe cea mai bună lista de candidaţi eligibili, iar pe de altă parte de faptul că doar PNL a făcut paşi spre o reformă reală a partidului, cooptand în rândurile sale oameni noi, tineri şi necontaminaţi de fosta clasa politică.

Estul judeţului Timiş poate fi reprezentat direct în Senatul Romaniei doar de candidatul PNL pentru funcţia de Senator, Buciu Alexandru Claudiu. Singurul localnic cu şanse să ajungă în Senatul României, este candidatul PNL, Buciu Alexandru Claudiu. Niciun alt partid nu a pus pe locuri eligibile localnici pentru a ne reprezenta în Senat. Spre exemplu, PSD l-a instalat pe domnul Covaci Dorel (făgetean) pe locul trei pe lista de Senat, loc total neeligibil, arătând de fapt cat de mult sunt interesaţi de această zona a judeţului.

Chiar dacă opţiunea politică pe care o aveţi este diferită cu privire la partidul pe listele căruia se regăseşte Buciu, votaţi omul care va poate reprezenta direct în Senatul Romaniei, este o chestiune de interes local major, avem deja un candidat ce ne va reprezenta în Camera Deputatilor, ar fi o pierdere să nu avem şi un senator care să ne reprezinte în Senatul Romaniei. Dincolo de partidele din care facem parte sau pe care le simpatizam, interesul local stă mai presus de orice, ar fi doar o pierdere să nu avem doi reprezentanţi în Parlamentul României. Dacă nu vom trimite noi un senator în Parlamentul României, sigur o vor face votanţii lui Dragnea din Teleorman care vor fi „invitaţi” cu mic cu mare la vot!

Nu va irosiţi votul pentru partidele care nu au localnici pe locuri eligibile, au dat dovada că nu ne respectă, trebuie să le răspundem la fel. Oricum, aceste partide fiind pline de oameni cu probleme penale pe locurile eligibile (pentru a beneficia de imunitate parlamentară), nu vor mai intra în noul parlament, pentru că Romanii, dar mai ales Bănăţenii, nu mai pot fi păcăliţi.

Votaţi PNL pentru a avea un localnic, lugojean, în Senatul României!

Locul 3 (trei) pe buletinele de vot!

Pentru Lugoj, Pentru Timis, Pentru Romania!

Iată proiectele pentru care voi lupta în Paralamentul Romaniei:

În domeniul educaţiei: crearea de centre after school în Lugoj, în oraşele şi comunele din zona de est a judeţului, inclusiv pentru preşcolari; redeschiderea Liceului agricol de la Lugoj; înfiinţarea de şcoli de meserii adaptate nevoilor industriilor prezente deja în zonă; stimularea tinerilor care urmează cursurile liceelor pedagogice, prin plata integrală a costurilor cu cazarea şi masa acestora de către statul român.

În domeniul sănătaţii: demararea procedurilor pentru construirea unui spital nou la Lugoj; modernizarea integrală a spitalului de la Făget; construirea unei micropoliclinici la Nădrag; înfiinţarea de cabinete de medicină familiei (cel puţin unul la 1.000 de locuitori în zonele rurale).

În domeniul ocupării forţei de muncă: atragerea de noi angajatori în zona de est a judeţului, afectată grav de şomaj; atragerea de noi investitori în Lugoj, unde nu există şomaj, însă crearea unei reale concurenţe între angajatori va duce la creşterea salariilor; crearea de curse publice permanente de transport pentru toţi navetiştii din zonă, care sunt angajaţi în Lugoj, în acest mod ajutând şi angajatorii; modificarea legii pajiştilor, astfel încât, în cazul în care vor fi cereri din partea unor investitori care vor crea locuri de muncă, aceştia să poată construi pe o parte din terenurile care au aceasta destinaţie; înfiinţarea de centre locale de colectare şi valorificare a fructelor de pădure şi a ciupercilor, în zonele rurale din estul judeţului; construcţia de locuinţe la Lugoj pentru a încerca să stabilizăm navetiştii din alte judeţe, astfel încât marii angajatori prezenţi aici să nu mai aibă cheltuieli cu transportul şi cazarea acestora.

In domeniul salarizării funcţionarilor: creşterea salariilor funcţionarilor din administraţia publică locală – niciun angajat competent nu poate trăi bine cu actualele salarii, toţi migrand în mediul privat, ceea ce lasă instituţiile publice în imposibilitatea de a ne servi interesele în mod eficient; creşterea veniturilor postaşilor şi dotarea acestora cu echipamente de protecţie în caz de intemperii şi cu biciclete pentru transportul corespondenţei şi coletelor.

În domeniul sprijinirii persoanelor vârstnice: creşterea pensiilor; înfiinţarea de oficii de pensii cu program permanent la Făget şi Buziaş, şi cu program redus la Nădrag; finanţarea îngrijirii la domiciliu a persoanelor vârstnice aflate în dificultate.

În domeniul sportiv şi cultural: înfiinţarea de baze sportive pentru copii şi angajarea de antrenori pentru disciplinele sportive practicate, inclusiv în mediul rural; susţinerea festivalurilor care promovează tradiţiile locale prin alocări din bugetul Ministerului Culturii; construirea de piste de biciclete între Lugoj şi toate localităţile din estul judeţului în scopul dezvoltarii turismului în aceste zone.

În domeniul infrastructurii: centura de sud a Lugojului este prioritară deoarece oraşul este tot mai sufocat de traficul de tranzit; continuarea autostrazii A6 ce va lega Lugojul de Caransebeş şi Herculane; modernizarea drumului naţional dintre Lugoj şi Reşita; deasemenea voi solicita ca proprietarii din Coşteiu si Lugoj care nu au fost expropriaţi pentru tronsonul actual al A6, să primeasca despăgubiri în cel mai scurt timp posibil.

Faptul ca sunt lugojean, deci om al locului, mă obligă să fac tot ce-mi va sta în putinţă să duc la îndeplinire cele asumate mai sus, dar nu numai. Dincolo de toate acestea, voi susţine reducerea numărului de parlamentari la 300, astfel cum poporul român a decis prin referendum şi eliminarea imunităţilor parlamentare, astfel încât justiţia să nu mai poată fi blocată de gaşcă de parlamentari penali ce deţine în prezent majoritatea în Parlament.

Şi nu în ultimul rând, consider foarte important să îmi afirm public faptul că sunt un susţinator declarat al familiei tradiţionale, am o soţie minunată şi doi copii frumoşi şi sănătoşi, iar pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu!

P.S. Vă rog să păstraţi acest program succint pâna la alegerile locale din 2020, cand voi candida din nou la funcţia de primar al Lugojului, pentru a putea vedea cât de mult am făcut din ceea ce mi-am propus şi câte eforturi am depus pentru îndeplinirea obiectivelor asumate astăzi în faţa dumneavoastră.

Vă aştept la vot!

Buciu Alexandru Claudiu,

Candidat la Senatul României din partea PNL Timiş

Locul 3 pe buletinele de vot

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: