Actualitate

Coca-Cola „la mâna a doua” şi şuncă “franţuzească” mucegăită pe rafturile unui magazin din Lugoj

Coca-Cola „la mâna a doua” şi şuncă “franţuzească” mucegăită pe rafturile unui magazin din Lugoj

Autoliv

În timp ce se afla la cumpărături, un lugojean a observat două ciudăţenii, cum le-a numit chiar el, pe rafturile magazinului Profi de la intersecţia Zona Unic din oraş. Aşa cum se vede şi din imaginile pe care le-a trimis la adresa redacţiei, expusă pe raftul de băuturi carbogazoase stătea, la nivelul ochilor cumpărătorilor, o sticlă de Coca-Cola din care cineva băuse deja jumătate din conţinut.

Mergând câteva rafturi mai spre în spatele magazinului, lugojeanul a dat de o altă neplăcere. De această dată, dorind să cumpere şuncă pentru micul dejun, a găsit un produs care, deşi era mucegăit, era de asemenea expus spre vânzare.

„Am fost la cumpărături vineri seara şi am văzut produsele pe rafturi. Coca-Cola la mâna a doua, băut jumătate din el şi pus la vânzare. Muşchi file cu puţin mai mult mucegai decât e normal. Nu am cumpărat, nu puteam să cumpăr aşa ceva, am plecat din magazin. Sunt din ce în ce mai multe ciudăţenii dinastea în magazinele Profi”, a declarat A.M. pentru Cetăţeanul.

Cetăţeanul a stat de vorbă cu reprezentanţii magazinului, care au explicat cum a ajuns şunca de pe raft să prindă mucegai.

„Cel mai probabil cum a fost pusă pe raft, a fost luată din mână în mână şi la un moment dat a fost împunsă, a intrat aer şi aşa a ajuns să aibă mucegai. A venit un domn, ne-a adus-o la birouri vineri seara, este adevărat, însă nu este expirată, a fost doar împunsă şi de-aia a prins mucegai. E doar o bucată din sute, nu este ceva care se întâmplă des, este doar un caz izolat. Se întâmplă să primim brânză, sigilată de la producător, care când deschidem cutia să aibă mucegai”, a precizat un reprezentant al magazinului lugojean.

În legătură cu sticla de suc pe jumătate băută şi expusă spre vânzare, cei de la Profi spun că astfel de cazuri sunt tot mai dese.

„Vine lumea cu copii mici, le dă să bea din sticlele de suc şi le pun înapoi pe rafturi. Am găsit sticle de Tedi, de cola, din toate sucurile, din ce în ce mai des. Vă daţi seama că la ce număr de clienţi sunt aici, nu putem să stăm efectiv după toată lumea să vedem ce face, lucrurile astea le descoperim când punem marfa pe raft, dar din păcate sunt din ce în ce mai dese cazurile”, a mai explicat angajatul Profi Lugoj.

Magazinul Profi din Zona Unic nu este la prima problemă de acest fel. În luna februarie, un alt lugojean a cumpărat şuncă expirată de la acelaşi magazin, cu care şi-a hrănit fetiţa. Bărbatul şi-a dat seama la timp despre faptul că produsul era alterat, mergând să ceară explicaţii şefului de magazin.


foto: facebook.com

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. ANONIM

  3 septembrie 2016 at 18:59

  Da-i ma in naibii de handicapati,am fost sa imi iau piept de pui,mi-a soptit vanzatoarea sa nu iau ca e foarte vechi…NISTE MIZERII DE OAMENI!

  • I. Robert

   3 septembrie 2016 at 22:42

   Ție ți-a șoptit dar alții…:))))

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: