Compania Copan trimite 15 milioane de kituri pentru prelevarea de probe nazale după ce Apple întinde o mână de ajutor

0

Apple Inc a declarat luni că producătorul de ustensile necesare preluării probelor nazale COPAN Diagnostics a livrat 15 milioane de truse de colectare a probelor COVID-19 către spitale din California, Texas și alte state americane, susținute de ajutorul producătorului gigantului tehnologic.

Apple a acordat aici 10 milioane de dolari companiei cu sediul în Murrieta, California, în luna mai a anului trecut și a trimis ingineri pentru a ajuta la revigorarea procesului de producție într-un moment în care lipsa de aprovizionare a testelor a încetinit eforturile de urmărire a răspândirii noului coronavirus.

Producătorul de iPhone își propusese inițial să ajute COPAN să treacă de la fabricarea a câteva mii de kituri pe săptămână la 1 milion de kituri pe săptămână, firmele urmărind, de asemenea, să creeze cel puțin 50 de noi locuri de muncă în California de Sud.

Apple nu a spus luni dacă obiectivul de 1 milion de kituri pe săptămână a fost atins, dar a spus că COPAN și-a mărit producția cu aproape 4.000%, a deschis o nouă facilitate și a angajat 250 de persoane.

„Motivul din spate a fost că toată lumea a vrut să facă diferența într-un interval de timp în care chiar să putem face diferența”, a declarat într-o declarație Normal Sharples, directorul executiv al COPAN.

Citeste continuarea aici: Compania Copan trimite 15 milioane de kituri pentru prelevarea de probe nazale după ce Apple întinde o mână de ajutor

Citește și