Social

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Autoliv

Clubul de turism Concordia din Lugoj, club cu tradiție și renume în lumea iubitorilor de natură, deși are mereu porțile deschise, organizează în această perioadă o sesiune de recrutare de noi membri.

„Din diverse cauze, numărul membrilor activi ai clubului a tot scăzut și am observat că în ultimii ani s-au înscris foarte puțini membri noi, în timp ce evenimentele organizate de club cresc” declară președintele clubului Călin Țîru.

Natura și sportul sunt uitate în coada listei priorităților multora dintre noi, dar beneficiile lor și existența acestui club care să le faciliteze, merită să le aducă un loc de frunte în viața comunității noastre.

Cine este Concordia și ce face? Concordia este un ONG care reunește iubitori de natură din orașul Lugoj și nu numai pentru a face împreună drumeții, speologie, cicloturism, escaladă, rafting, ecologie, fotografie, aerojoacă, ș.a. Promovează mișcarea în aer liber și protejarea mediului. Evenimentele cele mai cunoscute organizate de acest club sunt evenimente ciclistice: Cupa Concordia – cel mai vechi concurs de mountainbike din țară, Lugojul Pedalează, Cupa Max Ausnit – concurs de ciclism de asfalt ce reunește anual sute de cicliști din toată țara și nu numai; Festivalul Iei – eveniment organizat anual de Ziua Iei pentru promovarea și păstrarea tradițiilor veritabile românești; Tura anuală în Alpii Dolomitici – unde poți descoperi frumusețile înălțimilor prin escaladarea traseelor de via feratta; Proiecții foto, Tiroliană și Parc Aventura pentru copii; creare, marcare și ecologizare trasee de mountainbike sau drumeție, cum este de exemplu traseul de mountainbike de la Tapia. Pe lângă acestea, clubul mai participă activ în mișcarea socială de protejare a naturii, în proiecte de educație ecologică, în proiecte de administrare a ariilor protejate, în promovarea turismului și sportului, sprijină acțiuni ale cluburilor similare și stă de veghe asupra stării zonelor naturale din regiunea noastră.

De ce să devii membru Concordia? În primul rând activarea într-un ONG este o experiență profesională foarte apreciată în CV-ul prezentat oricărui angajator de top. Prin participarea activă la acțiunile clubului îți vei putea dovedi angajatorilor abilitățile de lucru în echipă, organizare și coordonare activități și evenimente, creativitatea și disponibilitate pentru acțiune. Pe lângă îmbogățirea CV-ului tău, Concordia are cele mai bune oferte de petrecere a timpului liber, weekenduri, vacanțe, concedii. Aici ai șansa să îți descoperi talente, hobbyuri, locuri extraordinare, să fi inițiat în sporturi de veterani ai acestora, să practici ceea ce îți place, să descoperi bucuria de a fi în natură și să ai parte de experiențe inedite. Așa se țes cele mai frumoase amintiri, iar pentru că cele mai bune momente ale vieții sunt acelea care le împărtășești cu prietenii, curând vei afla că cel mai de preț în Concordia îți sunt prieteniile care le vei lega. Fiind membru în clubul Concordia poți utiliza echipamentul tehnic comun, primi gratuitate sau reducere la tot felul de acțiuni, ai șansa să experimentezi și să ai susținere în tot ceea ce întreprinzi. Aici poți fi TU!

Ce înseamnă efectiv să fi membru? Să participi la cât mai multe din activitățile propuse, să inițiezi și coordonezi ture sau evenimente și să menți o atitudine pozitivă.

Vrei să practici sporturi montane? Vrei să ieși în natură pe poteci știute și neștiute împreună cu oameni ce au aceleași pasiuni ca și tine? Vrei să ajuți la protejarea naturii și să te implici activ în binele comunității și al sănătății tale și a celor din jur? Te poți înscrie în Clubul Concordia online la www.concordialugoj.ro  sau la sediul clubului din incinta Colegiului Național Coriolan Brediceanu în fiecare vineri de la ora 19:00. Nu există limită de vârstă! Te așteptăm!

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Cros caritabil pentru Spitalul din Lugoj. Tinerii de la Interact se implică în strângerea de fonduri

Cetateanul26 mai 2017

Întreruperi multe de curent săptămâna viitoare. În Timişoara, Lugoj şi alte localităţi din Timiş

Cetateanul26 mai 2017

„Poţi. Vrei. Dar faci?”, mesajul din acest an al Săptămânii Naţionale a Voluntariatului

Cetateanul26 mai 2017

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: