Autoliv Lugoj

Social

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Business Strategist

Clubul de turism Concordia din Lugoj, club cu tradiție și renume în lumea iubitorilor de natură, deși are mereu porțile deschise, organizează în această perioadă o sesiune de recrutare de noi membri.

„Din diverse cauze, numărul membrilor activi ai clubului a tot scăzut și am observat că în ultimii ani s-au înscris foarte puțini membri noi, în timp ce evenimentele organizate de club cresc” declară președintele clubului Călin Țîru.

Natura și sportul sunt uitate în coada listei priorităților multora dintre noi, dar beneficiile lor și existența acestui club care să le faciliteze, merită să le aducă un loc de frunte în viața comunității noastre.

Cine este Concordia și ce face? Concordia este un ONG care reunește iubitori de natură din orașul Lugoj și nu numai pentru a face împreună drumeții, speologie, cicloturism, escaladă, rafting, ecologie, fotografie, aerojoacă, ș.a. Promovează mișcarea în aer liber și protejarea mediului. Evenimentele cele mai cunoscute organizate de acest club sunt evenimente ciclistice: Cupa Concordia – cel mai vechi concurs de mountainbike din țară, Lugojul Pedalează, Cupa Max Ausnit – concurs de ciclism de asfalt ce reunește anual sute de cicliști din toată țara și nu numai; Festivalul Iei – eveniment organizat anual de Ziua Iei pentru promovarea și păstrarea tradițiilor veritabile românești; Tura anuală în Alpii Dolomitici – unde poți descoperi frumusețile înălțimilor prin escaladarea traseelor de via feratta; Proiecții foto, Tiroliană și Parc Aventura pentru copii; creare, marcare și ecologizare trasee de mountainbike sau drumeție, cum este de exemplu traseul de mountainbike de la Tapia. Pe lângă acestea, clubul mai participă activ în mișcarea socială de protejare a naturii, în proiecte de educație ecologică, în proiecte de administrare a ariilor protejate, în promovarea turismului și sportului, sprijină acțiuni ale cluburilor similare și stă de veghe asupra stării zonelor naturale din regiunea noastră.

De ce să devii membru Concordia? În primul rând activarea într-un ONG este o experiență profesională foarte apreciată în CV-ul prezentat oricărui angajator de top. Prin participarea activă la acțiunile clubului îți vei putea dovedi angajatorilor abilitățile de lucru în echipă, organizare și coordonare activități și evenimente, creativitatea și disponibilitate pentru acțiune. Pe lângă îmbogățirea CV-ului tău, Concordia are cele mai bune oferte de petrecere a timpului liber, weekenduri, vacanțe, concedii. Aici ai șansa să îți descoperi talente, hobbyuri, locuri extraordinare, să fi inițiat în sporturi de veterani ai acestora, să practici ceea ce îți place, să descoperi bucuria de a fi în natură și să ai parte de experiențe inedite. Așa se țes cele mai frumoase amintiri, iar pentru că cele mai bune momente ale vieții sunt acelea care le împărtășești cu prietenii, curând vei afla că cel mai de preț în Concordia îți sunt prieteniile care le vei lega. Fiind membru în clubul Concordia poți utiliza echipamentul tehnic comun, primi gratuitate sau reducere la tot felul de acțiuni, ai șansa să experimentezi și să ai susținere în tot ceea ce întreprinzi. Aici poți fi TU!

Ce înseamnă efectiv să fi membru? Să participi la cât mai multe din activitățile propuse, să inițiezi și coordonezi ture sau evenimente și să menți o atitudine pozitivă.

Vrei să practici sporturi montane? Vrei să ieși în natură pe poteci știute și neștiute împreună cu oameni ce au aceleași pasiuni ca și tine? Vrei să ajuți la protejarea naturii și să te implici activ în binele comunității și al sănătății tale și a celor din jur? Te poți înscrie în Clubul Concordia online la www.concordialugoj.ro  sau la sediul clubului din incinta Colegiului Național Coriolan Brediceanu în fiecare vineri de la ora 19:00. Nu există limită de vârstă! Te așteptăm!

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Primarul Francisc Boldea este acuzat că nu vrea să cumpere tomograf la spital, ca să nu strice afacerile PSD

Daniel Groza24 martie 2017

Șase strategii ale cazinourilor, numai bune de adaptat oricărui startup

Daniel Groza23 martie 2017

Criză în Timiş! La Lugoj, părinţii ar plăti oricât să-şi imunizeze copiii, doar că vaccinurile lipsesc şi din farmacii

Gabriel Iosa15 martie 2017

IPJ Timiş verifică dacă poliţiştii pârâţi de primarul din Făget au respectat procedura

Daniel Groza10 martie 2017

Primarul din Făget, supărat pe modul cum dau amenzi poliţiştii. Vezi ce scrisoare de protest a trimis comandantului

Daniel Groza10 martie 2017

Cormoranii fac ravagii în Timiş. Au devastat bazinele de la Mănăstirea Româneşti şi au dat atacul la ferma piscicolă din Lugoj

Daniel Groza7 martie 2017

Proprietarii din Lugoj, care îşi lasă terenul în paragină, vor plăti impozite majorate cu până la 500%

Daniel Groza6 martie 2017

Cea mai nouă parcare pe care o face Primăria stârneşte nemulţumirea lugojenilor. Consilier local: se încalcă legea!

Daniel Groza1 martie 2017

Şoferi “puşcaţi” de poliţişti cu radarul de ultimă generaţie! Câţi au fost amendaţi la Lugoj în weekend

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Ucisă cu bestialitate de Dragobete! O femeie dintr-un sat de lângă Lugoj şi-a găsit sfârşitul departe de casă, în mâinile iubitului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Eva Energy explică la Lugoj cum puteţi obţine contracte corecte şi tarife mai mici pentru energie

Daniel Groza23 februarie 2017

Ziua Îndrăgostiţilor s-a lăsat cu amenzi din partea Poliţiei Lugoj! Razie de proporţii în oraş

Gabriel Iosa15 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: