Social

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Cetateanul Lugoj

Clubul de turism Concordia din Lugoj, club cu tradiție și renume în lumea iubitorilor de natură, deși are mereu porțile deschise, organizează în această perioadă o sesiune de recrutare de noi membri.

„Din diverse cauze, numărul membrilor activi ai clubului a tot scăzut și am observat că în ultimii ani s-au înscris foarte puțini membri noi, în timp ce evenimentele organizate de club cresc” declară președintele clubului Călin Țîru.

Natura și sportul sunt uitate în coada listei priorităților multora dintre noi, dar beneficiile lor și existența acestui club care să le faciliteze, merită să le aducă un loc de frunte în viața comunității noastre.

Cine este Concordia și ce face? Concordia este un ONG care reunește iubitori de natură din orașul Lugoj și nu numai pentru a face împreună drumeții, speologie, cicloturism, escaladă, rafting, ecologie, fotografie, aerojoacă, ș.a. Promovează mișcarea în aer liber și protejarea mediului. Evenimentele cele mai cunoscute organizate de acest club sunt evenimente ciclistice: Cupa Concordia – cel mai vechi concurs de mountainbike din țară, Lugojul Pedalează, Cupa Max Ausnit – concurs de ciclism de asfalt ce reunește anual sute de cicliști din toată țara și nu numai; Festivalul Iei – eveniment organizat anual de Ziua Iei pentru promovarea și păstrarea tradițiilor veritabile românești; Tura anuală în Alpii Dolomitici – unde poți descoperi frumusețile înălțimilor prin escaladarea traseelor de via feratta; Proiecții foto, Tiroliană și Parc Aventura pentru copii; creare, marcare și ecologizare trasee de mountainbike sau drumeție, cum este de exemplu traseul de mountainbike de la Tapia. Pe lângă acestea, clubul mai participă activ în mișcarea socială de protejare a naturii, în proiecte de educație ecologică, în proiecte de administrare a ariilor protejate, în promovarea turismului și sportului, sprijină acțiuni ale cluburilor similare și stă de veghe asupra stării zonelor naturale din regiunea noastră.

De ce să devii membru Concordia? În primul rând activarea într-un ONG este o experiență profesională foarte apreciată în CV-ul prezentat oricărui angajator de top. Prin participarea activă la acțiunile clubului îți vei putea dovedi angajatorilor abilitățile de lucru în echipă, organizare și coordonare activități și evenimente, creativitatea și disponibilitate pentru acțiune. Pe lângă îmbogățirea CV-ului tău, Concordia are cele mai bune oferte de petrecere a timpului liber, weekenduri, vacanțe, concedii. Aici ai șansa să îți descoperi talente, hobbyuri, locuri extraordinare, să fi inițiat în sporturi de veterani ai acestora, să practici ceea ce îți place, să descoperi bucuria de a fi în natură și să ai parte de experiențe inedite. Așa se țes cele mai frumoase amintiri, iar pentru că cele mai bune momente ale vieții sunt acelea care le împărtășești cu prietenii, curând vei afla că cel mai de preț în Concordia îți sunt prieteniile care le vei lega. Fiind membru în clubul Concordia poți utiliza echipamentul tehnic comun, primi gratuitate sau reducere la tot felul de acțiuni, ai șansa să experimentezi și să ai susținere în tot ceea ce întreprinzi. Aici poți fi TU!

Ce înseamnă efectiv să fi membru? Să participi la cât mai multe din activitățile propuse, să inițiezi și coordonezi ture sau evenimente și să menți o atitudine pozitivă.

Vrei să practici sporturi montane? Vrei să ieși în natură pe poteci știute și neștiute împreună cu oameni ce au aceleași pasiuni ca și tine? Vrei să ajuți la protejarea naturii și să te implici activ în binele comunității și al sănătății tale și a celor din jur? Te poți înscrie în Clubul Concordia online la www.concordialugoj.ro  sau la sediul clubului din incinta Colegiului Național Coriolan Brediceanu în fiecare vineri de la ora 19:00. Nu există limită de vârstă! Te așteptăm!

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Aici sunt pierderile Meridianului, suportate din banii lugojenilor. „Nu este o avarie majoră, e o gaură cât un stilou”.

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Dezbaterea publică nu a schimbat nimic! Preţul apei şi canalizării va creşte la Lugoj

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Iarna e ca vara! Lugojenii se plâng că nu au apă la etajele superioare. Explicaţiile Meridianului!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Ambulanţa Lugoj, două ture pe noapte pentru a-i ajuta pe oamenii străzii rămaşi în ger

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

FOTO! Apa de la robinetele din Lugoj, murdară şi de nebăut, deşi primăria o recomandă ca bună de consum

Gabriel Iosa10 ianuarie 2017

Bilanţ la CPU Lugoj! Câţi pacienţi au decedat la Urgenţe, la spitalul lugojean

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Lugojenii participă la slujba de Bobotează! Sute de litri de agheasmă, pregătite pentru credincioşi

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Se distribuie invitațiile la Revelionul Seniorilor

Daniel Groza4 ianuarie 2017

O fetiţă din Timiş a murit din cauza rujeolei. Ministerul Sănătăţii cere părinţilor să imunizeze copiii

Daniel Groza29 decembrie 2016

Ambulanţele au circulat non-stop de Crăciun la Lugoj! Record de apeluri la 112 în seara de Ajun

Gabriel Iosa27 decembrie 2016

PAMFLET – Scrisoare către Moş Crăciun

Cetateanul24 decembrie 2016

Un băiețel de cinci ani, din Nădrag, are nevoie de ajutor. E bolnav de leucemie, iar familia lui nu are banii necesari tratamentului

Daniel Groza20 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: