Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Social

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Clubul de turism Concordia din Lugoj, club cu tradiție și renume în lumea iubitorilor de natură, deși are mereu porțile deschise, organizează în această perioadă o sesiune de recrutare de noi membri.

„Din diverse cauze, numărul membrilor activi ai clubului a tot scăzut și am observat că în ultimii ani s-au înscris foarte puțini membri noi, în timp ce evenimentele organizate de club cresc” declară președintele clubului Călin Țîru.

Natura și sportul sunt uitate în coada listei priorităților multora dintre noi, dar beneficiile lor și existența acestui club care să le faciliteze, merită să le aducă un loc de frunte în viața comunității noastre.

Cine este Concordia și ce face? Concordia este un ONG care reunește iubitori de natură din orașul Lugoj și nu numai pentru a face împreună drumeții, speologie, cicloturism, escaladă, rafting, ecologie, fotografie, aerojoacă, ș.a. Promovează mișcarea în aer liber și protejarea mediului. Evenimentele cele mai cunoscute organizate de acest club sunt evenimente ciclistice: Cupa Concordia – cel mai vechi concurs de mountainbike din țară, Lugojul Pedalează, Cupa Max Ausnit – concurs de ciclism de asfalt ce reunește anual sute de cicliști din toată țara și nu numai; Festivalul Iei – eveniment organizat anual de Ziua Iei pentru promovarea și păstrarea tradițiilor veritabile românești; Tura anuală în Alpii Dolomitici – unde poți descoperi frumusețile înălțimilor prin escaladarea traseelor de via feratta; Proiecții foto, Tiroliană și Parc Aventura pentru copii; creare, marcare și ecologizare trasee de mountainbike sau drumeție, cum este de exemplu traseul de mountainbike de la Tapia. Pe lângă acestea, clubul mai participă activ în mișcarea socială de protejare a naturii, în proiecte de educație ecologică, în proiecte de administrare a ariilor protejate, în promovarea turismului și sportului, sprijină acțiuni ale cluburilor similare și stă de veghe asupra stării zonelor naturale din regiunea noastră.

De ce să devii membru Concordia? În primul rând activarea într-un ONG este o experiență profesională foarte apreciată în CV-ul prezentat oricărui angajator de top. Prin participarea activă la acțiunile clubului îți vei putea dovedi angajatorilor abilitățile de lucru în echipă, organizare și coordonare activități și evenimente, creativitatea și disponibilitate pentru acțiune. Pe lângă îmbogățirea CV-ului tău, Concordia are cele mai bune oferte de petrecere a timpului liber, weekenduri, vacanțe, concedii. Aici ai șansa să îți descoperi talente, hobbyuri, locuri extraordinare, să fi inițiat în sporturi de veterani ai acestora, să practici ceea ce îți place, să descoperi bucuria de a fi în natură și să ai parte de experiențe inedite. Așa se țes cele mai frumoase amintiri, iar pentru că cele mai bune momente ale vieții sunt acelea care le împărtășești cu prietenii, curând vei afla că cel mai de preț în Concordia îți sunt prieteniile care le vei lega. Fiind membru în clubul Concordia poți utiliza echipamentul tehnic comun, primi gratuitate sau reducere la tot felul de acțiuni, ai șansa să experimentezi și să ai susținere în tot ceea ce întreprinzi. Aici poți fi TU!

Ce înseamnă efectiv să fi membru? Să participi la cât mai multe din activitățile propuse, să inițiezi și coordonezi ture sau evenimente și să menți o atitudine pozitivă.

Vrei să practici sporturi montane? Vrei să ieși în natură pe poteci știute și neștiute împreună cu oameni ce au aceleași pasiuni ca și tine? Vrei să ajuți la protejarea naturii și să te implici activ în binele comunității și al sănătății tale și a celor din jur? Te poți înscrie în Clubul Concordia online la www.concordialugoj.ro  sau la sediul clubului din incinta Colegiului Național Coriolan Brediceanu în fiecare vineri de la ora 19:00. Nu există limită de vârstă! Te așteptăm!

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

tratament

Pensionarii timișeni mai au încă 90 de bilete de tratament la dispoziție pentru luna octombrie

Iasmina Olariu27 octombrie 2016
dsc_0155

Competiția sportivă „Știu că pot!” a ajuns la a doua ediție. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să participe

Iasmina Olariu26 octombrie 2016
14700755_549532321899176_2286281533341976175_o

Seri de poveste pentru copii și părinți la Lugoj

Iasmina Olariu24 octombrie 2016
rujeola

Rujeola continuă să dea bătăi de cap timișenilor. Au fost confirmate peste 90 de cazuri

Iasmina Olariu20 octombrie 2016
perne-lugojul-pedaleaza-06

Mişcarea ciclistă a Lugojului, în pană de voluntari pentru a organiza noi ture prin oraş

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
card

Persoanele cu handicap din județul Timiş pot depune cereri pentru eliberarea cardului european pentru dizabilitate

Iasmina Olariu19 octombrie 2016
bila

S-a rezolvat problema tânărului care trăiește în cort. Primăria îi dă o cameră la spital!

Daniel Groza18 octombrie 2016
incalzire

Începe distribuirea cererilor pentru ajutorul de încălzire. Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești

Iasmina Olariu17 octombrie 2016
bila

Lugojenii au sărit în ajutorul tânărului bolnav care trăiește în cort la marginea orașului. Primarul promite că va căuta o soluție!

Daniel Groza14 octombrie 2016
cjas-timis-casa-de-asigurari-de-sanatate-13-700x336

Program modificat la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș

Iasmina Olariu14 octombrie 2016
afis

Copii din două centre de ocrotire din Lugoj participă la Festivalul „Praf de stele” de la Timișoara

Iasmina Olariu13 octombrie 2016
rendo

Destinul uimitor al unui tânăr crescut într-un orfelinat din Lugoj. Cunoașterea limbii engleze i-a schimbat viața

Daniel Dancea13 octombrie 2016