Autoliv Lugoj

Politică

Conflict în ograda liberală! Prima demisie din PNL Lugoj după dezastrul de la alegerile locale

Conflict în ograda liberală! Prima demisie din PNL Lugoj după dezastrul de la alegerile locale

Business Strategist

Sorin Jivulescu, purtător de cuvânt al PNL Lugoj şi fost candidat pentru un fotoliu în consiliul local şi-a anunţat pe Facebook demisia din funcţia pe care o deţine în partid, ca reacţie după rezultatele slabe pe care liberalii le-au obţinut la alegerile locale. Conflictul a izbucnit, susţin surse din cadrul partidului, între reprezentanţii PNL şi liderul de filială Ambruş, care le-ar fi reproşat acestora că sunt de vină pentru rezultatele slabe din duminica alegerilor.

„Datorită faptului că nu am dorit să vin cu prea multe explicații, îmi anunț aici, pe Facebook, demisia din funcția de purtător de cuvânt al PNL Lugoj, în primul rând ca un gest de onoare, urmare a rezultatelor slabe obținute la ultimele alegeri, dar și în urma acuzațiilor aduse de către președintele organizației locale a partidului, acuzații adresate atât mie, cât și celor veniți mai târziu în partid, în urma fuziunii PNL-PDL, fiind catalogați ca principali vinovați pentru numărul mic de voturi obținute”, a precizat Jivulescu.

Acesta mai susţine că se gândeşte şi la părăsirea biroului permanent local.

„Consider că, în ceea ce mă privește, mi-am dat tot interesul pentru a promova imaginea PNL Lugoj, participând, totodată, la majoritatea acțiunilor avute alături de colegi, atât în calitatea de candidat la CL, dar și în calitatea pe care am avut-o, de purtător de cuvânt, relația avută cu presa în această perioadă fiind una foarte bună. Din păcate, în conjunctura actuală, șansele de a rămâne în Biroul Permanent Local sunt aproape nule, situația urmând a se tranșa zilele următoare. Doresc, însă, ca toți să fim responsabili și să contribuim cum putem la o îmbunătățire a situației din cadrul organizației, dar și a imaginii PNL Lugoj”, a mai adăugat Jivulescu.

Preşedintele PNL Lugoj, Ioan Ambruş, s-a ferit să facă prea multe declaraţii despre conflictul ce se derulează, de la alegeri încoace, în cadrul filialei locale.

„Nu ştiu cine susţine lucrul acesta (conflictul intern, n.r.) aceste lucruri sunt într-o analiză a biroului, a biroului judeţean, inclusiv la un nivel puţin mai înalt şi se vor trage în consecinţă şi nişte concluzii, în zilele următoare. Ceea ce îmi spuneţi dumneavoastră este noutate pentru mine, nici despre domnul Jivulescu nu ştiam”, a precizat liderul PNL Lugoj.

Şefii de la judeţ sunt pregătiţi să îi asculte pe Ambruş şi colegii lui de partid joi seara, când va avea loc şedinţa de final de analiză a rezultatelor scrutinului din 5 iunie.

„Nu sunt la curent, noi joi la 5 avem întâlnirea de analiză finală a rezultatelor, unde va da socoteală şi Ambruş cu motivele, plus, minus, discuţia cu fiecare în parte. De joi vom vorbi despre o decizie deja. Păreri am, dar nu contează astăzi, deciziile contează. Vom avea o decizie în Biroul Judeţean, să fiţi convinşi că vom face lucrurile să stea aşa cum se cade”, a precizat liderul PNL Timiş Dan Popa.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    21 iunie 2016 at 18:58

    PNL Lugoj este precum nationala de fotbal a Romaniei. Nimeni nu-si asuma infrangerea, dar asteapta minuni la toamna. Fara o reforma serioasa, liberalii nu vor aduna nici macar 10% in urbea lugojeana.

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: