Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

Conflict în ograda liberală! Prima demisie din PNL Lugoj după dezastrul de la alegerile locale

Conflict în ograda liberală! Prima demisie din PNL Lugoj după dezastrul de la alegerile locale

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Sorin Jivulescu, purtător de cuvânt al PNL Lugoj şi fost candidat pentru un fotoliu în consiliul local şi-a anunţat pe Facebook demisia din funcţia pe care o deţine în partid, ca reacţie după rezultatele slabe pe care liberalii le-au obţinut la alegerile locale. Conflictul a izbucnit, susţin surse din cadrul partidului, între reprezentanţii PNL şi liderul de filială Ambruş, care le-ar fi reproşat acestora că sunt de vină pentru rezultatele slabe din duminica alegerilor.

„Datorită faptului că nu am dorit să vin cu prea multe explicații, îmi anunț aici, pe Facebook, demisia din funcția de purtător de cuvânt al PNL Lugoj, în primul rând ca un gest de onoare, urmare a rezultatelor slabe obținute la ultimele alegeri, dar și în urma acuzațiilor aduse de către președintele organizației locale a partidului, acuzații adresate atât mie, cât și celor veniți mai târziu în partid, în urma fuziunii PNL-PDL, fiind catalogați ca principali vinovați pentru numărul mic de voturi obținute”, a precizat Jivulescu.

Acesta mai susţine că se gândeşte şi la părăsirea biroului permanent local.

„Consider că, în ceea ce mă privește, mi-am dat tot interesul pentru a promova imaginea PNL Lugoj, participând, totodată, la majoritatea acțiunilor avute alături de colegi, atât în calitatea de candidat la CL, dar și în calitatea pe care am avut-o, de purtător de cuvânt, relația avută cu presa în această perioadă fiind una foarte bună. Din păcate, în conjunctura actuală, șansele de a rămâne în Biroul Permanent Local sunt aproape nule, situația urmând a se tranșa zilele următoare. Doresc, însă, ca toți să fim responsabili și să contribuim cum putem la o îmbunătățire a situației din cadrul organizației, dar și a imaginii PNL Lugoj”, a mai adăugat Jivulescu.

Preşedintele PNL Lugoj, Ioan Ambruş, s-a ferit să facă prea multe declaraţii despre conflictul ce se derulează, de la alegeri încoace, în cadrul filialei locale.

„Nu ştiu cine susţine lucrul acesta (conflictul intern, n.r.) aceste lucruri sunt într-o analiză a biroului, a biroului judeţean, inclusiv la un nivel puţin mai înalt şi se vor trage în consecinţă şi nişte concluzii, în zilele următoare. Ceea ce îmi spuneţi dumneavoastră este noutate pentru mine, nici despre domnul Jivulescu nu ştiam”, a precizat liderul PNL Lugoj.

Şefii de la judeţ sunt pregătiţi să îi asculte pe Ambruş şi colegii lui de partid joi seara, când va avea loc şedinţa de final de analiză a rezultatelor scrutinului din 5 iunie.

„Nu sunt la curent, noi joi la 5 avem întâlnirea de analiză finală a rezultatelor, unde va da socoteală şi Ambruş cu motivele, plus, minus, discuţia cu fiecare în parte. De joi vom vorbi despre o decizie deja. Păreri am, dar nu contează astăzi, deciziile contează. Vom avea o decizie în Biroul Judeţean, să fiţi convinşi că vom face lucrurile să stea aşa cum se cade”, a precizat liderul PNL Timiş Dan Popa.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    21 iunie 2016 at 18:58

    PNL Lugoj este precum nationala de fotbal a Romaniei. Nimeni nu-si asuma infrangerea, dar asteapta minuni la toamna. Fara o reforma serioasa, liberalii nu vor aduna nici macar 10% in urbea lugojeana.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016