Actualitate

Consilierii Lugojului, invitați la chef pe o stradă plină de băltoace aflată la 100 de metri de Primărie

Consilierii Lugojului, invitați la chef pe o stradă plină de băltoace aflată la 100 de metri de Primărie

Autoliv

Italianul deranjat de felul în care arată strada sa, situată la 100 de metri de biroul primarului Francisc Boldea, continuă cu insistențele ca strada Dunării să fie reabilitată.

De această dată, omul a realizat un montaj foto cu strada plină de bălți în care urează cititorilor bun venit pe o stradă europeană, făcând aluzie la campania Primăriei care se laudă cu realizările din oraș numind ”europene” cartierele în care s-au realizat lucrări de asfaltare și reabilitare de trotuare.

”Așa cum se vede, am făcut poza sâmbătă. Orcum, în toate anotimpurile strada este mândria primarului. Îi invit pe primar și pe toți consilierii să tragem un chef pe stradă (eu pletesc)”, este declarația lui Marcello Ruccio.Untitled-1

Acesta susține că ar trebui să fie scutit de la impozit: „Lipsa asfaltului este cea mai mare problemă pe care o avem. Este inadmisibil ca la 50 de metri de Primărie să existe o stradă în aşa hal. E mai rău ca la satele cele mai înapoiate, pentru că celelalte au deja asfalt. Să mă scutească de la impozit pe 50 de ani şi atunci nu mai am nicio pretenţie. Dar atâta timp cât eu plătesc an de an, să-şi facă şi ei datoria”.

La prima intervenție a italianului în presă, anul trecut în orctombrie, Primăria îi închidea gura cu promisiuni care s-a dovedit a fi false. ”Strada Dunării este prevăzută pentru asfaltare în planul de investiţii pentru anul 2015. În prezent este o stradă înfundată, iar după asfaltare va fi deschisă traficului rutier şi va avea sens unic”, declara la acea vreme Angelica Rus, purtătorul de cuvânt al administrației locale.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Cineva care te stie

    24 noiembrie 2015 at 14:29

    „Broasca” a inceput sa caraie!!!…. Cred ca ar trebui sa iti vezi de treaba si sa nu mai dai sfaturi altora. La tine in tara nu ai reusit sa faci ceva notabil cu viata ta asa ca „lupumucles”. Daca nu iti convine convietuirea de emigrant pripasit la noi vorba lui Putin: nu e necesar sa stai pe aici, stringe jucariile si valea!!! Daca tot ai deschis subiectul de ce nu povestesti si cum ai „achizitionat” casa, prin ce metode, si cam ce persoane se perindau pe vremuri pe acolo….

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: