Actualitate

Contractul cu Elba, păgubos pentru lugojeni. Cât îi ia firmei să schimbe un bec într-un cartier!

Contractul cu Elba, păgubos pentru lugojeni. Cât îi ia firmei să schimbe un bec într-un cartier!

Autoliv

Câțiva cititori ai ziarului Cetățeanul ne-au semnalat faptul că în cartierul Micro III s-au ars mai multe becuri pe o alee întunecată. Aceștia au făcut sesizări la Primărie, însă nu au primit nici răspuns, nici becurile arse nu au fost înlocuite.

”De trei săptămâni nu arde becul la blocul 11, dar și de pe toată aleea. Este foarte întuneric și sunt câini. Este foarte periculos să ubli seara prin acea zonă. Primăria nu face nimic, vă rugăm să verificați dvs. dacă se poate să ne schimbe becul. Noi am făcut mai multe sesizări și nici măcar nu ne-au dat răspuns. Adresa este pe strada Ceahlăului, nr. 4”, ne-a declarat unul dintre protestatari.

Răspunsul Primăriei vine prompt, cel puțin către presă, dar nu este unul în favoarea lugojenilor. Deoarece Elba are angajații în Timișoara, aceștia nu se deplasează la Lugoj pentru un singur bec. ”Noi am preluat sesizarea, însă societatea care se ocupă cu întreținerea vine când sunt mai multe sesizări. În medie se rezolvă o dată la trei-patru săptămâni. Cel mai probabil, becul din cartierul Micro III va fi schimbat spre sfârșitul lunii”, ne-a declarat Angelica Rus, purtător de cuvânt al administrației locale.

Contractul cu Elba este cel mai fierbinte subiect din paginile ziarului Cetățeanul care a ieșit astăzi pe piață. Din numărul 24 al săptămânalului nostru, puteți afla ce trebuie să facă Primăria după ce a pierdut procesul cu Curtea de Conturi referitor la Elba și salariile angajaților, dar și cine sunt găsiți vinovați pentru contractul de 1 milion de euro cu Elba din care 700.000 ar fi prejudiciu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. -700.000 euro la bugetul local

    12 noiembrie 2015 at 21:15

    Simplu ca buna ziua, sa scoata cei vinovati (primar+sef serviciu tehnic+control preventiv +jurist ) banii. Interesant ca unii si-au schimbat masina, iar copii unuia fac trafic cu masini de lux, sa fie din salar de bugetar? Ma indoiesc!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: