Credit fără venituri sau cum să te bucuri de viață când ești tânăr

0

Când suntem tineri, la inceput de viață, avem întreg viitorul în față și de multe ori avem tendința să trăim de la o zi la alta, fără să ne facem griji pentru ziua de mâine. Cu toate acestea, există mai multe beneficii de a fi precauti, în special în domeniul financiar. Indiferent dacă economisesti sau te împrumuti, ambele au beneficii semnificative. Iată o prezentare generală a modalitatilor de a pune bani deoparte, dar si de a reusi sa iei credit fara venituri.

Beneficiile economisirii

A învăța să economisești când ești tânăr are partea ei de avantaje, pe termen scurt și lung.

Economisiți pentru proiectele dvs. Pe termen scurt, a pune bani deoparte când ești tânăr îți permite să strângi fonduri pentru a plăti excursii, ieșiri, o mașină. Pe scurt, economisirea este sinonimă cu libertatea. Pentru experimenta, ai nevoie de bani. Economisirea la o vârstă fragedă vă dă putere să vă trăiți viața la maximum.

Economisiți pentru un avans. Pe termen mediu, economisirea vă permite să strangeti un avans pentru viitoarea dvs. locuință. Când o s-o cumpărați, veti avea nevoie de un avans de cel puțin 5% din prețul de achiziție. Cu cât economisiți mai mult pentru avans, cu atât ipoteca este mai mică și cu atât plătiți mai repede casa.

Dezvoltați obiceiuri bune. A învăța să economisești de la o vârstă fragedă te ajută să fii responsabil și să cunoști valoarea banilor. Dezvolti obiceiul de a economisi o parte din fiecare bonus și strângi un fond bun de urgență.

Beneficiile unui credit fara venituri

Deși unii preferă să trăiască din credit, există beneficii în a împrumuta bani, mai ales când ești tânăr.

Creați un istoric de credit. Cineva care e la început în viața de adult încă nu și-a făcut un istoric de credit. Ce inseamna asta? Îți va fi greu să împrumuți. Dar pentru a vă face un istoric pozitiv în credit, un împrumut vă va ajuta. Găsiți un cosemnatar sau solicitați un card de credit cu depozit de garanție. Dacă sunteți student, instituția dvs. financiară are probabil linii de credit și carduri de credit concepute doar pentru dvs.

Învață să gestionezi un buget. A obtine un credit fara venituri este cel mai bun mod de a învăța cum să gestionezi un buget. Un buget este cel mai bun instrument pentru a vă asigura că efectuați ratele la timp și nu pierdeți niciodată nimic. A învăța cum să-ți gestionezi bugetul cand esti tânăr iti va aduce beneficii toată viața.

Folosește-ți economiile în alte scopuri. În loc să vă folosiți fondul de economii pentru a cumpăra o mașină, folositi un credit fara venituri. Acest lucru vă permite să vă tineti deoparte economiile pentru situații de urgență, să le investiți în mod avantajos sau pentru următorul plan de călătorie.

Termină de plătit ipoteca de tânăr. Dacă reusesti sa te angajezi, de ce să nu-ți cumperi o casă? Cu cât ești mai tânăr când îl cumperi, cu atât vei fi plătit mai devreme pentru el. Daca așteptați prea mult, veți plăti atunci când vă pensionați.

Daca luati un credit fara venituri, oricat de ciudat ar parea, veti avea posibilitatea de a învăța cum să vă gestionați finanțele, având în același timp ușoare consecințe dacă faceți o greșeală, deoarece responsabilitățile la tinerete sunt mai puține.

 

Citește și