Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Actualitate

Criminalişti din Spania, aşteptaţi la Lugoj! Maşina lui Morate, cheia anchetei, în curtea poliţiei din oraş

Criminalişti din Spania, aşteptaţi la Lugoj! Maşina lui Morate, cheia anchetei, în curtea poliţiei din oraş

Cetateanul Lugoj

Doi specialişti din cadrul poliţiei spaniole, Serviciul pentru Investigaţii Criminale sunt aşteptaţi să sosească la Lugoj joi dimineaţa, acolo unde vor cerceta una dintre cele mai importante dovezi ale crimei care a şocat Spania.

După ce a ucis două tinere într-un oraş din provincia Cuenca din centrul ţării, Sergio Morate, spaniolul de 30 de ani a urcat la bordul unei maşini Seat Ibiza şi a plecat spre România. Maşina, despre care poliţiştii spun că ar putea fi chiar cea cu care Morate a trasnsportat cadavrele celor două victime până la un râu, unde s-a debarasat de ele, este în curtea poliţiei din Lugoj.

„La o săptămână după arestarea lui Sergio Morate pentru uciderea Marinei Okarynska și a Laurei del Hoyo, am localizat vehiculul cu care a fugit presupusul criminal. Maşina, care nu are plăcuţe de înmatriculare, urmează să fie analizată de poliția spaniolă, care se va deplasa în România pentru a ajuta poliția română în cadrul anchetei”, scriu jurnaliştii de la Telecinco.

Conform presei spaniole, poliţiştii români au primit directive clare să nu intervină în niciun fel în cazul maşinii, aceasta fiind una dintre cele mai importante piese ale anchetei, putând scoate la iveală dovezi importante pentru derularea cazului.

În timp ce maşina cu care Morate şi amicul lui, lugojeanul Istvan Horvath au ajuns la Lugoj, aşteaptă investigaţia specialiştilor spanioli, spaniolul se află în continuare în arestul poliţiei timişorene, unde aşteaptă decizia de extrădare.

Între timp, lugojeanul care l-a găzduit pe Sergio Morate pentru câteva zile continuă să susţină că nu are nicio legătură cu crima pe care cel care avea să-i devină naş a comis-o în Peninsula Iberică.

Sergio Morate, de 30 de ani, este acuzat că le-a ucis pe Marina Okarynska, 24, și Laura del Hoyo Chamón, 26 de ani. Corpurile tinerelor au fost găsite miercurea trecută în râul Huécar din provincia Cuenca, din centrul Spaniei.

Una din ele era fosta iubită a asasinului. Împreună cu prietena ei, dispăruseră fără urmă pe 6 august, în aceeași zi cu bărbatul, după ce fosta iubită a venit însoțită de prietena sa la locuința acestuia să-și ia lucrurile rămase la el după despărțire. După ce le-a ucis, bărbatul le-a ars corpurile cu var, pentru a le face greu de recunoscut.

Din datele deținute de poliție, bărbatul a fugit în România cu mașina. Aici a beneficiat de sprijinul unui prieten din Lugoj care i-a închiriat o garsonieră.masina morate lugoj 3

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

parcare-lugoj

Au început lucrările la parcarea de cinci milioane de euro de la Lugoj: „Proiectul îi aduce Lugojului calitatea de pionier în această industrie”

Daniel Dancea26 octombrie 2016
accountant-copy

“The Accountant” şi “Ouija”, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
furt-telefoane-lugoj

Un lugojean a rămas fără telefoanele mobile în timp ce stătea la o bere la terasă

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
grand-corso

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
politia noaptea foto lugojinfo

Rupt de beat, la plimbare cu maşina pe străzile din Lugoj! Cât a băut un lugojean înainte de a se urca la volan

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016