Sport

CSM Lugoj a câştigat cel de-al doilea meci amical contra echipei Flacăra Făget

CSM Lugoj a câştigat cel de-al doilea meci amical contra echipei Flacăra Făget

Cetateanul Lugoj

După ce în primul meci amical, disputat săptămâna trecută, CSM Lugoj a pierdut în faţa echipei Flacăra Făget cu 1-0, jucătorii pregătiţi de Cosmin Petruescu şi-au luat revanşa sâmbătă, 23 iulie, învingând pe teren propriu echipa de Liga a IV-a cu scorul de 3-1.

CSM Lugoj a deschis scorul prin Benjamin Dobra în minutul 30 din lovitură de la 11 metri, după care a urmat egalarea oaspeţilor în partea a doua a meciului. În minutul 70 lugojenii s-au desprins prin reuşita lui Andrei Sărăcin, iar Cătălin Pântea a majorat scorul la 3-1 în minutul 78.

“Un meci bun şi un antrenament fizic reuşit cu mingea. Suntem la finalul celei de-a doua săptămâni de pregătire cu majoritatea jucătorilor. Am avut aceleaşi obiective ca şi în meciul anterior, pregătire şi selecţie. Încetul cu încetul încep să-mi fac o părere obiectivă despre potenţialul majorităţii jucătorilor noi care au venit acum şi îmi doresc să ne apropiem de ceea ce înseamnă un lot definitiv cu care vom aborda noua ediţie de campionat”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Viitoare ediţie de campinat se anunţă una superioară valoric celei anterioare, în condiţiile în care o serie de echipe de Liga a II-a s-ar putea să nu mai continue în acest eşalon şi până la mijlocul săptămânii viitoare au termen să se înscrie în Liga a III-a.

„Sunt 78 de echipe înscrise până în prezent în toate seriile Ligii a III-a. După întâlnirea Comitetului Executiv s-au mai înscris încă  două. Componenţa, structura, sistemul competiţional, datele de desfăşurare ale meciurilor deocamdată nu au fost stabilite. Sunt multe incertitudini şi la nivelul Primei Ligi. Urmează Liga a II-a care trebuia să înceapă pe 30 iulie şi care s-a amânat cu o săptămână. Iar până la finalul lunii augost când e programarea iniţială a începerii Ligii a III-a mai sunt destule săptămâni”, a completat antrenorul.

Primul joc oficial al echipei lugojene va avea loc în data de 10 august, în Cupa României. Până în prezent nu se ştie adversarul.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: