Autoliv Lugoj

Sport

CSM Lugoj a câştigat cel de-al doilea meci amical contra echipei Flacăra Făget

CSM Lugoj a câştigat cel de-al doilea meci amical contra echipei Flacăra Făget

Business Strategist

După ce în primul meci amical, disputat săptămâna trecută, CSM Lugoj a pierdut în faţa echipei Flacăra Făget cu 1-0, jucătorii pregătiţi de Cosmin Petruescu şi-au luat revanşa sâmbătă, 23 iulie, învingând pe teren propriu echipa de Liga a IV-a cu scorul de 3-1.

CSM Lugoj a deschis scorul prin Benjamin Dobra în minutul 30 din lovitură de la 11 metri, după care a urmat egalarea oaspeţilor în partea a doua a meciului. În minutul 70 lugojenii s-au desprins prin reuşita lui Andrei Sărăcin, iar Cătălin Pântea a majorat scorul la 3-1 în minutul 78.

“Un meci bun şi un antrenament fizic reuşit cu mingea. Suntem la finalul celei de-a doua săptămâni de pregătire cu majoritatea jucătorilor. Am avut aceleaşi obiective ca şi în meciul anterior, pregătire şi selecţie. Încetul cu încetul încep să-mi fac o părere obiectivă despre potenţialul majorităţii jucătorilor noi care au venit acum şi îmi doresc să ne apropiem de ceea ce înseamnă un lot definitiv cu care vom aborda noua ediţie de campionat”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Viitoare ediţie de campinat se anunţă una superioară valoric celei anterioare, în condiţiile în care o serie de echipe de Liga a II-a s-ar putea să nu mai continue în acest eşalon şi până la mijlocul săptămânii viitoare au termen să se înscrie în Liga a III-a.

„Sunt 78 de echipe înscrise până în prezent în toate seriile Ligii a III-a. După întâlnirea Comitetului Executiv s-au mai înscris încă  două. Componenţa, structura, sistemul competiţional, datele de desfăşurare ale meciurilor deocamdată nu au fost stabilite. Sunt multe incertitudini şi la nivelul Primei Ligi. Urmează Liga a II-a care trebuia să înceapă pe 30 iulie şi care s-a amânat cu o săptămână. Iar până la finalul lunii augost când e programarea iniţială a începerii Ligii a III-a mai sunt destule săptămâni”, a completat antrenorul.

Primul joc oficial al echipei lugojene va avea loc în data de 10 august, în Cupa României. Până în prezent nu se ştie adversarul.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: