Autoliv Lugoj

Sport

Echipa de handbal CSM Lugoj a câştigat contra celor de la Old Boys Arad, într-un meci echilibrat

Echipa de handbal CSM Lugoj a câştigat contra celor de la Old Boys Arad, într-un meci echilibrat

Business Strategist

Sala Sporturilor Lavinia Miloşovici din Lugoj a găzduit duminică, 22 mai, meciul din Campionatul judeţean de handbal, dintre CSM Lugoj şi Old Boys Arad, încheiat prin victoria lugojenilor cu scorul de 37-35, la pauză 17-15 în favoarea oaspeţilor. Jocul a fost unul foarte echilibrat, întâlnindu-se două echipe apropiate valoric, după cum arată locurile ocupate în clasament: CSM Lugoj, poziţia a doua , la patru puncte diferenţă de prima clasată, HC Giroc, iar Old Boys Arad se află pe locul trei în ierarhie.

Supremaţia în teren a fost împărţită în cele două părţi ale jocului. În prima repriză gruparea din Arad a dominat, ca dovadă faptul că oaspeţii conduceau la pauză cu 17-15, iar în cea de-a doua parte a jocului CSM-ul a preluat frâiele jocului.

“Ne-am apărat în prima repriză mai slab, am jucat mai dezorganizat, fără o mare determinare, crezând că o să-i învingem la o diferenţă mare de puncte. Realitatea din teren a arătat că lucrurile nu stau chiar aşa de uşor. Însă în a doua parte a jocului ne-am apărat mai bine, am folosit arma contraatacului şi am reuşit să terminăm victorioşi, cu scorul de 37-35. Sunt mulţumit de rezultat, deşi au fost unele momente în timpul jocului când s-a ratat de pe semicerc”, a declarat Dorel Pavel, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Principalul marcator al formaţiei lugojene a fost Iosif Damşa, cu 12 goluri şi Denis Costea, cu şase reuşite.

Lipsa banilor a determinat retrageri în masă din campionat

CSM Lugoj a jucat pe teren doar două partide în retur, una în deplasare la Giroc şi cealaltă pe teren propriu contra celor de la Arad, deoarece echipele din Lovrin, Sânnicolau şi Jebel s-au retras din campionat, din cauza lipsei banilor, după spusele antrenorului lugojean.

“Am o vârstă destul de înaintată şi până acum, în alte ediţii nu am mai vazut atâtea retrageri în masă ale echipelor din campionat”, a afirmat Dorel Pavel.

Ultima etapă a Campionatului judeţean de handbal programează meciul dintre CSM Lugoj şi Biled, data nefiind stabilită încă, întrucât lugojenii ar mai trebui să dispute o rundă intermediară cu o altă echipă din Arad, care însă s-a retras, la rândul ei, din campionat.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: