Autoliv Lugoj

Sport

CSM Lugoj II a învins Flacăra Făget la scor de neprezentare, în duelul orgoliilor

CSM Lugoj II a învins Flacăra Făget la scor de neprezentare, în duelul orgoliilor

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj II, care evoluează în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a obţinut o victorie la scor de neprezentare în etapa a X-a a turului. Victimă a fost Arsenal Flacăra Făget, în faţa căreia elevii lui Dan Bidiviu şi Lucian Stoica s-au impus cu 3-0, în duelul orgoliilor, având în vedere că o serie de fotbalişti din echipa Făgetului au jucat în trecut la Lugoj.

CSM Lugoj II a deschis scorul în minutul 33, prin Gabriel Secoşan, cu un şut puternic de la 25 de metri. Denis Vânătu a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 44, din penalty, astfel că soarta partidei a fost hotărâtă încă din prima parte a jocului. Cu un minut înainte de închierea timpului regulamentar, Roberto Ardelean a înscris cel de-al treilea gol al CSM-ului şi a închis tabela, pentru o victorie şi mai concludentă a echipei a doua de fotbal a Lugojului.

“Un meci controlat de noi în cea mai mare parte a timpului, cu excepţia primelor 10 minute, când au avut şi ei o ocazie mare prin Bolgea. În cea de-a doua repriză ne-am retras în apărare şi am oferit şansa echipei adverse să domine în câteva momente ale jocului la mijlocul terenului, dar nu în mod eficient pentru a marca. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea de care au dat dovadă şi pentru dăruire. Nu a fost uşor, întrucât Făgetul are componenţă jucători cu experienţa ligilor superioare. Însă duşul rece care ne-a fost administrat etapa trecută pe teren propriu ne-a trezit şi am recuperat punctele pierdute”, a declarat Lucian Stoica, unul dintre antrenorii echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei victorii, CSM Lugoj II se află pe locul 7 în clasament, contabilizând şase victorii, un rezultat de egalitate şi trei eşecuri şi având 19 puncte acumulate.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Gătaia- Voinţa Maşloc 2-1, Marcel Băban Jimbolia- Cocoşul Orţişoara 0-3, Ghiroda- Progresul Gătaia 3-0, Peciu Nou- Avântul Periam 0-2, Murani- Dumbrăviţa 0-2, Unirea Banloc- Pobeda Dudeştii Vechi 2-4, Timişul Şag- Voinţa Biled 1-3, Unirea Sânnicolau Mare- Seceani 2-1, Arsenal Flacăra Făget- CSM Lugoj II 0-3.

Etapa viitoare, CSM Lugoj II va juca pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Banloc. Meciul va avea loc duminică, 16 octombrie, de la ora 11, pe Stadionul Tineretului.

CSM Lugoj: Micşa, Predescu, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Secoşan, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean şi Lascu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: