Sport

CSM Lugoj II a învins Flacăra Făget la scor de neprezentare, în duelul orgoliilor

CSM Lugoj II a învins Flacăra Făget la scor de neprezentare, în duelul orgoliilor

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj II, care evoluează în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a obţinut o victorie la scor de neprezentare în etapa a X-a a turului. Victimă a fost Arsenal Flacăra Făget, în faţa căreia elevii lui Dan Bidiviu şi Lucian Stoica s-au impus cu 3-0, în duelul orgoliilor, având în vedere că o serie de fotbalişti din echipa Făgetului au jucat în trecut la Lugoj.

CSM Lugoj II a deschis scorul în minutul 33, prin Gabriel Secoşan, cu un şut puternic de la 25 de metri. Denis Vânătu a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 44, din penalty, astfel că soarta partidei a fost hotărâtă încă din prima parte a jocului. Cu un minut înainte de închierea timpului regulamentar, Roberto Ardelean a înscris cel de-al treilea gol al CSM-ului şi a închis tabela, pentru o victorie şi mai concludentă a echipei a doua de fotbal a Lugojului.

“Un meci controlat de noi în cea mai mare parte a timpului, cu excepţia primelor 10 minute, când au avut şi ei o ocazie mare prin Bolgea. În cea de-a doua repriză ne-am retras în apărare şi am oferit şansa echipei adverse să domine în câteva momente ale jocului la mijlocul terenului, dar nu în mod eficient pentru a marca. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea de care au dat dovadă şi pentru dăruire. Nu a fost uşor, întrucât Făgetul are componenţă jucători cu experienţa ligilor superioare. Însă duşul rece care ne-a fost administrat etapa trecută pe teren propriu ne-a trezit şi am recuperat punctele pierdute”, a declarat Lucian Stoica, unul dintre antrenorii echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei victorii, CSM Lugoj II se află pe locul 7 în clasament, contabilizând şase victorii, un rezultat de egalitate şi trei eşecuri şi având 19 puncte acumulate.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Gătaia- Voinţa Maşloc 2-1, Marcel Băban Jimbolia- Cocoşul Orţişoara 0-3, Ghiroda- Progresul Gătaia 3-0, Peciu Nou- Avântul Periam 0-2, Murani- Dumbrăviţa 0-2, Unirea Banloc- Pobeda Dudeştii Vechi 2-4, Timişul Şag- Voinţa Biled 1-3, Unirea Sânnicolau Mare- Seceani 2-1, Arsenal Flacăra Făget- CSM Lugoj II 0-3.

Etapa viitoare, CSM Lugoj II va juca pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Banloc. Meciul va avea loc duminică, 16 octombrie, de la ora 11, pe Stadionul Tineretului.

CSM Lugoj: Micşa, Predescu, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Secoşan, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean şi Lascu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: