Sport

CSM Lugoj II a învins Flacăra Făget la scor de neprezentare, în duelul orgoliilor

CSM Lugoj II a învins Flacăra Făget la scor de neprezentare, în duelul orgoliilor

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj II, care evoluează în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a obţinut o victorie la scor de neprezentare în etapa a X-a a turului. Victimă a fost Arsenal Flacăra Făget, în faţa căreia elevii lui Dan Bidiviu şi Lucian Stoica s-au impus cu 3-0, în duelul orgoliilor, având în vedere că o serie de fotbalişti din echipa Făgetului au jucat în trecut la Lugoj.

CSM Lugoj II a deschis scorul în minutul 33, prin Gabriel Secoşan, cu un şut puternic de la 25 de metri. Denis Vânătu a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 44, din penalty, astfel că soarta partidei a fost hotărâtă încă din prima parte a jocului. Cu un minut înainte de închierea timpului regulamentar, Roberto Ardelean a înscris cel de-al treilea gol al CSM-ului şi a închis tabela, pentru o victorie şi mai concludentă a echipei a doua de fotbal a Lugojului.

“Un meci controlat de noi în cea mai mare parte a timpului, cu excepţia primelor 10 minute, când au avut şi ei o ocazie mare prin Bolgea. În cea de-a doua repriză ne-am retras în apărare şi am oferit şansa echipei adverse să domine în câteva momente ale jocului la mijlocul terenului, dar nu în mod eficient pentru a marca. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea de care au dat dovadă şi pentru dăruire. Nu a fost uşor, întrucât Făgetul are componenţă jucători cu experienţa ligilor superioare. Însă duşul rece care ne-a fost administrat etapa trecută pe teren propriu ne-a trezit şi am recuperat punctele pierdute”, a declarat Lucian Stoica, unul dintre antrenorii echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei victorii, CSM Lugoj II se află pe locul 7 în clasament, contabilizând şase victorii, un rezultat de egalitate şi trei eşecuri şi având 19 puncte acumulate.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Gătaia- Voinţa Maşloc 2-1, Marcel Băban Jimbolia- Cocoşul Orţişoara 0-3, Ghiroda- Progresul Gătaia 3-0, Peciu Nou- Avântul Periam 0-2, Murani- Dumbrăviţa 0-2, Unirea Banloc- Pobeda Dudeştii Vechi 2-4, Timişul Şag- Voinţa Biled 1-3, Unirea Sânnicolau Mare- Seceani 2-1, Arsenal Flacăra Făget- CSM Lugoj II 0-3.

Etapa viitoare, CSM Lugoj II va juca pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Banloc. Meciul va avea loc duminică, 16 octombrie, de la ora 11, pe Stadionul Tineretului.

CSM Lugoj: Micşa, Predescu, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Secoşan, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean şi Lascu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016