Sport

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Cetateanul Lugoj

Echipa a doua de fotbal a Lugojului nu a putut ajunge la Periam pentru a disputa meciul din ultima etapă a turului Campionatului Ligii a IV-a Timiş cu Avântul din localitate, din cauză că microbuzul care transporta jucătorii lugojeni s-a defectat.

Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj, spune că meciul va fi reprogramat şi că nu sunt şanse ca acesta să fie pierdut la masa verde, întrucât există acte doveditoare a incidentului care s-a petrecut.

“A intervenit o defecţiune tehnică la mijlocul de transport cu care fotbaliştii se deplasau şi partida va fi reprogramată. Mâine, 29 noiembrie, comisia Asociaţiei Judeţene de fotbal Timiş stabileşte data. Noi am depus acte doveditoare de la postul de poliţie şi de la un service autorizat că s-a defectat maşina. Sunt actele solicitate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal în asemenea cazuri pentru a reprograma meciul”, a declarat Marius Maier, directorul CSM Lugoj.

Înainte de disputarea partidei dintre CSM Lugoj II şi Avântul Periam, echipa lugojeană se află pe locul cinci în clasament, cu 32 de puncte, din zece meciuri câştigate, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri. O eventuală victorie a elevilor lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu în partida contra celor de la Periam ar putea face ca Lugojul să încheie pe podium turul Campionatului Ligii a IV-a Timiş. În momentul de faţă, primele trei clasate sunt, în ordine, Ghiroda, Voinţa Biled şi Voinţa Maşloc.

“Echipa este formată în mare parte din jucători experimentaţi, care au evoluat la nivelul Ligii a III-a şi mai primeşte ajutoare de la prima echipă. Avem o formaţie care poate să aibă pretenţii să câştige fiecare joc. Au fost şi sincope, meciuri în care nu a intrat mingea în poartă, corelate cu un eşec usturător în faţa Ghirodei, care ne-a învins la Lugoj fără drept de apel”, a adăugat Marius Marius.

Rezultatul celorlalte meciuri ale rundei au fost: Progresul Ciacova- Dumbrăviţa 1-1, Voinţa Maşloc- Unirea Banloc 6-1, Progresul Gătaia- Arsenal Flacăra Făget 3-1, Marcel Băban Jimbolia- Unirea Sânicolau Mare 0-3, Ghiroda- Timişul Şag 3-0, Murani- Peciu Nou 3-2, Cocoşul Orţişoara- Pobeda Dudeştii Vechi 0-1, Seceani- Voinţa Biled 1-4.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

Învinsă la Bacău în trei seturi, echipa de volei CSM Lugoj vrea să recupereze punctele pierdute pe teren propriu, în partida contra celor de la Medicina Târgu Mureş

Alina Damian28 noiembrie 2016