Sport

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Autoliv

Echipa a doua de fotbal a Lugojului nu a putut ajunge la Periam pentru a disputa meciul din ultima etapă a turului Campionatului Ligii a IV-a Timiş cu Avântul din localitate, din cauză că microbuzul care transporta jucătorii lugojeni s-a defectat.

Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj, spune că meciul va fi reprogramat şi că nu sunt şanse ca acesta să fie pierdut la masa verde, întrucât există acte doveditoare a incidentului care s-a petrecut.

“A intervenit o defecţiune tehnică la mijlocul de transport cu care fotbaliştii se deplasau şi partida va fi reprogramată. Mâine, 29 noiembrie, comisia Asociaţiei Judeţene de fotbal Timiş stabileşte data. Noi am depus acte doveditoare de la postul de poliţie şi de la un service autorizat că s-a defectat maşina. Sunt actele solicitate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal în asemenea cazuri pentru a reprograma meciul”, a declarat Marius Maier, directorul CSM Lugoj.

Înainte de disputarea partidei dintre CSM Lugoj II şi Avântul Periam, echipa lugojeană se află pe locul cinci în clasament, cu 32 de puncte, din zece meciuri câştigate, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri. O eventuală victorie a elevilor lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu în partida contra celor de la Periam ar putea face ca Lugojul să încheie pe podium turul Campionatului Ligii a IV-a Timiş. În momentul de faţă, primele trei clasate sunt, în ordine, Ghiroda, Voinţa Biled şi Voinţa Maşloc.

“Echipa este formată în mare parte din jucători experimentaţi, care au evoluat la nivelul Ligii a III-a şi mai primeşte ajutoare de la prima echipă. Avem o formaţie care poate să aibă pretenţii să câştige fiecare joc. Au fost şi sincope, meciuri în care nu a intrat mingea în poartă, corelate cu un eşec usturător în faţa Ghirodei, care ne-a învins la Lugoj fără drept de apel”, a adăugat Marius Marius.

Rezultatul celorlalte meciuri ale rundei au fost: Progresul Ciacova- Dumbrăviţa 1-1, Voinţa Maşloc- Unirea Banloc 6-1, Progresul Gătaia- Arsenal Flacăra Făget 3-1, Marcel Băban Jimbolia- Unirea Sânicolau Mare 0-3, Ghiroda- Timişul Şag 3-0, Murani- Peciu Nou 3-2, Cocoşul Orţişoara- Pobeda Dudeştii Vechi 0-1, Seceani- Voinţa Biled 1-4.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: