Autoliv Lugoj

Sport

CSM Lugoj- Penicilina Iaşi 3-1. „Merităm locul 7 într-un campionat foarte puternic”

CSM Lugoj- Penicilina Iaşi 3-1. „Merităm locul 7 într-un campionat foarte puternic”

Business Strategist

Echipa de volei CSM Lugoj s-a impus într-o manieră categorică, pe teren propriu, în faţa Penicilinei Iaşi, cu scorul de 3-1 (pe seturi 25-21, 22-25, 25-12, 25-16), în primul meci din turul III al play offului Diviziei A1.

Gruparea lugojeană a intrat mai timorată pe teren şi a permis adversarului să domine începutul de partidă, echipa din Moldova având un avantaj de cinci puncte la un moment dat (15-10). Revenirea a fost una de excepţie şi setul a fost câştigat de CSM cu 25-21.

Setul al II-lea a fost unul foarte echilibrat, s-a mers umăr la umăr,  însă Penicilina Iaşi a reuşit să şi-l adjudece spre final cu 25-22. Ultimele două acte au fost la discreţia lugojencelor. CSM-ul a arătat că este echipa mai proaspătă şi cu o condiţie fizică mai bună şi s-a impus fără  probleme, cu 25-12, respectiv 25-16.

Valerijan Luka, antrenorul formaţiei CSM Lugoj a mărturisit la final că în urma acestui joc echipa pe care o pregăteşte merită locul 7 în clasamentul final.

“Un meci foarte frumos. S-a jucat de ambele părţi un volei adevărat. În afară de începutul primului set, unde am intrat puţin crispaţi şi finalului setului al doilea, când s-a văzut puţin lipsa de experienţă a ridicătoarei. Cred că CSM-ul a avut în plus faţă de echipa oaspete o dorinţă mai mare de a câştiga. Am vrut să arătăm că merităm locul 7 într-un campionat foarte puternic anul acesta”, a declarat Valerijan Luca.

Cea de-a doua întâlnire va avea loc sîmbătă, 23 aprilie la Iaşi, urmând ca în cazul unei victorii a echipei din Moldova, partida decisivă pentru ocuparea locului 7 în clasament să se joace la Lugoj, miercuri, 27 aprilie, cu începere de la orele 18.30, în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu.

“Va fi foarte greu la Iaşi. Nici nu vom merge în efectiv complet şi cred că ne vom pregăti pentru al treilea meci pe teren propriu”, a încheiat antrenorul CSM-ului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: