Sport

CSM Lugoj va juca pe terenul liderului. “Suntem în situaţia echipei care nu are nimic de pierdut”

CSM Lugoj va juca pe terenul liderului. “Suntem în situaţia echipei care nu are nimic de pierdut”

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj va juca sâmbătă, 9 aprilie, de la orele 17, pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, liderul la zi al campionatului, într-un meci care contează pentru etapa a XX-a a Ligii  a III-a.

Cele două formaţii pornesc din posturi diferite. Metalurgistul Cugir ocupă primul loc în clasament, cu 44 de puncte, 14 meciuri câştigate, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, pe când CSM Lugoj se află pe locul al IX-lea, cu şapte victorii, două egaluri şi zece meciuri pierdute. În ciuda poziţiilor din clasament şi a faptului că formaţia lugojeană nu are un moral foarte bun, după eşecul de pe teren propriu în faţa ultimei clasate, Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului crede în şansa echipei sale de a obţine un rezultat pozitiv.

“Cred că va fi un meci disputat între două echipe cu stări de spirit diametral opuse. O echipă gazdă care este foarte motivată, având în vedere că este pe locul I, după rezultatele ultimei etape şi o echipă a noastră care nu traversează cea mai bună perioadă, însă ne dorim să facem un joc bun şi, de ce nu, să obţinem un rezultat pe măsură. Cu excepţia meciului din etapa trecută cu Giarmata, în toate celelalte partide am avut evoluţii constant bune, dar am fost lipsiţi de inspiraţie în faţa porţii. Sper ca această inspiraţie să ne vină în meciul de mâine şi printr-o organizare foarte bună a jocului să ne întoarcem cu un rezultat favorabil. În ciuda diferenţei de locuri şi de puncte din clasament, cred în şansa echipei noastre şi că ne vom întoarce cu un rezultat pe măsură”, a declarat Cosmin Petruescu.

Acesta a mărturisit că se teme mai mult de următoarea deplasare, cea de la Minerul Motru, din etapa a XXI-a, pentru că acolo trebuie să câştige puncte.

“Urmează două deplasări, una la Cugir şi una la Motru.  Cea de-a doua este o deplasare aparent mai uşoară, dar din punctul meu de vedere cred că lucrurile stau invers. Mai uşor este la Cugir deoarece suntem în situaţia echipei care nu are nimic de pierdut, în schimb de la Motru este obligatoriu să ne întoarcem cu punct sau puncte pentru a putea aborda jocul de pe teren propriu în faţa celor de la Filiaşi cu un alt moral şi cu o altă stare de spirit”, a spus antrenorul.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Fără puncte în Moldova. Voleibalistele de la CSM au fost învinse de Unic Piatra Neamţ

Alina Damian23 ianuarie 2017

Foto! Zece echipe au răspuns prezent la turneul de fotbal în scop caritabil organizat la Lugoj

Alina Damian23 ianuarie 2017

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: