Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce a părăsit lumea televiziunii

0

Andreea Berecleanu și soțul ei au luat decizia de a închide clinica de estetică pe care o dețin împreună, din cauza pandemiei de coronavirus. Fosta prezentatoare tv acuză „lipsa de responsabilitate și lăcomia” clinicilor de chirurgie estetică ce aleg să rămână deschise în această perioadă.

În cadrul unui mesaj pe pagina personală de Facebook, Andreea Berecleanu a anunțat că salariile personalului vor fi în continuare plătite, cu toate că această clinică va fi închisă pe o perioadă nedeterminată, iar programările au fost anulate.

„Este o limita in toate. Este un prag care tine de bun simt, de decenta, de responsabilitate. Iar medicii trebuie sa fie un prim exemplu pentru societate. Sotul meu, dr Constantin Stan, are un business privat, complet transparent, asa cum multi dintre voi stiti deja. Un spital in Bacau cu mai multe specialitati si 2 clinici in Bucuresti. Toate au profil principal chirurgia si medicina estetica. Investitia este exclusiv a lui si are in spate doar munca imensa de peste 30 de ani in privat, de la 8 dimineata pana la 12 noaptea. Si, evident, a echipelor minunate care ii sunt alaturi. In aceasta perioada, desi nu a existat nicio anulare din partea pacientelor, a hotarat sa inchida tot. Si va asigura salariile tuturor angajatilor, desi nu este o misiune usoara. Aceasta este si recomandarea Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Estetica. Dar, ce credeti? In mediul privat, inca se opereaza bine merci. Ba chiar exista medici cunoscuti care trambiteaza operatii estetice, prevalandu-se de bunul mers al economiei’ si de caracterul de urgenta a tipului de interventie. Este o lipsa de responsabilitate dar si o dovada de lacomie! Nu este o prioritate in a face o marire de sani sau o operatie estetica la nas, la fata, etc! In calitatea mea de jurnalist, voi profita de timpul petrecut alaturi de sotul meu acasa si de spatiul din clinica, liber in aceste momente, pentru a face inregistrari video educationale. Avem acum ragazul sa venim in intampinarea intrebarilor voastre legate de medicina si chirurgia estetica. Ele pot veni la adresa office@esteticapremium.ro

În cadrul unei alte postări, Andreea le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare și le-a transmis toată aprecierea ei.

„Dragii mei, mesajele voastre de solidaritate sunt coplesitoare! Va multumesc din suflet ca intelegeti exact care este demersul meu in calitate de jurnalist dar si al sotului meu, in calitate de medic. Am ales sa ilustrez aceasta postare cu o fotografie a unei case de pe o strada din Bucuresti. Nu e tocmai cea mai frumoasa, pare chiar neterminata, dar are un copac inmugurit care o domina. Asta cred eu despre voi, cel putin despre cei care imi sunteti prieteni aici, pe facebook sau pe instagram. Si, de fapt, gandurile voastre, mai ales in momentul plecarii mele din Antena 1, au fost mai presus decat ale unor persoane care au dat follow’ la o pagina din curiozitate. Va citesc fiecare mesaj si ma regasesc de multe ori. Ca femeie, ca sotie, ca mama, ca gospodina, ca profesionist in meseria mea, ca roman, ca om. Acest copac inmugurit sunteti voi, cei buni, cei drepti, cei cu speranta si dor de civilizatie, dreptate si bun simt. Si stiu ca sunteti multi. Va imbratisez cu drag! Cu dragoste, Andreea, a povestit vedeta pe pagina ei de Facebook.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și