Sport

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 2-0 deplasarea la Naţional Sebiş din ultima etapă a Campionatului Ligii a III-a. Naţional Sebiş a deschis scorul în minutul 30, prin Mihuţa din lovitură de la 11 metri, avantaj cu care echipa gazdă a intrat la pauză. Săulescu a dublat avantajul echipei din Sebiş în minutul 55 şi a stabilit scorul final Naţional Sebiş- CSM Lugoj 2-0.

Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la CSM Lugoj a acuzat arbitrajul potrivnic din acest meci, în special prestaţia centralului Mihai Domşa, care a prejudiciat echipa lugojeană încă înainte de începerea jocului, când nu a trecut un fotbalist lugojean în raportul de joc.

“Încă dinaintea jocului centralul Mihai Domşa a făcut un abuz nu i-a permis lui Dorian Predescu să fie trecut pe raportul de joc, pe motiv că viza medicală nu este original. Ceea ce este fals. Avea buletin cu viză medicală în original, dar era scris cu cariocă neagră şi a zis că este copie xerox. Astfel am fost nevoiţi să trecem doar 17 jucători pe raportul de joc”, a declarat Cosmin Petruescu.

Tehnicianul lugojenilor a acuzat modul tendeţios de a arbitra a centrului, care nu a acordat două lovituri de la 11 metri perfect valabile CSM-ului.

“Pot să spun că a fost un meci în care încă din primul minut ne-am dat seama că nu avem nicio şansă la a spera la un rezultat bun. Au fost nişte greşeli de arbitraj care au influenţat mai mult decât decisiv deznodământul şi desfăşurarea ulterioară a partidei. Pe un fond de joc echilibrat în primele 25-30 de minute, mijlocaşul dreapta al echipei adverse atinge mingea cu mâna în careul nostru şi surprinzător se dă lovitură de la 11 metri, în loc de henţ şi lovitură liberă pentru noi. În faza premergătoare am avut un penalty neacordat la Silaghi. Înainte de faza în care cei de la Sebiş au înscris pentru 2-0, a fost un henţ clar în careul de 16 metri. Nu ni s-a dat al doilea 11 metri. Portarul a degajat şi pe contraatac s-a făcut 2-0. Am pregătit foarte bine acest joc şi nu am ce să le reproşez băieţilor, pentru că şi-au dorit foarte mult să facă un joc bun şi să câştige, dar din păcate nu am fost lăsaţi. Cred eu că nu este întâmplător ca atunci când jucăm împotriva echipelor care şi-au anunţat intenţia de a promova avem cele mai mari probleme de arbitraj. Dar rezultatul jocului de astăzi nu poate să şteargă din evoluţia foarte bună pe care am avut-o în acest tur de campionat”, a afirmat Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la Lugoj.

CSM Lugoj a încheiat turul cu un bilanţ de şase victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrîngeri şi 22 de puncte acumulate. Înainte de disputarea ultimului joc dintre Industria Galda şi UTA BD II, lugojenii se află pe poziţia a patra a clasamentului, la o diferenţă de trei puncte de locul al doilea ocupat de CSM Şcolar Reşiţa. În cazul unei victorii a Industriei Galda, CSM Lugoj ar mai retrograda o poziţie în clasament. Campioana de toamnă a seriei este Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început cu: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Horcea, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Rus, Bozian şi Silaghi. Au mai intrat Filip, Livan, Roşie şi Marta. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM vor toate punctele la Craiova. “Sunt convins că vom fructifica atuurile pe care le avem”

Alina Damian9 februarie 2017

Ivan Guidea de la CSM ar putea primi un apartament pentru performanţele aduse Lugojului

Alina Damian7 februarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire

Alina Damian6 februarie 2017

FOTO! Patru medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj la Campionatul Naţional Individual

Alina Damian6 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: