Sport

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 2-0 deplasarea la Naţional Sebiş din ultima etapă a Campionatului Ligii a III-a. Naţional Sebiş a deschis scorul în minutul 30, prin Mihuţa din lovitură de la 11 metri, avantaj cu care echipa gazdă a intrat la pauză. Săulescu a dublat avantajul echipei din Sebiş în minutul 55 şi a stabilit scorul final Naţional Sebiş- CSM Lugoj 2-0.

Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la CSM Lugoj a acuzat arbitrajul potrivnic din acest meci, în special prestaţia centralului Mihai Domşa, care a prejudiciat echipa lugojeană încă înainte de începerea jocului, când nu a trecut un fotbalist lugojean în raportul de joc.

“Încă dinaintea jocului centralul Mihai Domşa a făcut un abuz nu i-a permis lui Dorian Predescu să fie trecut pe raportul de joc, pe motiv că viza medicală nu este original. Ceea ce este fals. Avea buletin cu viză medicală în original, dar era scris cu cariocă neagră şi a zis că este copie xerox. Astfel am fost nevoiţi să trecem doar 17 jucători pe raportul de joc”, a declarat Cosmin Petruescu.

Tehnicianul lugojenilor a acuzat modul tendeţios de a arbitra a centrului, care nu a acordat două lovituri de la 11 metri perfect valabile CSM-ului.

“Pot să spun că a fost un meci în care încă din primul minut ne-am dat seama că nu avem nicio şansă la a spera la un rezultat bun. Au fost nişte greşeli de arbitraj care au influenţat mai mult decât decisiv deznodământul şi desfăşurarea ulterioară a partidei. Pe un fond de joc echilibrat în primele 25-30 de minute, mijlocaşul dreapta al echipei adverse atinge mingea cu mâna în careul nostru şi surprinzător se dă lovitură de la 11 metri, în loc de henţ şi lovitură liberă pentru noi. În faza premergătoare am avut un penalty neacordat la Silaghi. Înainte de faza în care cei de la Sebiş au înscris pentru 2-0, a fost un henţ clar în careul de 16 metri. Nu ni s-a dat al doilea 11 metri. Portarul a degajat şi pe contraatac s-a făcut 2-0. Am pregătit foarte bine acest joc şi nu am ce să le reproşez băieţilor, pentru că şi-au dorit foarte mult să facă un joc bun şi să câştige, dar din păcate nu am fost lăsaţi. Cred eu că nu este întâmplător ca atunci când jucăm împotriva echipelor care şi-au anunţat intenţia de a promova avem cele mai mari probleme de arbitraj. Dar rezultatul jocului de astăzi nu poate să şteargă din evoluţia foarte bună pe care am avut-o în acest tur de campionat”, a afirmat Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la Lugoj.

CSM Lugoj a încheiat turul cu un bilanţ de şase victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrîngeri şi 22 de puncte acumulate. Înainte de disputarea ultimului joc dintre Industria Galda şi UTA BD II, lugojenii se află pe poziţia a patra a clasamentului, la o diferenţă de trei puncte de locul al doilea ocupat de CSM Şcolar Reşiţa. În cazul unei victorii a Industriei Galda, CSM Lugoj ar mai retrograda o poziţie în clasament. Campioana de toamnă a seriei este Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început cu: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Horcea, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Rus, Bozian şi Silaghi. Au mai intrat Filip, Livan, Roşie şi Marta. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016