Sport

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 2-0 deplasarea la Naţional Sebiş din ultima etapă a Campionatului Ligii a III-a. Naţional Sebiş a deschis scorul în minutul 30, prin Mihuţa din lovitură de la 11 metri, avantaj cu care echipa gazdă a intrat la pauză. Săulescu a dublat avantajul echipei din Sebiş în minutul 55 şi a stabilit scorul final Naţional Sebiş- CSM Lugoj 2-0.

Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la CSM Lugoj a acuzat arbitrajul potrivnic din acest meci, în special prestaţia centralului Mihai Domşa, care a prejudiciat echipa lugojeană încă înainte de începerea jocului, când nu a trecut un fotbalist lugojean în raportul de joc.

“Încă dinaintea jocului centralul Mihai Domşa a făcut un abuz nu i-a permis lui Dorian Predescu să fie trecut pe raportul de joc, pe motiv că viza medicală nu este original. Ceea ce este fals. Avea buletin cu viză medicală în original, dar era scris cu cariocă neagră şi a zis că este copie xerox. Astfel am fost nevoiţi să trecem doar 17 jucători pe raportul de joc”, a declarat Cosmin Petruescu.

Tehnicianul lugojenilor a acuzat modul tendeţios de a arbitra a centrului, care nu a acordat două lovituri de la 11 metri perfect valabile CSM-ului.

“Pot să spun că a fost un meci în care încă din primul minut ne-am dat seama că nu avem nicio şansă la a spera la un rezultat bun. Au fost nişte greşeli de arbitraj care au influenţat mai mult decât decisiv deznodământul şi desfăşurarea ulterioară a partidei. Pe un fond de joc echilibrat în primele 25-30 de minute, mijlocaşul dreapta al echipei adverse atinge mingea cu mâna în careul nostru şi surprinzător se dă lovitură de la 11 metri, în loc de henţ şi lovitură liberă pentru noi. În faza premergătoare am avut un penalty neacordat la Silaghi. Înainte de faza în care cei de la Sebiş au înscris pentru 2-0, a fost un henţ clar în careul de 16 metri. Nu ni s-a dat al doilea 11 metri. Portarul a degajat şi pe contraatac s-a făcut 2-0. Am pregătit foarte bine acest joc şi nu am ce să le reproşez băieţilor, pentru că şi-au dorit foarte mult să facă un joc bun şi să câştige, dar din păcate nu am fost lăsaţi. Cred eu că nu este întâmplător ca atunci când jucăm împotriva echipelor care şi-au anunţat intenţia de a promova avem cele mai mari probleme de arbitraj. Dar rezultatul jocului de astăzi nu poate să şteargă din evoluţia foarte bună pe care am avut-o în acest tur de campionat”, a afirmat Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la Lugoj.

CSM Lugoj a încheiat turul cu un bilanţ de şase victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrîngeri şi 22 de puncte acumulate. Înainte de disputarea ultimului joc dintre Industria Galda şi UTA BD II, lugojenii se află pe poziţia a patra a clasamentului, la o diferenţă de trei puncte de locul al doilea ocupat de CSM Şcolar Reşiţa. În cazul unei victorii a Industriei Galda, CSM Lugoj ar mai retrograda o poziţie în clasament. Campioana de toamnă a seriei este Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început cu: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Horcea, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Rus, Bozian şi Silaghi. Au mai intrat Filip, Livan, Roşie şi Marta. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: