Sport

Cu un jucător în minus şi nedreptăţită de arbitraj, CSM Lugoj învinge UTA II în deplasare

Cu un jucător în minus şi nedreptăţită de arbitraj, CSM Lugoj învinge UTA II în deplasare

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în campionatul Ligii a III-a a înregistrat a doua reuşită în deplasare în actualul sezon, de data aceasta în faţa formaţiei UTA II. Victoria a fost muncită şi la limită, cu scorul de 1-0, ţinând cont că şi de această dată jucătorii lui Cosmin Petruescu au avut parte de un arbitraj ostil.

După o primă repriză închiată cu scorul de 0-0, singurul gol al partidei a fost marcat de Răzvan Drăgoescu în minutul 50, care a scăpat singur spre poartă după o pasă în adâncime a lui Ciubotariu. Drăgoescu a înscris cu latul, în stânga portarului.

“O partidă foarte disputată, în care s-au întâlnit două echipe tinere şi nu putea să rezulte decât un meci cu ritm alert. Noi am fost echipa care a condus jocul, am avut o posesie mai bună, ocazii mai multe şi mai clare de gol. Asta în condiţiile în care am întâlnit o formaţie foarte bine organizată în plan defensiv. Au fost şi câţiva jucători care se antrenează cu prima echipă, dar mă bucur că am reuşit să obţinem cele trei puncte, motiv pentru care vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o pe tot parcursul jocului.  Sunt mulţumit de rezultat, de joc şi mă bucur că în primele cinci etape am avut o singură sincopă, la care au contribuit şi arbitrii. Cred eu că este un început foarte bun de campionat şi sper să continuăm parcursul de până acum”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

“Nici nu mai are rost să comentez. A devenit o obişnuinţă să fim arbitraţi meci de meci în aceeaşi manieră

Victoria este cu atât mai importantă, cu cât a fost obţinută cu un om în minus pe teren. CSM Lugoj a rămas în inferioritate numerică din minutul 65, pentru un cartonaş roşu acordat direct fundaşului stânga, Horcea, după o fază controversată, în care Cosmin Petruescu spune că nu se impunea eliminarea.

“Nici nu mai are rost să comentez. A devenit o obişnuinţă să fim arbitraţi meci de meci în aceeaşi manieră. Şi nu sunt deloc subiectiv, pentru că au fost şi mulţi lugojeni la meci şi au aceeaşi părere”, a completat Cosmin Petruescu.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca pe teren propriu în compania formaţiei CNS Cetate Deva. Meciul va avea loc vineri, 7 octombrie, de la ora 15. CNS Cetate Deva a început foarte prost campionatul, dar şi-a revenit după schimbarea antrenorului şi în ultimele două jocuri a obţinut toate cele şase puncte puse în joc.

CSM Lugoj: Filip, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Horcea, Livan Ciubotariu, Bozian, Lazea, Rus şi Drăgoescu. Au mai intrat: Stoica, Dobra, Marta şi Roşie. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. fotbal ,ceasul electric si podul de fier

    2 octombrie 2016 at 22:09

    Felicitari pentru rezultatele obtinute in conditt vitrege.Cine a facut sport, intelege ce inseamna sa poti motiva sportivii cand nu este finantare…cred ca a venit momentul sa se implice si DOMNII CONSILIERI DE CARTON,sa inteleaga ca fotbalul,alaturi de lupte si handbal reprezinta traditia sportului lugojean.Din pacate acesti consilieri nu au nici o tangenta cu sportul,ei nu au curaj sa se prezinte in fata primarului sa propuna sustinerea sportului…pentru ca nu pica nimic.Avem noroc ca la sporturile amintite sunt oameni entuziasti,dar totul are o limita.Dumneavoastra,cei ce hotarati destinele lugojenilor in mare masura,aveti restante salariale?Tare cred ca sunteti primii la prime ,sporuri si indemnizatii.Cu voleiul treaba este cam fortata,nu este corect…

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017
%d blogeri au apreciat: