Sport

Cu un jucător în minus şi nedreptăţită de arbitraj, CSM Lugoj învinge UTA II în deplasare

Cu un jucător în minus şi nedreptăţită de arbitraj, CSM Lugoj învinge UTA II în deplasare

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în campionatul Ligii a III-a a înregistrat a doua reuşită în deplasare în actualul sezon, de data aceasta în faţa formaţiei UTA II. Victoria a fost muncită şi la limită, cu scorul de 1-0, ţinând cont că şi de această dată jucătorii lui Cosmin Petruescu au avut parte de un arbitraj ostil.

După o primă repriză închiată cu scorul de 0-0, singurul gol al partidei a fost marcat de Răzvan Drăgoescu în minutul 50, care a scăpat singur spre poartă după o pasă în adâncime a lui Ciubotariu. Drăgoescu a înscris cu latul, în stânga portarului.

“O partidă foarte disputată, în care s-au întâlnit două echipe tinere şi nu putea să rezulte decât un meci cu ritm alert. Noi am fost echipa care a condus jocul, am avut o posesie mai bună, ocazii mai multe şi mai clare de gol. Asta în condiţiile în care am întâlnit o formaţie foarte bine organizată în plan defensiv. Au fost şi câţiva jucători care se antrenează cu prima echipă, dar mă bucur că am reuşit să obţinem cele trei puncte, motiv pentru care vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o pe tot parcursul jocului.  Sunt mulţumit de rezultat, de joc şi mă bucur că în primele cinci etape am avut o singură sincopă, la care au contribuit şi arbitrii. Cred eu că este un început foarte bun de campionat şi sper să continuăm parcursul de până acum”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

“Nici nu mai are rost să comentez. A devenit o obişnuinţă să fim arbitraţi meci de meci în aceeaşi manieră

Victoria este cu atât mai importantă, cu cât a fost obţinută cu un om în minus pe teren. CSM Lugoj a rămas în inferioritate numerică din minutul 65, pentru un cartonaş roşu acordat direct fundaşului stânga, Horcea, după o fază controversată, în care Cosmin Petruescu spune că nu se impunea eliminarea.

“Nici nu mai are rost să comentez. A devenit o obişnuinţă să fim arbitraţi meci de meci în aceeaşi manieră. Şi nu sunt deloc subiectiv, pentru că au fost şi mulţi lugojeni la meci şi au aceeaşi părere”, a completat Cosmin Petruescu.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca pe teren propriu în compania formaţiei CNS Cetate Deva. Meciul va avea loc vineri, 7 octombrie, de la ora 15. CNS Cetate Deva a început foarte prost campionatul, dar şi-a revenit după schimbarea antrenorului şi în ultimele două jocuri a obţinut toate cele şase puncte puse în joc.

CSM Lugoj: Filip, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Horcea, Livan Ciubotariu, Bozian, Lazea, Rus şi Drăgoescu. Au mai intrat: Stoica, Dobra, Marta şi Roşie. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. fotbal ,ceasul electric si podul de fier

    2 octombrie 2016 at 22:09

    Felicitari pentru rezultatele obtinute in conditt vitrege.Cine a facut sport, intelege ce inseamna sa poti motiva sportivii cand nu este finantare…cred ca a venit momentul sa se implice si DOMNII CONSILIERI DE CARTON,sa inteleaga ca fotbalul,alaturi de lupte si handbal reprezinta traditia sportului lugojean.Din pacate acesti consilieri nu au nici o tangenta cu sportul,ei nu au curaj sa se prezinte in fata primarului sa propuna sustinerea sportului…pentru ca nu pica nimic.Avem noroc ca la sporturile amintite sunt oameni entuziasti,dar totul are o limita.Dumneavoastra,cei ce hotarati destinele lugojenilor in mare masura,aveti restante salariale?Tare cred ca sunteti primii la prime ,sporuri si indemnizatii.Cu voleiul treaba este cam fortata,nu este corect…

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: