Cum îți adaptezi ținuta pentru un eveniment în cadrul unui restaurant de lux?

0

Nu mai reprezintă niciun fel de secret faptul că ne dorim cu orice preț să arătam incredibil în absolut orice împrejurare, indiferent că este vorba despre un eveniment monden sau despre cele din sfera business. În ambele situații avem nevoie de ținute impecabile, de un make-up deosebit, dar și de o atitudine care să ne facă cinste. Adesea însă, tot acest “ritual” de pregătire, se transformă într-un paradox de zile mari, pentru că rareori putem spune că știm cu ce sa ne îmbrăcam pentru un anume eveniment. Oricât de generoase ar fi garderobele proprii, niciodată opțiunile vestimentare nu ne par a fi suficiente. În acest articol vom aborda însă modul în care ar trebui să ne adaptam ținutele, atunci când participam la un eveniment în cadrul unui restaurant de lux.

Știm că îți dorești cu orice preț să arăți impecabil, însă din păcate doar dorința nu va fi suficientă pentru a putea închega o ținută ce se pretează a fi purtată în cadrul unor astfel de evenimente. Mai știm totodată că este foarte probabil să te afli într-un real impas în ceea ce privește vestimentația și machiajul, de aceea am pregătit pentru tine o serie de sfaturi ce iti pot fi de folos. Indiferent ca vei participa la un eveniment în cadrul unui restaurant de lux din Cluj sau în orice alt colț al lumii, există câteva detalii cărora este recomandat să le acorzi atenție.

            Detalii de luat în calcul în alegerea ținutei

Dat fiind faptul că este vorba despre un restaurant pretențios, nu va trebui sub nicio formă să părăsești sfera eleganței, indiferent că este vorba despre prima întâlnire cu un potențial partener sau în cadrul restaurantului are loc celebrarea unei zile onomastice. Trebuie însă ținut cont de faptul că ținuta aleasa nu ar trebui să fie una de bal, outfit ce se pretează  a fi purtat doar în cadrul nunților. Poți însă să îți accesorizezi ținuta cu o pălărie elegantă de damă, accesoriu ce te va învălui în mister sau poți avea alături o geantă deosebită care să îți completeze outfit-ul. Ține cont și de specificul restaurantului în alegerea ținutei, păstrând desigur liniile fine ale eleganței.

            Evită machiajul strident

Make-up-ul este foarte important atunci când vine vorba despre imaginea personală, iar în cadrul unui restaurant de lux se pretează desigur să avem unul foarte bine pus la punct. Recomandarea însă este aceea de a nu opta pentru unul foarte strident, care poate fi total nepotrivit, mai ales dacă este vorba despre o întâlnire romantică. Asigură-te ca îți pui în valoare trăsăturile frumoase ale feței, însă evita pe cât posibil să duci machiajul în extrema nepotrivită. Uneori simplitatea este o parte din eleganță.

            Adoptă o atitudine potrivită

Nu în ultimul rând nu trebuie să uiți de atitudine, un detaliu extrem de important atunci când vine vorba despre imaginea ta. Indiferent de evenimentul ce se desfășoară, este absolut esențial să nu uiți să zâmbești și să te înarmezi cu multa pozitivitate. Atitudinea este un lucru ce nu va rămâne neobservat și care va avea un impact major asupra modului în care cei din jur te percep.

Citește și