Cum poți organiza o petrecere perfectă acasă la piscină ?

0

O petrecere la piscină este o idee excelentă pentru a-ți invita toți prietenii sau pentru a organiza o reuniune de familie în timpul zilelor lungi, călduroase și frumoase de vară.  Puteți chiar să evitați totuși căldura amiezii pentru că, unul din avantajele unei petreceri făcute acasă într-o zi călduroasă de vară, este că poți să te întinzi cu ea, nefiind condiționat de temperatură. Imaginează-ți cât de frumos sună o petrecere după-masă combinată cu o baie răcoritoare în piscină, un grătar de grădină ideal pentru a găti ceva ușor și rapid cum ar fi frigăruile din carne de pui, fructe și băuturi răcoritoare, multă muzică și desigur, multă voie bună.

Astfel de petreceri servesc ca modalități ideale de a te reuni cu prietenii și cu familia de sărbători, de absolviri, de zile de naștere sau onomastici, sau pur și simplu fără vreun motiv special, ci doar numai pentru a sărbătorii o duminică în familie într-o zi minunată, în timp ce vă bălăciți și frigăruile din carne de pui se prăjesc pe grătarul de grădină.

Deși este o idee atipică, pentru a lansa invitația la petrecere ar fi bine să folosiți niște invitații în adevăratul sens al cuvântului, scrise sau printate, cu mesaje clasice, poetice sau chiar amuzante.  Acest lucru o să facă din start, petrecerea mult mai interesantă. Invitațiile pot fi folosite pentru orice ocazie sau pentru orice petrecere pe care o veți organiza, și au un impact foarte deosebit asupra persoanelor, mai ales când petrecerea este o surpriză neașteptată. Nu spune nimic despre planul tău nimănui, ci doar oferă-le invitația. Analizează reacțiile tuturor și apoi trage concluziile.  Cu siguranță vor fi niște reacții memorabile, la fel ca petrecerea ce urmează să o organizezi.

Exemple de texte pentru invitații:

  1. Sub soarele fierbinte la piscină,

Ne adunăm cu toții să ne mai și distrăm,

Chiar dacă poate e un pic prea mică,

Nu e nimic, pentru că pe margine o să dansăm,

Si cu grătarul din grădină, carne de pui o să mâncăm. (data, ora  și numele la final)

  1. Băieții și fetele vin să facă plonjoane în apă. Pentru a te bucura de soarele verii, trebuie să iei cu tine un prosop, costumul de baie și multă voie bună. Haideți să ne distrăm toți împreună! (data, ora și numele la final)
  2. Pam Pam! E timpul pentru o petrecere nebună la piscină, cu multă muzică, un grătar fierbinte și multă gheată în pahare! Tot ce trebuie să aduci este costumul de baie, prosopul și buna dispoziție! Promitem că această petrecere o să fie cea mai memorabilă petrecere din această vară. (data, ora  și numele la final)
  3. După doi ani de stare de alertă, e timpul să alertăm vecinii că avem cea mai activă petrecere din ultimul timp! O să fie multe salturi în piscină deci, adu-ți costumul de baie! Pe lângă bălăcirea din piscină o să avem și multă băutură, fructe și carne de pui pe grătar.  O să se întâmple totul în (data și ora). Vă așteptăm cu drag!
  4. E timpul să ne deschidem sufletele și să lăsăm strălucirea soarelui să intre în ele. Clipele unice și memorabile sunt cele pe care le trăim alături de cei dragi. De aceea, ne-am gândit că este momentul să ne creăm mai multe amintiri de excepție, invitându-vă la o petrecere la piscină. O să facem și un grătar din carne de pui cu niște legume alese, o să ne hidratăm cu diverse băuturi răcoritoare iar ca desert, o înghețată o să meargă de minune. Nu că uitați costumul de baie și eventual prosopul. Vă așteptăm cu drag în data de (data și ora).

 

 

Citește și