Cum să castigi bani cu ajutorul marketingului afiliat

0

Te-ai gândit vreodată la ideea de marketing afiliat? Dacă da, ai nimerit unde trebuie, deoarece te vom lumina în ceea ce privește câteva aspecte din afiliere. Dacă deja ai luat contact cu această modalitate de a face bani, atunci mai mult ca sigur ai observat că toate aceste persoane produc destul de mulți bani în acest mod, au acces la cunoștințe la care tu nu ai și tocmai această cunoaștere extinsă este cea care face diferența dintre cei care produc bani din marketing afiliat și cei care nu.

Dacă nu știai până acum, prin intermediul afilierii pe internet, un produs sau un serviciu este promovat, în schimbul unui comision pentru fiecare vânzare. Este foarte ușor să devii afiliat. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți faci un cont la programul de afiliere ales. Adică, dacă îți dorești să te afiliezi pentru un magazin de electronice, trebuie să verifici dacă acel magazin are deja un program de afiliere.

Citește în continuare pentru a vedea patru moduri des utilizate de către marii afiliați:

1. Fac deal-uri cu alți afiliați

Ca și persoană afiliată poți face mulți bani și destul de ușor dacă le prezinți altor persoane, afiliate și ele, un produs cu care să facă bani. Astfel, ei obțin un comision și tu obții un comision de pe urma lor, fără să faci mare lucru (doar să le explici la început foarte bine cum decurg lucrurile). Cu toate acestea, ai nevoie de multe cunoștințe pentru a face acest lucru și este destul de complicat să ajungi printre primii care află de ceva.

2. Baze de date cu adrese de email

Aceasta reprezintă o strategie destul de eficientă: strângi cât de multe adrese de email poți și le trimiți adesea mesaje (cu ajutorul unui autoresponder) despre un anumit produs sau serviciu.

3. Alți afiliați nu își bat capul să strângă propria lor listă de email-uri

Ceea ce fac ei este să contacteze persoane care deja au o listă și să facă o înțelegere cu aceștia: ambele părți au de câștigat. Cu cât se vor vinde mai multe produse, cu atât mai mulți bani vor face amândoi.

4. În ultimul timp, există afiliați care procedează astfel:

Realizează o pagină web sau ebook în care oferă informații de bază despre cum se poate rezolva o problemă anume. Aceștia discută despre principalele 2-3 metode care rezolvă problema (pe care oricine le poate accesa) și în cele din urmă aduc în discuție cea mai eficientă soluție cu rezultate certe (care reprezintă produsul promovat).

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și