Cum să îți alegi tabloul potrivit pentru dormitor și living

0

Îți dorești să ai parte de un decor cu totul unic în casa ta? Optează pentru cel mai potrivit tablou dedicat fiecărei încăperi și bucură-te de efectele sale benefice. Arta este o formă de exprimare ce ne aduce zâmbetul de buze, ne relaxează și ne ajută să înlăturăm gândurile negative. Totodată, tablourile pentru care optăm pentru locuința noastră ne vor evidenția casa, îi va conferi un aer stilat, elegant și luxos, scoțând la iveală și o parte a personalității persoanei care le-a ales. În tradiția feng shui, aceasta are rezervat un loc special, ajutând la formarea armoniei, facilitând energiile pozitive și reducându-le pe cele negative.

În dormitor, putem să încheiăm decorul camerei cu tablouri care să ne aducă o stare de relaxare și să ne aducă inspirație, deoarece este camera în care ne petrecem o treime din viață (având în vedere cele 8 ore de somn indicate zilnic). Ideea este să se păstreze echilibrul și să se atragă armonia. Este recomandat să alegem tablouri în culori calde, cu model abstract care să arate dragostea sau poze cu persoane îndrăgostite în ipostaze fericite.
De la această regulă fac excepție pozele de la nuntă, care ar fi indicat să nu fie agățate în dormitor ci în sufragerie.

Pentru un somn mai bun, evitați tablourile care înfățișează peisaje cu flori, copaci, furtună pe mare, plante, apă curgătoare, scene de luptă, ceartă, persoane bete, femeie singură, bărbat singur, animale sălbatice, etc.
Tablourile din bucăți de tip canvas ar fi indicat să conțină un model abstract, nu persoane îndrăgostite, deoarece influențează în mod negativ relația în care vă aflați.

Livingul este încăperea ce transmite confortul din toată casa, energia pozitivă din această cameră influențându-ne pe noi să avem acel confort psihic, fizic și financiar. Uite de ce sunt relevante decorațiunile de aici și din ce motiv este recomandat să ne ferim de portrete cu oameni supărați ori triști, animale sălbatice, furtuni, scene de luptă ceartă, etc.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și