Cum și-a întâlnit Angela Gheorghiu sufletul pereche cu 22 de ani mai tânăr decât ea

0

Greu de crezut? Așa și este! Soprana Angela Gheorghiu are un iubit mai tânăr decât ea cu 22 de ani. Însă cum au reușit cei doi să se cunoască?

După ce a avut parte în trecut de o relație complet toxică, ce a durat 17 ani, cu Roberto Alagna, vedeta a dezvăluit că a fost maltratată. Tenorul Roberto nu ar fi avut un comportament tocmai elegant față de soția sa, iar cântăreața a divorțat. Însă, între timp, soprana și-a găsit sufletul pereche și mai exact, pe Mihai Ciortea, un renumit medic stomatolog, care este cu 22 de ani mai mic decât ea.

Oriunde merge unul dintre ei, este și celălalt. Pur și simplu nu se pot despărți unul de celălalt și își împărtășesc absolut tot. Povestea de iubire a început cu pași mici. În acest an, în luna septembrie, cei do îndrăgostiți împlinesc 7 ani de relație, potrivit Okmagazine.ro

Cum s-au cunoscut soprana Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr

Soprana Angela Gheorghiu a dezvăluit pentru Elle, că și-a cunoscut sufletul pereche chiar în cel mai groaznic moment din viața ei. În plus, vedeta îl descrie ca fiind un bărbat frumos, un domn în adevăratul sens al cuvântului, educat și inteligent.

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, dezvăluia soprana pentru revista Elle, citează sursa mai sus menționată.

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și