Actualitate

Cupa 1 Iunie la Centrul de Plasament Găvojdia. Vezi cine sunt câștigătorii!

Cupa 1 Iunie la Centrul de Plasament Găvojdia. Vezi cine sunt câștigătorii!

Cetateanul Lugoj

Centrul de Plasament Găvojdia a organizat sâmbătă, 30 mai, de la ora 9.00, un turneu de handbal dedicat atât băieţilor, cât şi fetelor. În competiţie, pe lângă echipele gazdă au participat şi cele ale centrelor de plasament Recaş și Lugoj.

“Este cea de-a 17-a ediție a Cupei 1 Iunie la handbal și au luat parte la aceasta echipe de băieți și fete de la Centrul de Plasament Găvojdia, Centrul de Plasament Lugoj și Centrul de Plasament Recaș. Toată această activitate are un rol de socializare, dar și de promovare a sportului, în special a handbalului. De fiecare dată ne bucurăm atât de sprijinul comunității, cât și de cel al sponsorilor, pentru a fi o acțiune cât mai frumoasă. Copiii s-au simțit foarte bine, au fost în largul lor și s-au bucurat din plin de această zi, organizată special pentru ei”, a declarat Oana Tyukodi, director interimar al Centrului de Plasament Găvojdia.

Prezentă la eveniment a fost și Monica Trușcă, directorul executiv al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, dar și Bogo Anucin, director general adjunct al aceleiași instituții. Șefa Direcției a anunțat și planurile în ceea ce privește Centrul de Plasament Găvojdia în următorii 4 ani.

“Ca și element nou, pe care aș vrea să-l cunoască și comunitatea este strategia pe care DGASPC Timiș o are pentru următorii patru ani, în sensul în care acest centru, în forma în care el există, va fi închis și în locul lui vor fi construite căsuțe de tip familial, astfel încât copiii să se simtă cât mai aproape de modul în care copiii din familie trăiesc. Aceste căsuțe vor fi construite pe sistemul implementat deja în țările nordice, în special Norvegia. E vorba de căsuțe care sunt organizate pe sistem living, dining, spațiu de gătit și dormitoare. Pentru fiecare copil vor fi atribuiți între opt și zece metri, vor fi maxim doi în cameră și toată partea de gospodărire se va face acolo”.

Toţi copiii au fost premiaţi cu diplome şi cadouri, în special dulciuri. Pe locul I la fete s-a clasat echipa de la Centrul de Plasament Găvojdia, iar la băieți echipa din cadrul aceluiași centru.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016