Autoliv Lugoj

Educație

Cursuri festive la Universitatea Europeană Drăgan

Cursuri festive la Universitatea Europeană Drăgan

Cetateanul Lugoj

Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj a organizat astăzi cursul festiv al absolvenţilor Facultăţilor de Ştiinţe Economice şi Drept. Festivitățile s-au desfăşurat în Aula Magna și Amfiteatrul A01 al Universităţii. Dascălii au transmis absolvenţilor urări de bine şi mult succes în continuare, în absolut tot ceea ce întreprind, iar proaspeţii absolvenţi s-au bucurat din plin de această zi. Festivitatea Facultăţii de Ştiinţe Economice a început cu imnul ”Gaudeamus”, după care studenţilor li s-a susţinut pentru ultima oară un curs. Dascălii au transmis absolvenţilor urări de bine şi mult succes în continuare, în absolut tot ceea ce întreprind.

“Astăzi s-a încheiat un nou an universitar, o nouă promoție, promoția 2015, a 18-a. Facultatea de Științe Economice, putem spune că, astăzi a atins majoratul. Avem noi absolvenți, viitori economiști de calitate, care sperăm să reușească în viață, la fel ca și promoțiile anterioare. Festivitatea aceasta ne crează emoții, dar sperăm ca momentele acestea să rămână în amintirea absolvenților noștri și să ducă mai departe numele Universității Europene „Drăgan” și al Facultății de Științe Economice”, a declarat pentru Cetățeanul conf. univ. dr. Sorin Blaj, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Absolvenţii facultăţii au fost foarte emoţionaţi şi sunt siguri că nu vor uita niciodată anii petrecuţi în facultate.

“Ne bucurăm că am terminat facultatea, mai avem câteva examene. Suntem foarte fericiți și sperăm să ne găsim un loc adecvat de muncă pentru pregătirea pe care am primit-o în această facultate. Sunt profesori eminenți, foarte buni, ne mândrim cu ei, ne-au transmis foarte multe cunoștințe pentru meseria de economist”, a spus o proaspătă absolventă a Facultății de Științe Economice.

Studenţii anului III, cei care au părăsit băncile facultăţii, au dăruit cheia succesului celor din anul II. A fost strigat pentru ultima oară catalogul, iar la final toţi cei prezenţi au făcut poze, ca amintire.

Absolvenţii Facultăţii de Drept şi-au luat şi ei rămas-bun de la dascălii care le-au fost alături de-a lungul anilor de studiu.

“Să nu vă temeți niciodată în viață de cei care construiesc macarale de cuvinte criticând, dar nu sunt în stare să-și atribuie paternitatea a nici măcar unei idei. Urmați-vă cu perseverență, cu tenacitate, aș spune chiar cu încăpățânare, țelurile în viață și chiar și atunci când credeți că sunteți cu un picior în groapă, nu uitați, întotdeauna aveți unul și afară. Aș încheia citându-l pe Montesqieu care spune „Pe stâncile cele mai înalte ajung doar vulturii și reptilele”. Eu vă doresc vouă să fiți vulturii’, le-a urat absolvenților Conf. univ. dr. Dumitru Cornean, decanul Facultății de Drept.

Deşi au fost emoţionaţi, proaspeţii absolvenţi sunt foarte încrezători în forţele proprii şi consideră că absolvirea facultăţii le va oferi multe oportunităţi.

„A fost un moment emoționant pentru noi toți. Au fost patru ani de facultate minunați, plini de surprize și sperăm să avem noroc în tot ceea ce ne propunem să realizăm”, a spus o absolventă a Facultății de Știinețe.

La finalul festivităţii, a fost înmânată cheia studenţilor din anul III, iar absolvenţilor anului IV le-au fost acordate diplomele de absolvire. În continuare, tinerii se pregătesc pentru cel mai greu test – examenul de licenţă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Educație

VIDEO – Anchetă la centrul de plasament din Lugoj după acuzaţii grave lansate de copii: „Ne bat şi ne iau din bunuri“

Daniel Groza21 februarie 2017

[FOTO] Elevii de la Brediceanu participă la campania „Zilele Bandanei” care susţine lupta împotriva cancerului la copii

Gabriel Iosa14 februarie 2017

Modificări de regulament şcolar după bătaia de al Liceul „Aurel Vlaicu” de la Lugoj

Daniel Dancea2 februarie 2017

Elevii din patru clase, pedepsiţi pentru bătaia filmată de la “Vlaicu”. Doi vor repeta anul şcolar

Daniel Groza31 ianuarie 2017

Toate şcolile din Lugoj şi din judeţul Timiş, închise luni şi marţi! De ce au luat autorităţile decizia de a lăsa elevii acasă

Gabriel Iosa8 ianuarie 2017

Lecții interactive pe Skype cu elevi din Cehia, la Colegiul Național „Coriolan Brediceanu”

Iasmina Olariu15 decembrie 2016

Mai multe școli din Lugoj vor rămâne fără conducere. Ce soluție a găsit Inspectoratul Școlar Timiș

Iasmina Olariu14 decembrie 2016

Șezătoarea prichindeilor, cu copiii mai multor grădinițe din zona Lugojului

Iasmina Olariu9 decembrie 2016

Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” din Lugoj, într-un program al Comisiei Europene

Iasmina Olariu7 decembrie 2016

Moș Nicolae a venit mai devreme pentru peste 70 de elevi din Lugoj

Iasmina Olariu5 decembrie 2016

Ruby, la Balul Bobocilor de la Universitatea Europeană Drăgan

Iasmina Olariu29 noiembrie 2016

Peste 70 de burse municipale de la Primăria Lugoj pentru elevii merituoși

Iasmina Olariu28 noiembrie 2016
%d blogeri au apreciat: