Educație

Cursuri festive la Universitatea Europeană Drăgan

Cursuri festive la Universitatea Europeană Drăgan

Autoliv

Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj a organizat astăzi cursul festiv al absolvenţilor Facultăţilor de Ştiinţe Economice şi Drept. Festivitățile s-au desfăşurat în Aula Magna și Amfiteatrul A01 al Universităţii. Dascălii au transmis absolvenţilor urări de bine şi mult succes în continuare, în absolut tot ceea ce întreprind, iar proaspeţii absolvenţi s-au bucurat din plin de această zi. Festivitatea Facultăţii de Ştiinţe Economice a început cu imnul ”Gaudeamus”, după care studenţilor li s-a susţinut pentru ultima oară un curs. Dascălii au transmis absolvenţilor urări de bine şi mult succes în continuare, în absolut tot ceea ce întreprind.

“Astăzi s-a încheiat un nou an universitar, o nouă promoție, promoția 2015, a 18-a. Facultatea de Științe Economice, putem spune că, astăzi a atins majoratul. Avem noi absolvenți, viitori economiști de calitate, care sperăm să reușească în viață, la fel ca și promoțiile anterioare. Festivitatea aceasta ne crează emoții, dar sperăm ca momentele acestea să rămână în amintirea absolvenților noștri și să ducă mai departe numele Universității Europene „Drăgan” și al Facultății de Științe Economice”, a declarat pentru Cetățeanul conf. univ. dr. Sorin Blaj, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Absolvenţii facultăţii au fost foarte emoţionaţi şi sunt siguri că nu vor uita niciodată anii petrecuţi în facultate.

“Ne bucurăm că am terminat facultatea, mai avem câteva examene. Suntem foarte fericiți și sperăm să ne găsim un loc adecvat de muncă pentru pregătirea pe care am primit-o în această facultate. Sunt profesori eminenți, foarte buni, ne mândrim cu ei, ne-au transmis foarte multe cunoștințe pentru meseria de economist”, a spus o proaspătă absolventă a Facultății de Științe Economice.

Studenţii anului III, cei care au părăsit băncile facultăţii, au dăruit cheia succesului celor din anul II. A fost strigat pentru ultima oară catalogul, iar la final toţi cei prezenţi au făcut poze, ca amintire.

Absolvenţii Facultăţii de Drept şi-au luat şi ei rămas-bun de la dascălii care le-au fost alături de-a lungul anilor de studiu.

“Să nu vă temeți niciodată în viață de cei care construiesc macarale de cuvinte criticând, dar nu sunt în stare să-și atribuie paternitatea a nici măcar unei idei. Urmați-vă cu perseverență, cu tenacitate, aș spune chiar cu încăpățânare, țelurile în viață și chiar și atunci când credeți că sunteți cu un picior în groapă, nu uitați, întotdeauna aveți unul și afară. Aș încheia citându-l pe Montesqieu care spune „Pe stâncile cele mai înalte ajung doar vulturii și reptilele”. Eu vă doresc vouă să fiți vulturii’, le-a urat absolvenților Conf. univ. dr. Dumitru Cornean, decanul Facultății de Drept.

Deşi au fost emoţionaţi, proaspeţii absolvenţi sunt foarte încrezători în forţele proprii şi consideră că absolvirea facultăţii le va oferi multe oportunităţi.

„A fost un moment emoționant pentru noi toți. Au fost patru ani de facultate minunați, plini de surprize și sperăm să avem noroc în tot ceea ce ne propunem să realizăm”, a spus o absolventă a Facultății de Știinețe.

La finalul festivităţii, a fost înmânată cheia studenţilor din anul III, iar absolvenţilor anului IV le-au fost acordate diplomele de absolvire. În continuare, tinerii se pregătesc pentru cel mai greu test – examenul de licenţă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Educație

Sergiu Novac, de la Colegiul “Brediceanu”, a obţinut primul loc, pe ţară, la olimpiada de matematică

Daniel Groza24 aprilie 2017

Un deputat timişean îşi donează indemnizaţia pentru cinci burse şcolare. Unul dintre elevi e de lângă Lugoj

Daniel Groza14 aprilie 2017

Patru eleve de la Brediceanu reprezintă Timişul la faza naţională a olimpiadelor de Limba engleză şi germană

Gabriel Iosa28 martie 2017

Colegiul “Brediceanu” are încă un elev care va reprezenta Timişul la olimpiada naţională. Sergiu Novac, cel mai bun la matematică!

Daniel Groza21 martie 2017

Elevă de la Colegiul “Brediceanu” din Lugoj, bolnavă de TBC! Conducerea şcolii a trimis restul clasei la analize

Gabriel Iosa20 martie 2017

O elevă din Lugoj e cea mai bună din judeţ la Logică. Va reprezenta Timişul la olimpiada naţională

Cetateanul14 martie 2017

Nu s-a putut abţine! Elev din Făget, prins cu telefonul la simularea de luni

Gabriel Iosa13 martie 2017

Elevii din Lugoj se pregătesc de simulări! Vezi aici calendarul probelor la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Gabriel Iosa10 martie 2017

Doi elevi de la “Brediceanu” reprezintă Timişul la Olimpiada naţională de chimie. Ce premii au mai obţinut elevii colegiului

Daniel Groza7 martie 2017

[FOTO] Revoltă a părinţilor la o şcoală din Lugoj! Plângerea a ajuns pe masa primarului şi poliţiei

Gabriel Iosa3 martie 2017

Donaţie de monitoare la şcolile din Lugoj, din partea Clubului Rotary

Gabriel Iosa2 martie 2017

VIDEO – Anchetă la centrul de plasament din Lugoj după acuzaţii grave lansate de copii: „Ne bat şi ne iau din bunuri“

Daniel Groza21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: